Lihous Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 http://www.stream.cz/video/821389-kde-se-vzala-tu-se-vzala-michacka Vice nebudu dodavat ale po nocni me to pobavilo. Neuveritelne jako z dobre komedie. Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Něčeho podobnýho jsem byl kdysi v Český Lípě aktérem, přímo viníkem. Zastavil jsem s Ducatem před obchodem a mysle si, že jsem autu zařadil za jedna (ručku jsem nepoužíval, páč Dućato má páku nesmyslně na levou ruku a zatažená brzda většímu Medvědovi překážela při vystupování), odešel jsem něco \"bleskového\" vyřídit do obchodu. Po chvilce slyším troubení, ránu a před obchodem místo červeného boku Ducata zcela volný výhled. Krve by se ve mně nedořezal!!! nicméně jsem vyběhl ven a u auto jsem byl současně s překvapeným taxikářem, který Ducato zastavil předkem své Octy. Řidič ani nepostřehl, že jsem auto neřídil a začal mně \"pucovat\", že vycouvávat z jednosměrky na hlavní může jenom vůl. Naštěstí měl jen křuplej nárazník (auto zřejmě couvalo krokem), takže jsme zajeli vše nahlásit na pojišťovnu (bez cajtů) a v klidu se rozešli. Mně to tehdy stálo cca 5000,- Kč a to si Míla hrál na kouzelníka - obě dvě křídla zadních dveří i výztuhu nárazníku ještě v noci vyrovnal, koupit jsem musel jen plastové parádičky na dveřích + něco jemu + naftu z Lípy do Hronova. Za dva měsíce přišel šéf, jak to, že jsem s novým autem boural a on o tom nic neví (auto bylo cca 3 měsíce staré). Tak jsem mu řekl, že jsem při vycouvávání z řady trefil taxikáře, ale že na autě nic nebylo a tak jsem mu o tom ani necítil potřebu říkat. Šel se na auto opodívat a když nic nenašel, vše proběhlo v klidu. Ale znova zopakovat bych ten moment fakt nechtěl, obzvlášť když si uvědomím, že by to auto nechytil taxikář na nárazník, ale třeba mamča s kočárkem přecházející na přechodu .... brrrr Citovat
Haryk Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 to samé se stalo aj mě na parkovišti, páku jsem nedal na P a brzdu jak píše Medvěd na levé straně taky moc nezatahuju a milé autíčko se po chvilce dalo do couvání, odnesly to plechy na druhém autě, taky klika že nikdo nešel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.