Otan Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Zdravím všechny. Pořád jsme masírování reklamou na koupení nabíječky aku v domácnosti. Proto se chci zeptat těch, kteří ji již mají a využívají. Stojí to opravdu za to, když ji koupí normální uživatel, který baterie vyměňuje v ovladačích, hodinách apod.? Myslím, že ji využije jen ten, kdo má spotřebu baterií podstatně vyšší, modelář a už mne nikdo nenapadá. Díky za podněty. Doufám, že toto téma tu ještě nebylo, nenašel jsem je. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 trochu máš děti? edit: podle toho co jsem dohledal v jednom příspěvku kolik ti je let tak asi jo (promiň dohledal jsem tvůj věk) já mám dvě nabíječky,jednu obyč z TESCA ta nabíjí pořád-myslím tím že není nějaká chytrá a druhou mám od GP a tá dobije a udržuje mám kluka (v říjnu mu budou 3 roky) a má hračky kde je dost baterek tak si myslím,že se to vyplatí [upravil dne 1/7/13 15:45 od Gabriel 307] [upravil dne 1/7/13 15:49 od Gabriel 307] Citovat
Otan Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Ano, mám 2 děti a 6 vnuků, všichni ale mimo. Takže jsme jen s babkou Boženkou a opravdu ta spotřeba je velmi malá. Víš, na ty hračky jsem myslel, ale mne se to netýká. :papa Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Nabíjím do foťáku (mám starý kompakt na 2xAA) a do MP3 (mám starou mp3 na 1xAAA). Na nic jinýho to nepotřebuju. Koupil jsem tenkrát před minimálně 8lety nějakou UNI nabíječku (umí 9V, AA i AAA) od znč. NARVA včetně udržovací funkce po nabiti a naprostá spokojenost. Baterky koupím jednou za 2 roky nový v akci v Lídlu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.