kocour17 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 tak jsem asi našel vítěze sice není za 6tis a je to velikost 10 http://tablety.heureka.cz/asus-memopad-me301t-1a019a/specifikace/ co myslíte? docela dost jsem toho přečetl : ipad-vyladěný software o tom asi žádná ale má zastaralý procesor a displej taky není žádná výhra kdyby stál 5tis tak nerozhoduji a jdu do něj! ainol spark - co se týká vybavenosti tak je to paráda ale dočetl jsem se že má problémy právě s tím softwarem a displej pomalu reaguje (necitlivost)
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 možná bych koukal po přístroji s větší RAMkou a větším rozlišením;) jeste k iPadu (chci si jedno ujasnit, nevnucuju ho ani neagituju , ale jen ujasnuju vzhledem k neznalosti místních některý parametry) : u Apple se nehraje na procesory, paměti, nybrz na vyladěnost...!! nesmíš brát standardní metr na tohle.... ANdroid je HW naročnej system...proto potrebuje XY jader a XY RAM .. iOS toto nemá zapotřebí... K dispeji : a videl jsi to naživo? nebo jsi dalši \"teoretik\"? displej je pro pouzívání hodně v pohodě. Nicméně urcite Asus nez Ainol.
koblih69 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Co mě teda vskutku dostalo je přednáška o morálním zastarávání. Jako vytřižené z příručky \"a každou negativní vlastnost našeho produktu prezentujte jako přednost\". A hromada demagogie okolo to už nená ani smysl kometovat. kocour17: Ten Asus jsem nedávno dával jako dárek a nebyl špatný, já bych si ho sice nekoupil, ale funguje fajn. Mohy: Jestli ty neagituješ tak fakt nevím co to je... nicméně slušnost ti tedy vlastní není. [upravil dne 8/7/13 17:58 od koblih69]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 vzdyt je to pravda:myslim zrovna dneska se mi na krámě rozčíloval pán že má Samsunga SIII pulroku od uvedení na trh a aby ho ve firmě braly partneři že si musí kupovat SIV, prostě mít poslední model...a že ho to sere a koupi si asi \"to jabko i když ho nechci\" . jeden priklad z praxe a zrovna dost čerstvej koblih: to že jsem napsal jedno vulgarnější slovo, a ještě jssem ho nenapsal česky a jestě navíc lingvisticky ŠPATNĚ, umyslně.. a navíc se dvakrat omluvil... To ze mě dělá neslušného člověka? neagituju jen kdyz vidim ty výplody tady tak mam potrebu to uvest na pravou míru.. Take by ses ozval kdyby nekdo rikal ze tvuj benzinový motor jezdi na naftu... EDIT: ted tu byl pán s tím že chce baterii na LG.. (nevedu) ..a mezi dveřma : už nikdy si nekoupim asijskej mobil, sou to šmejdy všecko (mel krám za litra, ale pobavil me ten kontext) :D:D:D [upravil dne 8/7/13 17:04 od Mohy] [upravil dne 8/7/13 17:07 od Mohy]
kocour17 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 prostě v téhle cenové relaci se asi nic lepšího nenajde... každý tablet má něco pro mě je prioritní silná wifi,rychlost,výdrž baterie,webcamera když to bude mít navíc gps tak tím lepší
Andreww Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Mám Emgeton Consul 11 a jsem spokojený. Ale je fakt, že jsem ho koupil a nějak moc to neřešil
Moral3z Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Já mám consul 2 a jsem naprosto spokojenej, teď koukám po něčem pro přítelkyni, takže asi taky consul... s 11 jsi spokojenej? BTW: proč se všechny zvrhne na Android vs. IOS?
Andreww Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Na to, co potřebuju, mi to naprosto stačí
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Moral3Z : protože androdisti neprenesou pres srdce že je něco lepšího:D (pro nechápavý: sranda)
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 když už přesilovka, tak pořádná, klído se do mě pust:D Ale je fakt že když sem se to snažil nezaujatě shrnout tak na to nikdo nereagoval a porad místní odborníci přes android a hlavně pres iOS mlely dokola to samý jaky to je krám když s tím neuměj zacházet... takže toto asi nikam nevede...kdo dál dočůrá jsem prestal resit po školce..a kdo ho má většího po strední..
Moral3z Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Já jsem zastáncem androidu už od první t-mobil G1...bavila mě ta individuálnost.. když jsem rootoval a přehrával několik zařízení, to byl adrenalin... ios je podle mě dobře odladěnej systém, rychlej, vše ok... spíš nemám rád Apple jako takovej... třeba v práci máme 3 ipady.... za boha jsme nebyli schopni do nich nahrát obrázky... Můžeš říct, že sme třeba blbý, ale takový zařízení by mělo bejt tak dobře udělaný, že i takový \"blbci\" tam ty obrázky daj...
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 To je chyba obsluznyho programu a ten je vazne pro mnoho lidi slozitej, presto ze funguje na náprosto primitivni bazi-> vyberes soubor/slozku a das synchronizovat. Takovy ZUNE u woken...to je teprv sranda:-D Ale pro individualisty apple nejni:) pravda
koblih69 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 když už přesilovka, tak pořádná, klído se do mě pust:D Ale je fakt že když sem se to snažil nezaujatě shrnout tak na to nikdo nereagoval a porad místní odborníci přes android a hlavně pres iOS mlely dokola to samý jaky to je krám když s tím neuměj zacházet... takže toto asi nikam nevede...kdo dál dočůrá jsem prestal resit po školce..a kdo ho má většího po strední.. Mát takovej pocit, že to samý tady mele \"odborník\" na jabka... nicméně zasloužilo by si to zopakovat shodu přísudku s podmětem. Když o ničem, tak aspoň gramticky správně.
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 koblih tak tak ja sa iba bavim... jak ubohe... stale nas tu presviedca, mele dokola to iste a presadzuje svoju pravdu na ktoru ti kazdy z vysoka vies co... niekoho zaujimaju jabka, niekoho robotkovia, niekoho octavky niekoho pezotky, niekto je atesita a niekto krestan... tak co stale riesis.. svoj nazor si povedal, ostatni tiez tak nemel dookola to iste... na margo ci som ipad alebo nieco s iOS videl... nemaj boja, informatike sa venujem urcite dlhsie ako ty pracujem aj na mekintoši, v rodine dva ajfony a v \"praci\" 3ks ipadov... nemas nic lepsieho na praci ? [upravil dne 8/7/13 21:39 od Marcel00]
koblih69 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 No a tímto bychom mohli svojí účast na této atrakci uzavřít, ne?
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ok uzavřeme to, tohle fakt nemá smysl.. jenom jestli bych tedy MARCELA mohl pozadat, o reakci na muj poslední prispevek na 3. straně? protoze zatim jen házete špinu ale kdyz reaguju tak mě uz nikdo neodpoví ale jen se navážíte. BTW MOJÍ pravdu? aha. [upravil dne 8/7/13 20:56 od Mohy]
Pechy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 iPad. Všechno ostatní jsou jen hračky a napodobeniny
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ja vidim strany len dve, mam ine cislovanie stran. hod sem citaciu...
Recommended Posts