Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj na display PC se mi čas od času nezávisle na situaaci ukáže německy nápis: unzureichender motorolstand - netušim co to může být a auto se chová normálně. Google taky neporadil.

A teď se mi ještě několikrát zobrazilo: utweltechutz-system motor schwach a v tom moměntě auto netáhlo a rozsvítila se kontrolka motoru (oranžová). Vypnul sem motor a po chvíli čekání to bylo zas ok.

Nesetkal ste se tu někdo s něčím podobným?

Motor je 2.0HDI r.v.2002

Odesláno

První hláška hlásí málo oleje a druhá myslím hladinu aditiva do FAPU, ale tou druhou si nejsem jistý, prostě nějaká chyba v systému omezujicí emise, egr,fap..

[upravil dne 3/7/13 11:54 od Petr_GTI6]

Odesláno

Takže doleju olej, čekal bych že se při nízký hladině rozsvítí na palubce znak oleje (alespoň to tak měl muj bejvalej starej opel) Díky za info.

Jo a výkonovou verzi HDI mam 66KW a prej je jiná než ty výkonější, ale nevim jak a v čem.

Odesláno

Navigaci to umí, ale nemam ji zapojenou. V menu(když nastavuju hodiny) tak tam čeština v nabídce neni.

A stím zadáním do googlu mi to nic rozumnýho nenašlo, akorád nejaký skopčácký stránky a odkazy asi na olejový čidla.

Tak sem se tu rači zeptal, toť

Odesláno

Čeština tam určitě není, ale aspoň angličtina. Ovšem u navi nevím, zda není potřeba CD. Jo, ta druhá hláška je jako anglicky \"antipollution faulty\" což česky znamená chyba emisního systému. Je to univerzální hláška pro závadu na vstřikování nebo sání vzduchu.

[upravil dne 3/7/13 14:09 od HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...