Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokud mate nejake zajimave tipy na jednoducha reseni, mozna byste se o ne mohli podelit s ostatnima.

Zkusim sem neco dat, jestli je to simply clever posudte sami, me se to libi.

Premyslel jsem kam v aute s destnikem, aby moc neprekazel a napadlo me jej povesit (prekvapive) v kufru :D

Takze koupil jsem (v Kelly) pruznou sit a zavesil ji za \"zamky\" zadnich sedacek a ted se mi v ni houpe destnik jedne nejmenovane svedske nabytkarske spolecnosti :)

Odesláno

Jo ten držák je hrozný :D ale je fajn na ty širší plechovky od Pepsi ;)

Jinak s tím deštníkem to je fajn nápad, vytvořit třeba takovou \"houpací síť :)

Odesláno
To jo... Ale 0,5 l petka v tom při brzdění padá,... Je to škoda, zkusím se po té plastové \"vložce\" porozhlédnout..

Je to udelane z obalu na CD/DVD.

To je z takového toho obalu, kde je třeba 10 ks těch DVD/CD? To je zajímavé..... :)

Odesláno

Tak tohle mně zrovna vůbec nevadí, kelímek od kafe jednou za půl roku v tom drží dobře a pokud si beru do auta pití, tak je to stejně 1,5l petka:)

Odesláno

až mi půjde spustit video,tak se schálně podívám na ten domamont. protože \"držák\" nápojů,za ten bych někoho posadil holým zadkem na kamna:bacha redbull nemá nárok,průměr je na 0,5 plechovky alá coca cola. Jenže pokud je v prohlubni blíž k řadičce,po prvním zabrždění se převrhne a zadní prohlubeň je jen o něco méně pofidérní. A když si vysunu opěrku,tak se k plechovce zase nedostanu zrovna pohodlně a při brždění rovněž názorně jako v hodině fyziky demonstruje zákon o setrvačnosti...Alespoň,že se větší láhve dají bez problémů dát do dvěří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...