spartan Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 zalezi kolko km mas od vymeny podla toho zistis kolko si to papkaa Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Olej byl před cca 5000km udělaný autorizovaném servise.. Každopádně si pak napíšu kdy jsem ty 2 litry dolil já a kdy to zase dojde nevadilo by mi co půl roku do toho lít nový olej, ale spíše jak je to možné, ke to mizí, jak se s tím poprat? Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Jednoduchá rovnice jezdíš = bere to olej, nejezdíš = olej neubývá VTi jsou tím známé, že si vezmou olej. Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak to je mi jasné, jen mě zajímá proč a jestli nějaká výměna \"něčeho\" mě od žraní oleje zachrání Citovat
Cinicman Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Výmena motora to zachráni zcela určitě... Citovat
spartan Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 fuha tak to ti dost papka olejik bo od minima po maximum je 1.2 litra Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak je možné, že tam toho tolik nedolili... Každopádně si pak zaznamenám kolik oleje tam bylo a jaký byl stav tachometru. A uvidíme, kdy se nám palubní počítač zase ozve, ale to si budu raději kontrolovat sám, aby se nestal nějaký průšvih Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Jen doplním. Olej jsem koupil 149kč za 1 litr. Pro srovnání, v Autokelly ho mají tuším za 455kč, to je mazec, že? Citovat
spartan Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 a kolko ti fakturovali oleja pri prehliadke ? ma tam ist 4,25 L Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Prohlídku provedl ještě předchozí majitel právě takže netuším... Citovat
pipistrel Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Jen doplním. Olej jsem koupil 149kč za 1 litr. Pro srovnání, v Autokelly ho mají tuším za 455kč, to je mazec, že? 150 je normalna cena v eshopoch Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Jasně, ale podívej se do Autokelly.... Napadlo mě se k nim podívat, když ten servis mám ve městě, ale s tou cenou ať jdou do háje. Citovat
Ajap Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Já už se na Kelly vůbec nedívám, mají naprosto extrémní ceny. Ten olej už je levnější i v autorizáku (u nás 439Kč/l, když jsem se ptal). Jinak tohle je e-shop autorizovaného distrubutora Total: http://automobiloveoleje.cz/eshop/details/819/82/oleje-pro-motory-osobnich-vozu/5w30/olej-total-quartz-ineo-ecs-5w30-1-l http://automobiloveoleje.cz/eshop/details/819/82/oleje-pro-motory-osobnich-vozu/5w30/olej-total-quartz-ineo-ecs-5w30-1-l http://www.merlinplus.cz/ Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 http://www.123-olej.cz/ Tady jsem nakoupil Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 no ale sak hlavne ze po zlave sa dostanes na cenu normalnu... a od toho tu kelly predsa mame Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Ty máš leda prd. To mají řádní členové Kelly je obchod jako každej jinej. Něco má levnější, něco dražší. Nikdo netvrdí, že po slevě na kartičku budeš mít zaručený nejlevnější nákup. Na druhou stranu, asi se dá víc věřit AK, že kupuješ opravdu olej TOTAL, než nějakému shopu abcd Každopádně já olej taky \"kupuju\" jinde Citovat
Cinicman Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Ale no tak... snáď to nie je verejné tajomstvo, že \"řádní členové\" majú v kelly zľavy asi také ako bežný zákazník, ktorý má toľko za ušami a pri prepážke vyhrkne prvú väčšiu firmu v okolí... Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 To nepopírám. Narážel jsem na to, že \"tu máme Kelly\" Jako by nakupování tam bylo absolutně nevýhodné [upravil dne 3.7.13 15:01 od MJSytic] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Ty máš leda prd. To mají řádní členové suhlasim... avsak po zisteni cenovej politiky som zistil ze karticku by som vobec nepouzil, nakolko ako cinic pise by som zlavy dostal vacsie uplne jednoduchym sposobom okrem toho mam moznost kupovat v kategorii velkoodberatel ND takze ceny mam minimalne tak dobre ako , takze byt clenom klubu kvoli nakupom v AK ma az tak netrapi, ale to je mimo sudku... a tiez mozno kupujem ten olej kde ty ale v podstate mas pravdu, nechcem to tu rozvyjat, nakolko to vobec ani nieje podstatne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.