Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ano jelikož to je neorigo prislusenství..v tom je problem;) ale opravdu tu nechci delat agitačku apple nemam to zapotrebi, jak rikam nevybiram já.

už se asi nebudu vyjadřovat , jen ještě:

Marcel: no k marketu: apple market má STÁLE víc aplikací než play store, a vsechny (99%) jsou programovaný tak že fungují, 1% odpadu.. je to díky Apple kontrole než to pustí na market.

U playstore to funguje jinak a odpadu je o dost víc-> díky otevrenosti systemu... Nebo ani v tomhle nemám pravdu? Mmmm nevíim kdo je zaslepený fun systemu:P:D Jooo a k cenám: to je další krávovina, nedá se urcit kde je víc aplikací zadarmo a kde jsou levnější....odkud pramení tato tvá informace? (mimochodem dost zavádějící)

A prečo nie android: ok shrnme si body se kteryma stejně nebudeš souhlasit ale jsou to \"ne fun\" body, prostě povšechný a REÁLNÝ.

a) android v JAKEMkoli zarizeni laguje. Někde víc někde mín...ale ano! Jsou lidi co o tom ani nevědí páč neznají \"něco svižnějšího\" \"bez lagu\" , tak to ani nepoznaji. Tim nerikam ze se to nedá pouzivat!

b) jde li o tablety, už tu zazněla možná nekompatibilita s čínou , osvědčenější značky tento problém nemají (samsung, toshiba, acer, apple..etc..)

c) aby tablet byl výkonově na výši a nezastaral (jak je zde požadováno) tak to musí být hiend zarizeni.....a tomu odpovídá cena!

d) navaduje na c) -> problém androidu (pro mě) je zastarávání (primárně) HW ... vývoj jde dopredu sileně rychle. (viz topmodely samsungu řady S. Od prodeje S2 po současnou S4 je to 1 a 3/4 roku. To je cca pulroku na jeden topmodel!) V první řadě mi jde o MORÁLNÍ zastarání, páč samozřejmě přístroj nevyhodím žejo...:)

ale koupim železo za 15 000 a za pulroku má nástupce? toho bohdá nebude... :D

když si na něco vzpomenu, prispevek doplním

ad ty vaše prispěvky než sem tohle odeslal: ja osobně sem něco pres BT posilal naposledy na stredni, nějak pro to nemam vyuzití, nicméně po stažení aplikace z marketu i toto funguje: tudiz jen vaše neznalost, ne neschopnost systemu!

ad kontakty: i to lze poměrně jednoduše, opět neznalost.Učený z nebe nespadl ale kdyz něco neumim (a ono to evidentně musí jít) tak to asi nebude chyba zarizeni, žejo...

EDIT:

At je to korektní, tak proc ne Apple?

a) je to kurevsky drahé.

b) .........? dyk, je to drahé more... :D

[upravil dne 8/7/13 19:45 od Mohy]

Odesláno

kocour: tenhle Asus jsem prave sam doporucoval uz predtim, sam jsem jich nekolik potkal a vsichni majitele jsou spokojeni. Drzim palce a at dobre slouzi.

ps: ... a jinak se zapojovat do tohohle neustale zhorsovaneho flame asi uz nema cenu...

[upravil dne 8/7/13 21:59 od rolph]

Odesláno
No a tímto bychom mohli svojí účast na této atrakci uzavřít, ne? :papa

pokud to považujete za atrakci ....:roll

já za sebe se snažím zodpovědně poradit, když už o něčem něco vím..

Odesláno

ty popri radeni dehonestujes to co sa tebe nepaci, takze tolko asi a to sa ti uz nepaci...

okrem toho sme v teme \"tablet do 6.000\"

[upravil dne 8/7/13 22:02 od Marcel00]

Odesláno

a já mám Lenovo A1000 a jsem spokojená :D

Tím bych to uzavřela, válka iOs vs Android :P:D

Odesláno

reakce se nedočkám, to fakt nemá vejšku:myslim

nechme to plavat, prostě máte pravdu v ...v ..... at už je to v čemkoli o co tu vlastně šlo : maminka mě učila že moudrřejší ustoupí

Odesláno

to je pravda, ale tu otazku co si mi chcel polozit?

citaciu si sem dal, ale mohol si ju skratit... a nechat tam len otazku, lebo sa v tom stracam

mimochodom slo tu o vyber z dvoch tabletov ktore si on vybral a tolko chcel len poradit aby sa zmestil do 6.000

[upravil dne 8/7/13 22:06 od Marcel00]

Odesláno

asi jazyková bariera :D

bohuzel celý ten prispěvek je (želbohu) asi jediný k věci Andr. vs. Apple.

zkus reagovat a doplnit zápory na OBĚ strany prosím .... pochopil jsem že tomu rozumíš tak snad budeš umět relevantně odpovědět, když se IT věnuješ dýl než já jak jsi mě poučil... :papa

EDIT: taky to chci ukoncit, ale o ty odpovědi opravdu stojim

[upravil dne 8/7/13 21:11 od Mohy]

[upravil dne 8/7/13 21:13 od Mohy]

Odesláno

ja nikoho poucovat nemusim, nenecham sa strhnut do nekonecncej debaty.

nevyhybam sa odpovedi, ale nedokazem na tvoj roman/citaciu odpovedat

lepsie by som to asi nenapisal... a zhrniem to asi takto

Záver

Porovnávať kvalitu oboch platforiem je veľmi subjektívne, najmä keď ide o tému Android vs. iOS. Názory ľudí sú zatemnené ich afinitou pre jeden smartfón alebo iný a odlišnosťou vo vernosti značke. Určite ste si všimli hlavne v rôznych diskusiách, že Apple a Android fanúšikovia budú po sebe “kričať”, že ich aplikácie sú lepšie, že ich systém je stabilnejší, bezpečnejší a podobne. Preto je dôležité brať v úvahu, že výber operačného systému záleží na osobných preferenciách každého používateľa. Obe strany ba mali spolu vychádzať a nie proti sebe bojovať!

:papa

http://www.mojandroid.sk/2013/02/17/tema-tyzdna-v-com-je-ios-lepsi-ako-android/

Odesláno

uvedomujes si ze

a) to nejsou tvá slova, ale jen zkopírovaný text od nějakého (pro mě) anonymního pisálka?

ad a)i když je to pravda, rozhodně to není k věci (maximálně k tématu -pro rejpaly) , padla tu jasná otázka.

b) ja vážně chtěl znát TVOU reakci, tohle je 5tá stránka jednoho topicu a doted ti nevadilo číst posty.... a najednou je to problém.

a jak to působí?:

c) akorát štěkáš a vyhledáváš rozbroj, když přijde na věc tak si svuj nazor neumíš obhájit.

d) o tohle já nestojím, nejsem v tomhle vlákně abych se s kýmkoli dohadoval, chtěl jsem pomoct.

e) i když mi ted odpovíš, tak stejně to na 99% opět bude nějaké \"vyčtené\" moudro, já chtěl něco z TVÉ hlavy. Bez rady a porady internetu.

HOWGH

[upravil dne 8/7/13 21:21 od Mohy]

[upravil dne 8/7/13 21:23 od Mohy]

Odesláno

Marcel: no k marketu: apple market má STÁLE víc aplikací než play store, a vsechny (99%) jsou programovaný tak že fungují, 1% odpadu.. je to díky Apple kontrole než to pustí na market.

U playstore to funguje jinak a odpadu je o dost víc-> díky otevrenosti systemu... Nebo ani v tomhle nemám pravdu? Mmmm nevíim kdo je zaslepený fun systemu:P:D

ano diky otvorenosti systemu je system iny... preto nelze zrovnavat...

Jooo a k cenám: to je další krávovina, nedá se urcit kde je víc aplikací zadarmo a kde jsou levnější....odkud pramení tato tvá informace? (mimochodem dost zavádějící)

napriklad odtialto

http://style.hnonline.sk/digital/c1-57666550-android-oslavuje-25-miliard-stiahnuti-aplikacie-su-skoro-zadarmo

http://androidportal.sk/2012/04/porovnanie-google-play-store-vs-apple-app-store/

A prečo nie android: ok shrnme si body se kteryma stejně nebudeš souhlasit ale jsou to \"ne fun\" body, prostě povšechný a REÁLNÝ.

a) android v JAKEMkoli zarizeni laguje. Někde víc někde mín...ale ano! Jsou lidi co o tom ani nevědí páč neznají \"něco svižnějšího\" \"bez lagu\" , tak to ani nepoznaji. Tim nerikam ze se to nedá pouzivat!

mne nic nelaguje a zariadenia mi bezia stabilne a svizne bez zavahania... takze vlaastna skusenost (Galaxy TAB 10.1 a Nexus 7

b) jde li o tablety, už tu zazněla možná nekompatibilita s čínou , osvědčenější značky tento problém nemají (samsung, toshiba, acer, apple..etc..)

neviem ako mam odpovedat, kompatibilita prislusenstva je bezproblemova a nepripada mi obmedzena

c) aby tablet byl výkonově na výši a nezastaral (jak je zde požadováno) tak to musí být hiend zarizeni.....a tomu odpovídá cena!

mne to tak nepripada, preto vnimam cenu nizsiu ako u iOS zariadniach

d) navaduje na c) -> problém androidu (pro mě) je zastarávání (primárně) HW ... vývoj jde dopredu sileně rychle. (viz topmodely samsungu řady S. Od prodeje S2 po současnou S4 je to 1 a 3/4 roku. To je cca pulroku na jeden topmodel!) V první řadě mi jde o MORÁLNÍ zastarání, páč samozřejmě přístroj nevyhodím žejo...:)

ale koupim železo za 15 000 a za pulroku má nástupce? toho bohdá nebude... :D

pouzivam ako mobil Galaxy S2 uz treti rok a nepripada mi zastaraly a hravo prekona aj novsi Galaxy S3 mini svojim vykonom ktory vysiel nedavno...

když si na něco vzpomenu, prispevek doplním

ad ty vaše prispěvky než sem tohle odeslal: ja osobně sem něco pres BT posilal naposledy na stredni, nějak pro to nemam vyuzití, nicméně po stažení aplikace z marketu i toto funguje: tudiz jen vaše neznalost, ne neschopnost systemu!

no a to som nevedel, ze si treba nieco stiahnut nejaky plugin, lebo ja ako \"uzivatel\" chcem proste poslat prave odfotenu fotku na ine zariadenie bez toho aby som nieco stahoval alebo pouzival e-mail, ale budiz, da sa to prezit... bezne pouzivam na posielanie suborov medzi pc a zariadenim BT, ako vydis co uzivatel to chute...

ad kontakty: i to lze poměrně jednoduše, opět neznalost.Učený z nebe nespadl ale kdyz něco neumim (a ono to evidentně musí jít) tak to asi nebude chyba zarizeni, žejo...

s tymto som sa trapil, zial neslo to ani mne ked som chcel znamemu pomoct, vyuzil som ine nastroje na excport a import ako klasicku pre beznmeho uzivatela formu prenosu udajov... nic zle sa nedeje. spravili sme co sme mali a hotovka.

EDIT:

At je to korektní, tak proc ne Apple?

a) je to kurevsky drahé. ano mas pravdu

b) .........? dyk, je to drahé more... :D

moje odpovede su cervenou farbou

[upravil dne 8/7/13 22:32 od Marcel00]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...