Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ano jelikož to je neorigo prislusenství..v tom je problem;) ale opravdu tu nechci delat agitačku apple nemam to zapotrebi, jak rikam nevybiram já. už se asi nebudu vyjadřovat , jen ještě: Marcel: no k marketu: apple market má STÁLE víc aplikací než play store, a vsechny (99%) jsou programovaný tak že fungují, 1% odpadu.. je to díky Apple kontrole než to pustí na market. U playstore to funguje jinak a odpadu je o dost víc-> díky otevrenosti systemu... Nebo ani v tomhle nemám pravdu? Mmmm nevíim kdo je zaslepený fun systemu:P:D Jooo a k cenám: to je další krávovina, nedá se urcit kde je víc aplikací zadarmo a kde jsou levnější....odkud pramení tato tvá informace? (mimochodem dost zavádějící) A prečo nie android: ok shrnme si body se kteryma stejně nebudeš souhlasit ale jsou to \"ne fun\" body, prostě povšechný a REÁLNÝ. a) android v JAKEMkoli zarizeni laguje. Někde víc někde mín...ale ano! Jsou lidi co o tom ani nevědí páč neznají \"něco svižnějšího\" \"bez lagu\" , tak to ani nepoznaji. Tim nerikam ze se to nedá pouzivat! b) jde li o tablety, už tu zazněla možná nekompatibilita s čínou , osvědčenější značky tento problém nemají (samsung, toshiba, acer, apple..etc..) c) aby tablet byl výkonově na výši a nezastaral (jak je zde požadováno) tak to musí být hiend zarizeni.....a tomu odpovídá cena! d) navaduje na c) -> problém androidu (pro mě) je zastarávání (primárně) HW ... vývoj jde dopredu sileně rychle. (viz topmodely samsungu řady S. Od prodeje S2 po současnou S4 je to 1 a 3/4 roku. To je cca pulroku na jeden topmodel!) V první řadě mi jde o MORÁLNÍ zastarání, páč samozřejmě přístroj nevyhodím žejo... ale koupim železo za 15 000 a za pulroku má nástupce? toho bohdá nebude... když si na něco vzpomenu, prispevek doplním ad ty vaše prispěvky než sem tohle odeslal: ja osobně sem něco pres BT posilal naposledy na stredni, nějak pro to nemam vyuzití, nicméně po stažení aplikace z marketu i toto funguje: tudiz jen vaše neznalost, ne neschopnost systemu! ad kontakty: i to lze poměrně jednoduše, opět neznalost.Učený z nebe nespadl ale kdyz něco neumim (a ono to evidentně musí jít) tak to asi nebude chyba zarizeni, žejo... EDIT: At je to korektní, tak proc ne Apple? a) je to kurevsky drahé. b) .........? dyk, je to drahé more... [upravil dne 8/7/13 19:45 od Mohy]
rolph Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 kocour: tenhle Asus jsem prave sam doporucoval uz predtim, sam jsem jich nekolik potkal a vsichni majitele jsou spokojeni. Drzim palce a at dobre slouzi. ps: ... a jinak se zapojovat do tohohle neustale zhorsovaneho flame asi uz nema cenu... [upravil dne 8/7/13 21:59 od rolph]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 No a tímto bychom mohli svojí účast na této atrakci uzavřít, ne? pokud to považujete za atrakci .... já za sebe se snažím zodpovědně poradit, když už o něčem něco vím..
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ty popri radeni dehonestujes to co sa tebe nepaci, takze tolko asi a to sa ti uz nepaci... okrem toho sme v teme \"tablet do 6.000\" [upravil dne 8/7/13 22:02 od Marcel00]
Goldinka Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 a já mám Lenovo A1000 a jsem spokojená Tím bych to uzavřela, válka iOs vs Android
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 reakce se nedočkám, to fakt nemá vejšku:myslim nechme to plavat, prostě máte pravdu v ...v ..... at už je to v čemkoli o co tu vlastně šlo : maminka mě učila že moudrřejší ustoupí
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 to je pravda, ale tu otazku co si mi chcel polozit? citaciu si sem dal, ale mohol si ju skratit... a nechat tam len otazku, lebo sa v tom stracam mimochodom slo tu o vyber z dvoch tabletov ktore si on vybral a tolko chcel len poradit aby sa zmestil do 6.000 [upravil dne 8/7/13 22:06 od Marcel00]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 asi jazyková bariera bohuzel celý ten prispěvek je (želbohu) asi jediný k věci Andr. vs. Apple. zkus reagovat a doplnit zápory na OBĚ strany prosím .... pochopil jsem že tomu rozumíš tak snad budeš umět relevantně odpovědět, když se IT věnuješ dýl než já jak jsi mě poučil... EDIT: taky to chci ukoncit, ale o ty odpovědi opravdu stojim [upravil dne 8/7/13 21:11 od Mohy] [upravil dne 8/7/13 21:13 od Mohy]
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ja nikoho poucovat nemusim, nenecham sa strhnut do nekonecncej debaty. nevyhybam sa odpovedi, ale nedokazem na tvoj roman/citaciu odpovedat lepsie by som to asi nenapisal... a zhrniem to asi takto Záver Porovnávať kvalitu oboch platforiem je veľmi subjektívne, najmä keď ide o tému Android vs. iOS. Názory ľudí sú zatemnené ich afinitou pre jeden smartfón alebo iný a odlišnosťou vo vernosti značke. Určite ste si všimli hlavne v rôznych diskusiách, že Apple a Android fanúšikovia budú po sebe “kričať”, že ich aplikácie sú lepšie, že ich systém je stabilnejší, bezpečnejší a podobne. Preto je dôležité brať v úvahu, že výber operačného systému záleží na osobných preferenciách každého používateľa. Obe strany ba mali spolu vychádzať a nie proti sebe bojovať! http://www.mojandroid.sk/2013/02/17/tema-tyzdna-v-com-je-ios-lepsi-ako-android/
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 uvedomujes si ze a) to nejsou tvá slova, ale jen zkopírovaný text od nějakého (pro mě) anonymního pisálka? ad a)i když je to pravda, rozhodně to není k věci (maximálně k tématu -pro rejpaly) , padla tu jasná otázka. b) ja vážně chtěl znát TVOU reakci, tohle je 5tá stránka jednoho topicu a doted ti nevadilo číst posty.... a najednou je to problém. a jak to působí?: c) akorát štěkáš a vyhledáváš rozbroj, když přijde na věc tak si svuj nazor neumíš obhájit. d) o tohle já nestojím, nejsem v tomhle vlákně abych se s kýmkoli dohadoval, chtěl jsem pomoct. e) i když mi ted odpovíš, tak stejně to na 99% opět bude nějaké \"vyčtené\" moudro, já chtěl něco z TVÉ hlavy. Bez rady a porady internetu. HOWGH [upravil dne 8/7/13 21:21 od Mohy] [upravil dne 8/7/13 21:23 od Mohy]
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Marcel: no k marketu: apple market má STÁLE víc aplikací než play store, a vsechny (99%) jsou programovaný tak že fungují, 1% odpadu.. je to díky Apple kontrole než to pustí na market. U playstore to funguje jinak a odpadu je o dost víc-> díky otevrenosti systemu... Nebo ani v tomhle nemám pravdu? Mmmm nevíim kdo je zaslepený fun systemu:P:D ano diky otvorenosti systemu je system iny... preto nelze zrovnavat... Jooo a k cenám: to je další krávovina, nedá se urcit kde je víc aplikací zadarmo a kde jsou levnější....odkud pramení tato tvá informace? (mimochodem dost zavádějící) napriklad odtialto http://style.hnonline.sk/digital/c1-57666550-android-oslavuje-25-miliard-stiahnuti-aplikacie-su-skoro-zadarmo http://androidportal.sk/2012/04/porovnanie-google-play-store-vs-apple-app-store/ A prečo nie android: ok shrnme si body se kteryma stejně nebudeš souhlasit ale jsou to \"ne fun\" body, prostě povšechný a REÁLNÝ. a) android v JAKEMkoli zarizeni laguje. Někde víc někde mín...ale ano! Jsou lidi co o tom ani nevědí páč neznají \"něco svižnějšího\" \"bez lagu\" , tak to ani nepoznaji. Tim nerikam ze se to nedá pouzivat! mne nic nelaguje a zariadenia mi bezia stabilne a svizne bez zavahania... takze vlaastna skusenost (Galaxy TAB 10.1 a Nexus 7 b) jde li o tablety, už tu zazněla možná nekompatibilita s čínou , osvědčenější značky tento problém nemají (samsung, toshiba, acer, apple..etc..) neviem ako mam odpovedat, kompatibilita prislusenstva je bezproblemova a nepripada mi obmedzena c) aby tablet byl výkonově na výši a nezastaral (jak je zde požadováno) tak to musí být hiend zarizeni.....a tomu odpovídá cena! mne to tak nepripada, preto vnimam cenu nizsiu ako u iOS zariadniach d) navaduje na c) -> problém androidu (pro mě) je zastarávání (primárně) HW ... vývoj jde dopredu sileně rychle. (viz topmodely samsungu řady S. Od prodeje S2 po současnou S4 je to 1 a 3/4 roku. To je cca pulroku na jeden topmodel!) V první řadě mi jde o MORÁLNÍ zastarání, páč samozřejmě přístroj nevyhodím žejo... ale koupim železo za 15 000 a za pulroku má nástupce? toho bohdá nebude... pouzivam ako mobil Galaxy S2 uz treti rok a nepripada mi zastaraly a hravo prekona aj novsi Galaxy S3 mini svojim vykonom ktory vysiel nedavno... když si na něco vzpomenu, prispevek doplním ad ty vaše prispěvky než sem tohle odeslal: ja osobně sem něco pres BT posilal naposledy na stredni, nějak pro to nemam vyuzití, nicméně po stažení aplikace z marketu i toto funguje: tudiz jen vaše neznalost, ne neschopnost systemu! no a to som nevedel, ze si treba nieco stiahnut nejaky plugin, lebo ja ako \"uzivatel\" chcem proste poslat prave odfotenu fotku na ine zariadenie bez toho aby som nieco stahoval alebo pouzival e-mail, ale budiz, da sa to prezit... bezne pouzivam na posielanie suborov medzi pc a zariadenim BT, ako vydis co uzivatel to chute... ad kontakty: i to lze poměrně jednoduše, opět neznalost.Učený z nebe nespadl ale kdyz něco neumim (a ono to evidentně musí jít) tak to asi nebude chyba zarizeni, žejo... s tymto som sa trapil, zial neslo to ani mne ked som chcel znamemu pomoct, vyuzil som ine nastroje na excport a import ako klasicku pre beznmeho uzivatela formu prenosu udajov... nic zle sa nedeje. spravili sme co sme mali a hotovka. EDIT: At je to korektní, tak proc ne Apple? a) je to kurevsky drahé. ano mas pravdu b) .........? dyk, je to drahé more... moje odpovede su cervenou farbou [upravil dne 8/7/13 22:32 od Marcel00]
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Mohy a Marcel00 už dost prosím, vyřikejte si to třeba po Skype;) [upravil dne 8/7/13 22:35 od Radek Hurvajz]
Recommended Posts