romannovak Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Pokud mate nejake zajimave tipy na jednoducha reseni, mozna byste se o ne mohli podelit s ostatnima. Zkusim sem neco dat, jestli je to simply clever posudte sami, me se to libi. Premyslel jsem kam v aute s destnikem, aby moc neprekazel a napadlo me jej povesit (prekvapive) v kufru Takze koupil jsem (v Kelly) pruznou sit a zavesil ji za \"zamky\" zadnich sedacek a ted se mi v ni houpe destnik jedne nejmenovane svedske nabytkarske spolecnosti Citovat
romannovak Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 A jeste pridam neco, co jsem nasel na YT. Jedna se o upravu drzaku napoju, aby se mu dalo rikat drzak Citovat
lukaro Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Jo ten držák je hrozný ale je fajn na ty širší plechovky od Pepsi Jinak s tím deštníkem to je fajn nápad, vytvořit třeba takovou \"houpací síť Citovat
Mishanthrope Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Plechovka drží v tom držáku blíž opěrce, když se opěrka potom vysune dopředu. Plechovka se nemá jak převrátit. Citovat
lukaro Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 To jo... Ale 0,5 l petka v tom při brzdění padá,... Je to škoda, zkusím se po té plastové \"vložce\" porozhlédnout.. Citovat
romannovak Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 No ja treba operku nemam, takze ta mi nepomuze Citovat
romannovak Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 To jo... Ale 0,5 l petka v tom při brzdění padá,... Je to škoda, zkusím se po té plastové \"vložce\" porozhlédnout.. Je to udelane z obalu na CD/DVD. Citovat
romannovak Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 V základu není opěrka??? :o:o Neni no, stejne tak mi nesviti prihradka, to si jeste overim, jestli ma svitit nebo jestli jsou tam aspon draty privedene. Citovat
lukaro Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 To jo... Ale 0,5 l petka v tom při brzdění padá,... Je to škoda, zkusím se po té plastové \"vložce\" porozhlédnout.. Je to udelane z obalu na CD/DVD. To je z takového toho obalu, kde je třeba 10 ks těch DVD/CD? To je zajímavé..... Citovat
romannovak Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 Lepsi by to mozna bylo z vetsiho tzn. 25 bo 50, chce to zkusit Citovat
Ajap Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Tak tohle mně zrovna vůbec nevadí, kelímek od kafe jednou za půl roku v tom drží dobře a pokud si beru do auta pití, tak je to stejně 1,5l petka:) Citovat
Onkel Konrad Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 až mi půjde spustit video,tak se schálně podívám na ten domamont. protože \"držák\" nápojů,za ten bych někoho posadil holým zadkem na kamna:bacha redbull nemá nárok,průměr je na 0,5 plechovky alá coca cola. Jenže pokud je v prohlubni blíž k řadičce,po prvním zabrždění se převrhne a zadní prohlubeň je jen o něco méně pofidérní. A když si vysunu opěrku,tak se k plechovce zase nedostanu zrovna pohodlně a při brždění rovněž názorně jako v hodině fyziky demonstruje zákon o setrvačnosti...Alespoň,že se větší láhve dají bez problémů dát do dvěří. Citovat
lukaro Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Do dveří jdou 1,5 l PETky dát krásně, to je fakt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.