Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady se dělalo déle než 2 dny, bouralo se jedno celé jádro, bouraly a rozbíjely se dvě panelové příčky, vyřezávaly jedny futra, a pak sekaly ty drážky do podlah. Celkem tak měsíc tam byl fest bordel, a když se zdilo a dělaly další věci, občas taky.

Odesláno

Odpočinu prd, u dodělávek mi asistují děti :D

Ještě tu mám nějaké truhlářské práce, potom co dodělám tu zadní koupelnu, ve středu přijde Adraj na zbývající štuk a nějaké dodělávky s obkladama a spárováním - bez něj bych zdaleka ještě nebydlel, jak chodím do práce a nemám čas, tak hodně těch stavebních věcí, obkladů a dlažby mi udělal on. Trošku (pořádně :D ) jsem to podcenil.

Odesláno

njn já jsem si říkal,že koupelnu budu za 3 týdny mít hotovou - tak jsem poslal těhotnou ženskou na dovču(kde si krásně odpočinula) a když přijela měl jsem půlku a zestárl jsem o 20let:D

no plánování je hezké , ale realita:bacha

Odesláno

Jsem na něj zvědav, až vyroste, nářadí mi bere už dávno a napodobuje, opička, šroubovat uměl dřív než chodit... Teď má zase oblíbenou hračku, chodí spát s metrovou vodováhou, co mi dole sebral.

Odesláno

No mám takový dojem,že Katka mi říkala,že Péťa ji chtěl jedno ráno budit kladivem.Tak vodováhou to tolik bolet nebude:D

[upravil dne 24/6/13 19:47 od adraj]

Odesláno

mám husí krky všude,a ted když jsem ho vrtal tak jsem ho nabral i s kabelama a kabelům naštěstí nic ,kdyby byly pod omítkou natvrdo tak už vysekávám,nastavuju a štukuju...nikdy se mi nestalo,že bych něco neprotahl,nejdřív prostřčím péro a pak drát....:P:P:D

Odesláno

Hezky Ty. Taky sem nedávno takhle řádil, ale jen jednu místnost, ikdyž i z toho sem měl dost. Navíc, když sme museli byt udržet v obyvatelném stavu a u toho chodit do práce. Ten jeden pokoj mi zabral skoro dva týdny (nový omítky, elektrika, snížení stropu, výmalba a podlaha + úklid a namontování vestavné skříně). Ale ten prach z řezání panelu sme uklízeli ještě měsíc potom po celým bytě:bojim Taky si radši věchno předimenzuju a udělám klidně zásuvku navíc, všechno nachystat na \"co kdyby\", než to pak dělat znovu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...