Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj zjistil jsem v autě,že mi u řidiče vrže(skřípe) při jízdě a pohoupání někde u motoru.ozývá se to někde mezi tlumičem ramenem a motorem...

zastavil jsem a hýbal s autem,ale nic nevrže...je jen slyšet tlumič...občas to vrzlo při vystupování když jsem stál už jednou nohou na silnici a druhou měl na podlaze a zahoupal jsem tak to vrzalo.ale nevím co to je?

díky za rady

Odesláno

jinak ramena mám měněná je to třičtvrtě roku... a výfuk to nedělá,protože vím jak drnčí urezlý držák u katíku...není to kovový zvuk spíše fakt vrzání.zkoušel jsem zatáhlou ručku a rozjíždět se a nic nevrzalo

Odesláno

Pruziny si kontroloval horne ulozenia ked vytacas kolesa doprava dolava nepocut podobny zvuk ??? o aku motoriazciu sa jedna benzin, nafta ? :myslim aj zadna naprava zvykne vrzgat ked nastupis a vystupis z auta zvuk sa vseliako prenesie mal si ho na dvihaku ? Na alfe 156 to spoluziacke robilo ale trosku viac aj pri jazde bola napravnica povolena :D cize klasicka prehliadka podvozku a potom uz len vylucovaciou metodou vela stastia napis co to bolo ked na to dojdes :papa

Odesláno

Vacsinou takto vrzgaju gumove diely podvozku, hlavne ked je vonku mokro. Lahni si pod to a namaz vsetky capy, silentbloky nestekavou vazelinou, pekne holou rukou.

Odesláno

To co máš na fotce není silentblok, ale čep ramene (těhlice) a ta guma na něm je prachovka, která brání vniku nečistotám a tím poté zareznutí a vydření čepu....silentblok je to, v čem drží rameno k nápravě

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem byl v servise.řekli mi že to vypadá na tu prachovku od čepu ramene viz foto hore xD,vydloubal z toho nějakej bordel...prý se tam dostane voda a bordel ze silnice,zarezne to a pak to dělá neplechy...

pak prý mám načatou levou poloosu,když ji protáčel tak tam něco pochrupovalo přeskakovalo...

takže scháním nějakou zachovalou poloosu...

:) mám možnost sehnat z angličáka ale nevík jak je to se stranami ?

[upravil dne 18/7/13 20:17 od Škardič]

Odesláno
tak jsem byl v servise.řekli mi že to vypadá na tu prachovku od čepu ramene viz foto hore xD,vydloubal z toho nějakej bordel...prý se tam dostane voda a bordel ze silnice,zarezne to a pak to dělá neplechy...

pak prý mám načatou levou poloosu,když ji protáčel tak tam něco pochrupovalo přeskakovalo...

takže scháním nějakou zachovalou poloosu...

:) mám možnost sehnat z angličáka ale nevík jak je to se stranami ?

[upravil dne 18/7/13 20:17 od Škardič]

Ak ti to robil na zdvihnutom aute a pootocil kolesom a vyzera to ako keby tam nieco preskocilo tak to bude pruzinka v poloosi ktora sa rada rozlame a padne na spodok kde potom na nu narazaju kolecka v klbe poloosi, staci rozobrat a dat tam podobnu pruzinku netreba menit hned celu poloos. Ja to mam takto spravene cca 3 rok a pohode.
Odesláno

levá je vždy levá ať je to naše či angl. auto,

prostě řečeno jedna je delší druhá kratší souhru zjistíš pod VIN

[upravil dne 24/7/13 19:15 od servisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...