Petano Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 http://www.ftipky.cz/htmlmaj.php?id=228&ko=999&radit=dat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Pěknýýýý a pomáhá to alespoň? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 me urcite...kdyz na to koukam tak vubec nemyslim na to co me boli :D:aut:aut:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkie Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Krásný cvičeníčko... asi v rámci prevence budu dneska s ženou cvičit.. Přece nemůžu dovolit, aby ji začaly bolet záda. [upravil dne 9.8.05 Majkie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Jirkap Pěknýýýý a pomáhá to alespoň? Myslíš nám chlapům, nebo ženám?:D [upravil dne 9/8/05 Tazman] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stembi Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super A co ti na tohle netopýrko máme asi tak napsat. Budu předpokládat, že to je další akce typu \"píšu rychleji než přemýšlím\". Nebo jsi se možná chtěla vyprovokovat k další fotografii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Tazman Původně zaslal: Jirkap Pěknýýýý a pomáhá to alespoň? Myslíš nám chlapům, nebo ženám?:D Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat To je pravda! Ačkoliv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Kurt Samozřejmě těm ženám... my nemáme čím plácat a pohazovat To je pravda! Ačkoliv... Tak to bych pak teda chtěl vidět :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 to stembi: ...ehm, nemusíš na to reagovat nijak, já jen suše konstatovala realitu, nepláču tu, nervu si vlasy atp...:D:D k jedinému, k čemu mě to může jak píšeš \"vyprovokovat\" je, že zvednu konečně telefon a zavolám si na obyč masáž :D:D:D:D:D Btw. trochu nechápu pojem \"další akce typu píšu rychleji než přemýšlím\"...upozorňuji, že vše, co tady píšu, píšu při plném vědomí a celkem přemýšlím, co ještě napsat a co už ne Hlavně nikoho nenutím to číst [upravil dne 9/8/05 Netopýrka] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petano Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D:D:D Tak to jsem asi odsouzená k věčným bolestem, páč já nemám čím pružit ani pohazovat :D:D:D:D:D:super:super:super Ja bych rekl ze prvni tri body jdou bezproblemu realizovat bez ohledu na telesne parametry ... a taky se nesmis tak podcenovat ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 to JunEAu: ...a to mám za to, že jsem ti tak hezky nafotila auto! :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 hezký cvičeníčko :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Skoro jako na spartakiádě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Gotrek To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Gotrek To mi připomíná jeden vtip... Manžel příjde do ložnice, v ruce tác na kterém stojí sklenice s vodou. \"Miláčku, připravil jsem pro Tebe Aspro.\" Manžela odpovídá: \"Ale mě nebolí hlava.\" Načež manžel s úsměvem jen konstatuje: \"Výborně...\" To někdy zkusím...:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts