Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nabíječka akumulátorů v domácnosti

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Pořád jsme masírování reklamou na koupení nabíječky aku v domácnosti. Proto se chci zeptat těch, kteří ji již mají a využívají. Stojí to opravdu za to, když ji koupí normální uživatel, který baterie vyměňuje v ovladačích, hodinách apod.? Myslím, že ji využije jen ten, kdo má spotřebu baterií podstatně vyšší, modelář a už mne nikdo nenapadá. Díky za podněty. Doufám, že toto téma tu ještě nebylo, nenašel jsem je.

Odesláno

trochu :xvul máš děti?

edit: podle toho co jsem dohledal v jednom příspěvku kolik ti je let tak asi jo (promiň dohledal jsem tvůj věk)

já mám dvě nabíječky,jednu obyč z TESCA ta nabíjí pořád-myslím tím že není nějaká chytrá a druhou mám od GP a tá dobije a udržuje

mám kluka (v říjnu mu budou 3 roky) a má hračky kde je dost baterek tak si myslím,že se to vyplatí ;):papa

[upravil dne 1/7/13 15:45 od Gabriel 307]

[upravil dne 1/7/13 15:49 od Gabriel 307]

Odesláno

Ano, mám 2 děti a 6 vnuků, všichni ale mimo. Takže jsme jen s babkou Boženkou a opravdu ta spotřeba je velmi malá. Víš, na ty hračky jsem myslel, ale mne se to netýká. :papa:papa

Odesláno

Nabíjím do foťáku (mám starý kompakt na 2xAA) a do MP3 (mám starou mp3 na 1xAAA). Na nic jinýho to nepotřebuju. Koupil jsem tenkrát před minimálně 8lety nějakou UNI nabíječku (umí 9V, AA i AAA) od znč. NARVA včetně udržovací funkce po nabiti a naprostá spokojenost. Baterky koupím jednou za 2 roky nový v akci v Lídlu :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...