John Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Tak zde je moje ranní káva na probuzení. :P Citovat
Tazman Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Tak to já mám sice v príci dva hrnečky jeden Pežotáckej a druhej Tazí, ale cucám Nestea, nebo podobné tekutiny, a kávu nebo čaj si dělam málo kdy. Citovat
Vvitty Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 teda, johne, vy si tady vsichni delate takovy luxusni kafe... na probuzeni je nejlepsi turek a nebo kafe z dzezvy, co delaji chorvati a arabove... vemes kafe, cukr, das to do \"plechovky\" (ne, tu 3kg opravdu, ale opravdu nemyslim), zalejes horkou vodou a nechas prejit varem, potom nalejes a nechas ustat... Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Kurte nerejpej pořád lampa: sloni jsou holt jaký jsou...dostala jsem ten hrneček pro štěstí od táty, když jsem nastupovala do práce...sama bych si ho asi nikdy nekoupila, ale k dárkům mám sentimentální vztah, tak se mým slonům nesměj :) Citovat
lampa Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 ja sem jim nesmeju, ja jen odpvedel na otazku co je na tom hrnku zdraveho Citovat
Vvitty Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 to netopyrka&kurt: nahodou, sloni jsou dobry aspon by mi ho v praci nikdo nebral to bohous: to vis, jako na koleji... mam ten pokoj jako obyvak, pracovnu, loznici a kuchyn... takze to mam vlastne takovy 3+k v jednom a do podnajmu se mi nechtelo kupovat nabytek... co pak s nim? ale dobre, nastval jsi me, jdu uklidit :super:papa:aut Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Ja si taky obcas davam kaficko. Tentokrat tomu ovsem vevodi snidane - sopacek ze vcerejsiho vecera Kdyz je odlezelej, je mnohem lepsejsi. Kaficko kalsicke turkovo, prubezne doplnovane slehackou, co se vejde. Toz na koncu piti uz vlastne sosam jen tu slehacku A pro vsechny pracujici: NEPRACUJU, flkakam se [upravil dne 9/8/2005 voštík] Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty to netopyrka&kurt: nahodou, sloni jsou dobry aspon by mi ho v praci nikdo nebral Ale já vo slonech nepsal ani slovo! Citovat
Vvitty Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 tak jo, tak ja si dneska teda taky dam ranni kafe... sice nejdu pracovat, ale uz jsem 5 dni zadne nemel.... Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 No a aby to flakani bylo dokonale, tak tady je moje (nase spolecna) (s pritulkyni pochopitelne) vecere ted spis jeji zbytek ale to jsem uz odbocil od ranni kavicky Citovat
Vvitty Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 to Vostik: to musela byt urcite dobra vecere, to co chybi na fotce, aspon ja teda normalne sampanske nevecerim.... Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 noooo, byla to pohodkaaaa. Kobra 11, Cestomanie, pak neco na CT2 u ceho jsme oba vytuhli Citovat
John Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 To Voštík: tak to teda koukám ..to je ale večeře..:o Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 no... zereme..... Nezereme - futrujeme Krupky nevydrzely, sopak jsem dojedl rano a crackery taky jeste jsou. Sampicko uz ale neni Citovat
Jirkap Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Koukám, že káva se pěkně rozjela a přibylo i mraky fotek… No bohužel já kávu nepiji takže maximálně mohu vyfotit čaj. A když jí piji, tak to už za volantem když jsem hotovej Citovat
voštík Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 tak az budes fotit za volantem, tak bacha na srnky a zajice A netopyry BTW: jinak caj jsi mohl taky nadhodit, bo Netopka prece prizvala i cajickare Citovat
Jirkap Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: voštík tak az budes fotit za volantem, tak bacha na srnky a zajice A netopyry BTW: jinak caj jsi mohl taky nadhodit, bo Netopka prece prizvala i cajickare No zatím jsem žádnou netrefil a doufám, že se mi to ani nestane Jinak až bude nějaká tekutina udělaná, tak dám taky obrázek Citovat
Driver Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Tak taky přidám do fora svůj nohatý kávový hrníček, toto je káva nazvaná \"Cafe on the run\" Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 :D:D:mrk:mrk:mrk ...bych se bála, že mi kafe vezme roha ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.