Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Olej byl před cca 5000km udělaný autorizovaném servise.. Každopádně si pak napíšu kdy jsem ty 2 litry dolil já a kdy to zase dojde :D nevadilo by mi co půl roku do toho lít nový olej, ale spíše jak je to možné, ke to mizí, jak se s tím poprat?

Odesláno

Tak je možné, že tam toho tolik nedolili... Každopádně si pak zaznamenám kolik oleje tam bylo a jaký byl stav tachometru. A uvidíme, kdy se nám palubní počítač zase ozve, ale to si budu raději kontrolovat sám, aby se nestal nějaký průšvih :)

Odesláno

Jasně, ale podívej se do Autokelly.... Napadlo mě se k nim podívat, když ten servis mám ve městě, ale s tou cenou ať jdou do háje.

Odesláno

Já už se na Kelly vůbec nedívám, mají naprosto extrémní ceny. Ten olej už je levnější i v autorizáku (u nás 439Kč/l, když jsem se ptal).

Jinak tohle je e-shop autorizovaného distrubutora Total:

http://automobiloveoleje.cz/eshop/details/819/82/oleje-pro-motory-osobnich-vozu/5w30/olej-total-quartz-ineo-ecs-5w30-1-l

http://automobiloveoleje.cz/eshop/details/819/82/oleje-pro-motory-osobnich-vozu/5w30/olej-total-quartz-ineo-ecs-5w30-1-l

http://www.merlinplus.cz/

Odesláno

Ty máš leda prd. To mají řádní členové :P

Kelly je obchod jako každej jinej. Něco má levnější, něco dražší. Nikdo netvrdí, že po slevě na kartičku budeš mít zaručený nejlevnější nákup. Na druhou stranu, asi se dá víc věřit AK, že kupuješ opravdu olej TOTAL, než nějakému shopu abcd :myslim

Každopádně já olej taky \"kupuju\" jinde :D

Odesláno

Ale no tak... snáď to nie je verejné tajomstvo, že \"řádní členové\" majú v kelly zľavy asi také ako bežný zákazník, ktorý má toľko za ušami a pri prepážke vyhrkne prvú väčšiu firmu v okolí... :D

Odesláno

To nepopírám. Narážel jsem na to, že \"tu máme Kelly\" ;)

Jako by nakupování tam bylo absolutně nevýhodné :roll

[upravil dne 3.7.13 15:01 od MJSytic]

Odesláno
Ty máš leda prd. To mají řádní členové :P

suhlasim... avsak po zisteni cenovej politiky som zistil ze karticku by som vobec nepouzil, nakolko ako cinic pise by som zlavy dostal vacsie uplne jednoduchym sposobom ;)

okrem toho mam moznost kupovat v kategorii velkoodberatel ND takze ceny mam minimalne tak dobre ako :ticho, takze byt clenom klubu kvoli nakupom v AK ma az tak netrapi, ale to je mimo sudku... :D

a tiez mozno kupujem ten olej kde ty :D

ale v podstate mas pravdu, nechcem to tu rozvyjat, nakolko to vobec ani nieje podstatne :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...