@re Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 To já si na kvalitní kafíčko hodně potrpím a včera jsem po dlouhé době konečne sehnal super hrníčky... Nejlepší káva segafredo, jen do hrníčku segafredo Citovat
Pinďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: @re To já si na kvalitní kafíčko hodně potrpím a včera jsem po dlouhé době konečne sehnal super hrníčky... Nejlepší káva segafredo, jen do hrníčku segafredo Provokatér (s takovým kafem) a nepozve. Citovat
Burisek Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 no teda já jsem netušil,že máme tak krásnou,půvabnou a šarmantní předsedkyni klubu,to je na pozvání na kávu in natura [upravil dne 18/1/09 Burisek] Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: @re To já si na kvalitní kafíčko hodně potrpím a včera jsem po dlouhé době konečne sehnal super hrníčky... Nejlepší káva segafredo, jen do hrníčku segafredo Provokatér (s takovým kafem) a nepozve. nahodou pozval včera 16:30 Citovat
Neon Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 @re a tom406 ... co jsem vyhrál?? btw. TOM406 má jako jedinej 406tkař vlákno, který za to fakt stojí (noc proti ostatním) ale to jeho je prostě ŠPICA EDIT: jo a ještě bych zapomněl ... taková fousatá vopice s brejlema z NERA ... :D:D EDIT2: co jsem vyhrál teď? [upravil dne 19/1/2009 Neon] Citovat
Neon Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Burisek no teda já jsem netušil,že máme tak krásnou,půvabnou a šarmantní předsedkyni klubu,to je na pozvání na kávu in natura [upravil dne 18/1/09 Burisek] Jo, jenomže ta fotka na první sajtě je stará bezmála tři a půl roku. Z toho vyplývá, že momentálně je ještě mnohem ŠARMANTNĚJŠÍ ... PS.: doufám, že si toho Netop všimne ... jako, že šplhám ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Neon @re a tom406 ... co jsem vyhrál?? btw. TOM406 má jako jedinej 406tkař vlákno, který za to fakt stojí (noc proti ostatním) ale to jeho je prostě ŠPICA EDIT: jo a ještě bych zapomněl ... taková fousatá vopice s brejlema z NERA ... :D:D EDIT2: co jsem vyhrál teď? [upravil dne 19/1/2009 Neon] odměnu si vyzvedneš osobně ,:bacha:bacha :D:D ještě slovo , a máš po vlákně Citovat
Netopýrka Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Burisek no teda já jsem netušil,že máme tak krásnou,půvabnou a šarmantní předsedkyni klubu,to je na pozvání na kávu in natura [upravil dne 18/1/09 Burisek] Jo, jenomže ta fotka na první sajtě je stará bezmála tři a půl roku. Z toho vyplývá, že momentálně je ještě mnohem ŠARMANTNĚJŠÍ ... PS.: doufám, že si toho Netop všimne ... jako, že šplhám ... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jasně hoši, máte každý po jednom bodu... Citovat
Pata Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Pe.Tr+@re> poznavam dobre ostruvek u Hypernovy v Shoppingu Citovat
jarajarda Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Burisek no teda já jsem netušil,že máme tak krásnou,půvabnou a šarmantní předsedkyni klubu,to je na pozvání na kávu in natura [upravil dne 18/1/09 Burisek] Jo, jenomže ta fotka na první sajtě je stará bezmála tři a půl roku. Z toho vyplývá, že momentálně je ještě mnohem ŠARMANTNĚJŠÍ ... PS.: doufám, že si toho Netop všimne ... jako, že šplhám ... :super:super:super:super:super:super YES :super:super:super:super:super Citovat
KoudaK Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Tak dnes kolen 11:30... Pěkných 12 stupínků na sluníčku... Kafíčko na stole a pes na klíně a v poslední řadě kopýtka na stole..:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Ty se máááš, to je dneska krásně.............hned bych se k Tobě přidala:super Citovat
KoudaK Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Ty se máááš, to je dneska krásně.............hned bych se k Tobě přidala:super Nezapomeň si krém na opalování a sluneční brýle..:super Citovat
Driver Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Neon Jo, jenomže ta fotka na první sajtě je stará bezmála tři a půl roku. Z toho vyplývá, že momentálně je ještě mnohem ŠARMANTNĚJŠÍ ... PS.: doufám, že si toho Netop všimne ... jako, že šplhám ... Ty jsi ale hroznej šplhoun a vlez..... Ale že to tam tý předsedkyni sluší i po těch letech co.... Citovat
KoudaK Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Neon Jo, jenomže ta fotka na první sajtě je stará bezmála tři a půl roku. Z toho vyplývá, že momentálně je ještě mnohem ŠARMANTNĚJŠÍ ... PS.: doufám, že si toho Netop všimne ... jako, že šplhám ... Ty jsi ale hroznej šplhoun a vlez..... Ale že to tam tý předsedkyni sluší i po těch letech co.... To je naše kočka v rouše netopýrčím.... Citovat
Petra XSI Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Petra XSI Ty se máááš, to je dneska krásně.............hned bych se k Tobě přidala:super Nezapomeň si krém na opalování a sluneční brýle..:super Si psal, že je 12 °C na sluníčku.........ještě abych nechytla úpal:D [upravil dne 27/2/09 Petra XSI] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.