Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky přeju ať se vám tam líbí a hlavně ať je počasí ok.

Tak už se rozhlížejte po nějakým pěkným plácku na srazík.

Radim 1008 to tankuješ nějak často ne? :myslim nebo jen doplňuješ?

Odesláno
Radim 1008 to tankuješ nějak často ne? :myslim nebo jen doplňuješ?

Z domu jsem vyjel s poloprázdnou nádrží a doufáním, že po cestě bude levněji. Taky, že jo. V Lipůvce oproti Žamberku o 2koruny laciněji. Vzal jsem plnou. V Rakousku jsem jen doplnil, kámoš tankoval do Felicie a v Chorvatsku jsem bral, kdyby měl být nějaký výlet. Dojezd ukazoval nějakých 380km. Takže tak. Co mě štve u Forda je ta malá nádrž, jen 45litrů. V Peugeotu mám 60litrovou. :D

Jinak Eltone, není zase takový. Dej pivko a když mě pustí tak se na chvilku stavím. :papa

Odesláno
Nám je na člunu dobře. Myslím, že už tady pamatujeme o hodně hůř. Vane krásný vánek od moře od cca. 17hod. začínají vlny, to je pak na vodě super.

Vlnky byly pěkný, to je pravda.

Odesláno

já tak do pr...... není práce nejsou prachy ,čekal jsem že se ozveš ohledně PP , ale nic jen jsem se dozvěděl že nemáš čas. :papa O dovolené si mohu jen zdát :aut

Odesláno

Vycházky nemám zatrhnutý. Dnes máme domluvenou menší pijatiku.Takže asi neprojde, když budu chtít zmizet. :D Hele není divný, když si vidíme skoro do oken, si psát tady? :D :D

Jsi první, kdo viděl clubového Forda. :D Se můžem navzájem dát do sekce potkal jsem klubáka. :D

[upravil dne 26/7/13 19:14 od radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...