velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 pokud ten krk není příliš plný tak pomocí struny a pak protáhnout. Samo záleží na tom jak je ten krk tahanej,ale já krky používám hodně. Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Tady se dělalo déle než 2 dny, bouralo se jedno celé jádro, bouraly a rozbíjely se dvě panelové příčky, vyřezávaly jedny futra, a pak sekaly ty drážky do podlah. Celkem tak měsíc tam byl fest bordel, a když se zdilo a dělaly další věci, občas taky. Citovat
velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 práce jak na kostele.To věřím,ale aspoň si už odpočineš. taky jsem to dělal doma,ale za běhu,to bylo horší Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Odpočinu prd, u dodělávek mi asistují děti Ještě tu mám nějaké truhlářské práce, potom co dodělám tu zadní koupelnu, ve středu přijde Adraj na zbývající štuk a nějaké dodělávky s obkladama a spárováním - bez něj bych zdaleka ještě nebydlel, jak chodím do práce a nemám čas, tak hodně těch stavebních věcí, obkladů a dlažby mi udělal on. Trošku (pořádně ) jsem to podcenil. Citovat
velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 njn já jsem si říkal,že koupelnu budu za 3 týdny mít hotovou - tak jsem poslal těhotnou ženskou na dovču(kde si krásně odpočinula) a když přijela měl jsem půlku a zestárl jsem o 20let:D no plánování je hezké , ale realita:bacha Citovat
adraj Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Odpočinu prd, u dodělávek mi asistují děti Jo prostě Péťa,to je boží pomocník:D:D:D. Ale co se v mládí naučí. Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Jsem na něj zvědav, až vyroste, nářadí mi bere už dávno a napodobuje, opička, šroubovat uměl dřív než chodit... Teď má zase oblíbenou hračku, chodí spát s metrovou vodováhou, co mi dole sebral. Citovat
adraj Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 No mám takový dojem,že Katka mi říkala,že Péťa ji chtěl jedno ráno budit kladivem.Tak vodováhou to tolik bolet nebude:D [upravil dne 24/6/13 19:47 od adraj] Citovat
velkybanan Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 s vodováhou chodí většinou inženýři.To má kluk dobré výhlídky a dle odvedené práce taťky i dobrého učitele:super Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 mám husí krky všude,a ted když jsem ho vrtal tak jsem ho nabral i s kabelama a kabelům naštěstí nic ,kdyby byly pod omítkou natvrdo tak už vysekávám,nastavuju a štukuju...nikdy se mi nestalo,že bych něco neprotahl,nejdřív prostřčím péro a pak drát....:P:D Citovat
odee Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Hezky Ty. Taky sem nedávno takhle řádil, ale jen jednu místnost, ikdyž i z toho sem měl dost. Navíc, když sme museli byt udržet v obyvatelném stavu a u toho chodit do práce. Ten jeden pokoj mi zabral skoro dva týdny (nový omítky, elektrika, snížení stropu, výmalba a podlaha + úklid a namontování vestavné skříně). Ale ten prach z řezání panelu sme uklízeli ještě měsíc potom po celým bytě Taky si radši věchno předimenzuju a udělám klidně zásuvku navíc, všechno nachystat na \"co kdyby\", než to pak dělat znovu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.