Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Popis poistiek najdes v manuali k autu. Ak ho nemas, da sa pozriet na webe. Pred par dnami som daval na forum link kolegyni, ktorej nesvietili zadne svetla na 206-ke. Pohladaj, uuurcite najdes ;)

Guest servisman
Odesláno
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych u svojí 406 2.0HDi 80kW 2002 (VIN VF38ERHSF81465762) vypnout ABS. Vyčetl jsem že by to měla být 50A pojistka. Tu jsem ale v motorové části žádnou nenašel. Mám jen německý návod(německy neumim), ale ani v něm žádná 50A pojistka není. Ani jsem tam nenašel nic, co by ABS připomínalo. Nejvyšší pojistka kterou tam mám, je 40A a ta je podle návodu na startér a ventilátor.

Nemá náhodou někdo schéma pojistek(v češtině) na tenhle model? nějaké jsem našel, ale žádný neseděl stím co tam mám.

Neví nědo jak vypnout ABS? Mám i ESP, bude ESP po vypnutí ABS fungovat?

Díky za rady

Odesláno
Po odpojení ABS ti ESP opravdu fungovat nebude...

Mohu se zepat k čemu má sloužit tento nebezpečný krok?...

Mám praský ABS kroužek, tak to při dobržďování zlobí. Chi to vypnout jen než to spravím.

Kdyby náhodou někdo měl kroužek navíc, nebo o nějakém věděl tak bych ho bral :-)

Odesláno

Když máš prasklej kroužek, tak ti nemůže fungovat ani ESP... protože kroužky a čidla jsou jedny pro ABS i ESP... a koupit kroužek snad není takový problém ;)

Odesláno
Když máš prasklej kroužek, tak ti nemůže fungovat ani ESP... protože kroužky a čidla jsou jedny pro ABS i ESP... a koupit kroužek snad není takový problém ;)

Blbne to jen v nižších rychlostech při dobržďování. Co sem se ptal v servisu tak na ty nový modely se dá novej kroužek koupit jen s celou poloosou, což je podle mě zbytečný. Tak sháním někoho, kdyo by prodal jen kroužek, což se moc nedaří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...