Škardič Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Ahoj zjistil jsem v autě,že mi u řidiče vrže(skřípe) při jízdě a pohoupání někde u motoru.ozývá se to někde mezi tlumičem ramenem a motorem... zastavil jsem a hýbal s autem,ale nic nevrže...je jen slyšet tlumič...občas to vrzlo při vystupování když jsem stál už jednou nohou na silnici a druhou měl na podlaze a zahoupal jsem tak to vrzalo.ale nevím co to je? díky za rady Citovat
Škardič Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 jinak ramena mám měněná je to třičtvrtě roku... a výfuk to nedělá,protože vím jak drnčí urezlý držák u katíku...není to kovový zvuk spíše fakt vrzání.zkoušel jsem zatáhlou ručku a rozjíždět se a nic nevrzalo Citovat
Lubo181 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Pruziny si kontroloval horne ulozenia ked vytacas kolesa doprava dolava nepocut podobny zvuk ??? o aku motoriazciu sa jedna benzin, nafta ? aj zadna naprava zvykne vrzgat ked nastupis a vystupis z auta zvuk sa vseliako prenesie mal si ho na dvihaku ? Na alfe 156 to spoluziacke robilo ale trosku viac aj pri jazde bola napravnica povolena cize klasicka prehliadka podvozku a potom uz len vylucovaciou metodou vela stastia napis co to bolo ked na to dojdes Citovat
Škardič Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 Ahoj mám 1,4 benzín 55 kW na sto percent to vrže vepředu...zítra dám vědět.díky Citovat
Škardič Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 tak kola jsem vytočil na jednu a druhou stranu a nic.včera při jízdě nic nevrzalo ,až dnes,fakt nechápu.... Citovat
Tommy002 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Poloosy???Dělá to při záběru???Při neutrálu???Chce to nějak definovat Citovat
Škardič Odesláno 29. červen 2013 Autor Odesláno 29. červen 2013 když jedu mám zařazeno i na volnoběh stačí skoro každá malá nerovnost na silnici ,jak se to zhoupne tak to zavrže... Citovat
jojtik Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Vacsinou takto vrzgaju gumove diely podvozku, hlavne ked je vonku mokro. Lahni si pod to a namaz vsetky capy, silentbloky nestekavou vazelinou, pekne holou rukou. Citovat
Škardič Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 tak dnes jsem ležel pod autem...stabilizátory i čepy OK akorát u silentblok v rameni trochu naškublá ta guma... Citovat
Guest skardic Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Tady je lepší fotka, ale tím to asi nebude :-/ Citovat
Škardič Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 tak dnes to celý den nevrzalo až večer z mírného kopečka na neutral přibližně 30tkou Citovat
Dančák Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 To co máš na fotce není silentblok, ale čep ramene (těhlice) a ta guma na něm je prachovka, která brání vniku nečistotám a tím poté zareznutí a vydření čepu....silentblok je to, v čem drží rameno k nápravě Citovat
Škardič Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 tak jsem byl v servise.řekli mi že to vypadá na tu prachovku od čepu ramene viz foto hore xD,vydloubal z toho nějakej bordel...prý se tam dostane voda a bordel ze silnice,zarezne to a pak to dělá neplechy... pak prý mám načatou levou poloosu,když ji protáčel tak tam něco pochrupovalo přeskakovalo... takže scháním nějakou zachovalou poloosu... mám možnost sehnat z angličáka ale nevík jak je to se stranami ? [upravil dne 18/7/13 20:17 od Škardič] Citovat
command Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 tak jsem byl v servise.řekli mi že to vypadá na tu prachovku od čepu ramene viz foto hore xD,vydloubal z toho nějakej bordel...prý se tam dostane voda a bordel ze silnice,zarezne to a pak to dělá neplechy... pak prý mám načatou levou poloosu,když ji protáčel tak tam něco pochrupovalo přeskakovalo... takže scháním nějakou zachovalou poloosu... mám možnost sehnat z angličáka ale nevík jak je to se stranami ? [upravil dne 18/7/13 20:17 od Škardič] Ak ti to robil na zdvihnutom aute a pootocil kolesom a vyzera to ako keby tam nieco preskocilo tak to bude pruzinka v poloosi ktora sa rada rozlame a padne na spodok kde potom na nu narazaju kolecka v klbe poloosi, staci rozobrat a dat tam podobnu pruzinku netreba menit hned celu poloos. Ja to mam takto spravene cca 3 rok a pohode. Citovat
Škardič Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 ano bylo zvedlé auto... mám dotaz ohledně levé poloosy? na vrakáči mají anglického pažouta,tak která poloosa je ta levá ,kterou potřebuji?díky Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 levá je vždy levá ať je to naše či angl. auto, prostě řečeno jedna je delší druhá kratší souhru zjistíš pod VIN [upravil dne 24/7/13 19:15 od servisman] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.