KingSpade Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 ozzy56: Kubenka?...já ho znám, se starým Kubenkou se baví děda a s mladým zase otec servisman: ano oboje je v jednom komplexu Citovat
KingSpade Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 tak osvětlení svítí, ale někde to tam žere proud..jinak si nedokážu vysvětlit proč obrysovka v zadním světle pohasne a jen se rožhaví vlákno, přitom druhá obrysovka svítí. Citovat
KingSpade Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 byl tam zkrat..vypálilo to pojistku a proto nešly obrysovky na levém světle, se mi jaxik podařilo v pravém osvětlení dát špatně ty svorky a dotýkaly se..takže už jsem je otočil a pro případ mezi ně dal kus papíru..zítra je obtočím každou zvlášť izolačkou ještě. Citovat
Bostich Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 prasklou žárovku na SPZ mi psali do \"A\" závad... Citovat
KingSpade Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 Bostich: asi záleží na tom, jak se který technik vyspí Citovat
švejk Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 nam na 206 nesvitila ani jedna. S tim me pustit nechtel, zarovky nebyly, tak jsem vyloupnul zarovku z vnitrniho osvetleni a strcil ji tam s jednou zarovkou me pustil a zavadu psal jako A, s tim, ze bych mel vymenit i tu druhou. Takze pokud ti napsal tohle jako B, tak je asi nejakej divnej Citovat
KingSpade Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 Asi už mě z toho auta jebne..dneska připraven jít na technickou a nechce zhasnout kontrolka ABS na palubovce. Otázka je následující, jak poznají nefungující ABS na technické? Dá se to zjistit na válcích nebo ne? Jinak, už mi to párkrát udělalo, ale stačilo ujet pár km, zhasnout motor a znovu nastartovat..zablikala a zhasla, dělalo to jenom když auto déle stálo a buď pršelo nebo bylo chladno Citovat
barenst Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 na valcich ABS nepozna , max pozna svitici kontrolku Citovat
KingSpade Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 Já si to právě myslel, no nebyl jsem si stopro jistý. Předchvíli jsem auto šel projet ani né 500m, kontrolka svítila, ujel jsem ten okruh zastavil vypnul motor, dal klíček do druhé polohy a už jsem slyšel jak ABS cvaká, takže kontrolka zhasla a ABS jede. Je možné, že to můžou dělat po delším stání snímače, které se mužou zasvinit a proto to vyhodí tu chybu? Citovat
KingSpade Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 úplně jsem zapomněl to tu napsat...auto technickou nakonec prošlo s lehkými závadami, levé zpětné je trošku nakřáplé a klasika 405ek vysvícené přední světla. A abych nezapomněl emise jsem znovu absolvovat nemusel. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 tak to buď rád kolega musel po 40 dnech absolvovat komplet vše Citovat
Laďa Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Platnost STK je vystavena pouze do doby platnosti emisí. Takže pokud někdo jede na STK např. dva měsíce po emisích, tak platnost STK je vystavena pouze do doby platnosti emisí aníž by musel emise znovu dělat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.