Petano Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 http://www.ftipky.cz/htmlmaj.php?id=228&ko=999&radit=dat Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 me urcite...kdyz na to koukam tak vubec nemyslim na to co me boli :D:aut:aut:super Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super Citovat
Majkie Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Krásný cvičeníčko... asi v rámci prevence budu dneska s ženou cvičit.. Přece nemůžu dovolit, aby ji začaly bolet záda. [upravil dne 9.8.05 Majkie] Citovat
Tazman Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Jirkap Pěknýýýý a pomáhá to alespoň? Myslíš nám chlapům, nebo ženám?:D [upravil dne 9/8/05 Tazman] Citovat
stembi Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super A co ti na tohle netopýrko máme asi tak napsat. Budu předpokládat, že to je další akce typu \"píšu rychleji než přemýšlím\". Nebo jsi se možná chtěla vyprovokovat k další fotografii? Citovat
Jirkap Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Tazman Původně zaslal: Jirkap Pěknýýýý a pomáhá to alespoň? Myslíš nám chlapům, nebo ženám?:D Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat To je pravda! Ačkoliv... Citovat
Jirkap Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Kurt Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat To je pravda! Ačkoliv... Tak to bych pak teda chtěl vidět :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 to stembi: ...ehm, nemusíš na to reagovat nijak, já jen suše konstatovala realitu, nepláču tu, nervu si vlasy atp...:D:D k jedinému, k čemu mě to může jak píšeš \"vyprovokovat\" je, že zvednu konečně telefon a zavolám si na obyč masáž :D:D:D:D:D Btw. trochu nechápu pojem \"další akce typu píšu rychleji než přemýšlím\"...upozorňuji, že vše, co tady píšu, píšu při plném vědomí a celkem přemýšlím, co ještě napsat a co už ne Hlavně nikoho nenutím to číst [upravil dne 9/8/05 Netopýrka] Citovat
Petano Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super Ja bych rekl ze prvni tri body jdou bezproblemu realizovat bez ohledu na telesne parametry ... a taky se nesmis tak podcenovat ... Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 to JunEAu: ...a to mám za to, že jsem ti tak hezky nafotila auto! :D:D:D:D Citovat
Gotrek Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" Citovat
Emiš Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Gotrek To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" :D:D Citovat
Dundee Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Gotrek To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" To někdy zkusím...:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.