Jans206 Odesláno 29. červen 2013 Odesláno 29. červen 2013 Ahoj, vím, že tohle je už obehraná písnička ale nějak jsem se přesně nedočet jak na to. Mám 206 z roku 2005 s neoriginálním rádiem Alpine. Páčku pod volantem mám :-) Jak to teda zařídit aby to spolu komunikovalo? Mám pořídit tohle http://www.ahifi.cz/adapter-pro-ovladani-na-volantu-peugeot-citroen-fiat.html + tohle http://www.ahifi.cz/propojovaci-kabel-pro-autoradia-alpine-0.html Díky za odpovědi. Citovat
Frozz Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Ahoj. Já to taky řešil, měl jsem problémy (moje neznalost), ale nakonec se vše povedlo. Já vzal toto: http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Adaptery-ovl-na-volantu/Adapter-pro-ovladani-na-volantu-PEUGEOT-CITROEN-FIAT + prop. kabel, já mám radio KENWOOD, ty Alpine, takže musíš vybrat pro svoje radio: http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Adaptery-ovl-na-volantu/Propojovaci-kabel-pro-autoradia-KENWOOD Ale když tak jim napiš a oni ti rádi odpoví Citovat
Jans206 Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 to je vlastně úplně to stejný co jsem dával já. Ale nevim jestli chápu to zapojení. Ono to má tři konce. Jeden ISO zapojim do ISO v autě. Druhý ISO do rádia. A do třetího vývodu (krabičky) co má 12 pinů zapojim ten druhý kabel podle rádia, tomu asi rozumim ale kam zapojim tu druhou stranu toho kabelu? Citovat
Jans206 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 hm to je dost na pytel. AUX mám ve předu na panelu. Tak že by mi koukal kabel a pořád bych to musel odpojovat. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Jack se připojí do konektoru na rádiu pro dálkové ovládání Citovat
Jans206 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 aha, konektor na připojení dálkového ovládání rádio má ale je to jiná koncovka. Tam ten Jack nenarvu ani kdybych chtěl :-) Na tom konektoru je závit. Tak to mi hlava nebere. Citovat
ChouLu Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 jenže do AUX to nezapojuješ... to by nefungovalo!! Citovat
Jans206 Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Tak už vim kam to nemám zapojit :-) Teď jen poradit kam nebo do čeho to zapojit mám :-). Zezadu na rádiu sice je konektor na připojení dálkového ovládní ale neshoduje se s tím Jackem. Pomohla by fotka? Ale nevim jestli to bude dobře vidět. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Pokud budeš mít redukci na radio Alpine, tak by to tam mělo jít. Proto se k tomu adaptéru musí ještě koupit redukce pro to které rádio. Citovat
Jans206 Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Tak že mezi rádiem a tím kabelem za 130, který je napojen k tomu adaptéru za 1300 musim dát ještě nějakou redukci? Tak že budu kupovat tři věci? To by nakonec nevadilo ale žádnou redukci jsem nenašel. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Aha, myslel jsem ten kabel za 130, ale je divné když je na Alpine, že má jiný konektor. Citovat
Frozz Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Takhle jsem to řešil já s prodejcem, TŘEBA ti to pomůže....: \"....nyní máte propojeno autorádio s OEM ovládáním pod volantem. Veškerá data však jdou právě po tom kablíku, který z jedné strany propojíte s komunikační krabičkou a dutinku spojíte s modrým kabelem na autorádiu Kenwood ( STEERING WHEEL REMOTE iNPUT ). Kulatý konektor nezapojen ( je pro vyšší modely autorádií ).\" [upravil dne 2/7/13 19:34 od Frozz] Citovat
Jans206 Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Jj je to divný. V každým případě jsem se spojil s jedním prodejcem a řešíme to. Tak uvidim jak to dopadne. 2 frozz - ty máš alespoň na tom kabelu dvě možnosti zapojení já pouze jednu a to přes ten Jack (pokud to teda není dodělávaný). Citovat
Jans206 Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 Zdravim, tak to mám doma. Po menším laborování jsem to propojil a konečně mi šel proud do rádia. Ale druhá věc je ta, že páčka stejně nejde, vůbec to nereaguje na nic. Nevíte někdo kde může být problém? Citovat
jonny205 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 no bude to v tom kabelu co máš přeškrtnutej na obrázku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.