Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute hoši..

autičku sa dari paradne vsetko slape ako ma, podvozok v zakrutach drzi, nizko sme ako pavuk a v pondelok nahadzujeme lizatko z gti6 a rozmyslame nad dorabkou kompressoru:)

len trapi ma jeden detail, teda pre mna je to uz asi aj nocna mora.. :myslim

neviem prečo, ale mam pocit, teda tak to aj je, ze prave koleso mam viac skovane vnutri ako lave koleso na zadnej naprave... nevie niekto cim to moze byt? bol by som vdacny za akukolvek reakciu, lebo fakt si s tym neviem dat rady? geometria..? podlozky? alebo čo mam s tym spravit? zadna naprava je v pravo nizsie o 0,5cm, ale to toto určite nesposobuje..:/

čim to može byt prosim?

prikladam foto

prava strana

ls563c13swr7myqshj5l_thumb.jpg

lava strana

610b9obe83vc6vphxg2v_thumb.jpg

:myslim

:):)

Odesláno

A nemas nahodou auto po rane?To by odpovidalo ze je to pohnute.Kolo ve vnitr treba muze byt i mensi et a uz to dela paseku.muze byt na Jean Piera,ale ma treba mensi et a uz je zalezle trosku dovnitr.Pak jedine Tenci podlozka ze je.Nic jinciho me nenapada.A zadni naprava niz rikam me napada jen auto po rane,nebo je neco povoleneho rekneme nahnity kousek drzaku nebo jak je to pripevnene.Netusim jak to tam je,ja svoji 306 jeste zzvedlu nemel.Samozrejme geometrii kdyz zkontrolujes tak tim nic nepokazis.

[upravil dne 2/7/13 18:49 od Tazik 306]

Odesláno

Mas jakoby schovane cele kolo stejne nebo jen vrsek ? To by odpovidalo lehkemu \"A\" na zadni naprave a to se vzdy vic projevi na prave tedy vnejsi strane auta smerem ven z vozovky - vice der u pangejtu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...