Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ozzy56: Kubenka?...já ho znám, se starým Kubenkou se baví děda a s mladým zase otec :D

servisman: ano oboje je v jednom komplexu

Odesláno

tak osvětlení svítí, ale někde to tam žere proud..jinak si nedokážu vysvětlit proč obrysovka v zadním světle pohasne a jen se rožhaví vlákno, přitom druhá obrysovka svítí.

Odesláno

byl tam zkrat..vypálilo to pojistku a proto nešly obrysovky na levém světle, se mi jaxik podařilo v pravém osvětlení dát špatně ty svorky a dotýkaly se..takže už jsem je otočil a pro případ mezi ně dal kus papíru..zítra je obtočím každou zvlášť izolačkou ještě.

Odesláno

nam na 206 nesvitila ani jedna. S tim me pustit nechtel, zarovky nebyly, tak jsem vyloupnul zarovku z vnitrniho osvetleni a strcil ji tam :) s jednou zarovkou me pustil a zavadu psal jako A, s tim, ze bych mel vymenit i tu druhou. Takze pokud ti napsal tohle jako B, tak je asi nejakej divnej :)

Odesláno

Asi už mě z toho auta jebne..dneska připraven jít na technickou a nechce zhasnout kontrolka ABS na palubovce. Otázka je následující, jak poznají nefungující ABS na technické? Dá se to zjistit na válcích nebo ne?

Jinak, už mi to párkrát udělalo, ale stačilo ujet pár km, zhasnout motor a znovu nastartovat..zablikala a zhasla, dělalo to jenom když auto déle stálo a buď pršelo nebo bylo chladno

Odesláno

Já si to právě myslel, no nebyl jsem si stopro jistý. Předchvíli jsem auto šel projet ani né 500m, kontrolka svítila, ujel jsem ten okruh zastavil vypnul motor, dal klíček do druhé polohy a už jsem slyšel jak ABS cvaká, takže kontrolka zhasla a ABS jede. Je možné, že to můžou dělat po delším stání snímače, které se mužou zasvinit a proto to vyhodí tu chybu?

• O 2 týdny později...
Odesláno

úplně jsem zapomněl to tu napsat...auto technickou nakonec prošlo s lehkými závadami, levé zpětné je trošku nakřáplé a klasika 405ek vysvícené přední světla. A abych nezapomněl emise jsem znovu absolvovat nemusel. :roker

Odesláno

Platnost STK je vystavena pouze do doby platnosti emisí. Takže pokud někdo jede na STK např. dva měsíce po emisích, tak platnost STK je vystavena pouze do doby platnosti emisí aníž by musel emise znovu dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...