JirkaMTPO Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Ten samý výlet jsme absolvovali předloni z Podgory. Jen u nás se loď jmenuje David. Bylo to i s obedem. Jenže s makrelou a tím zelím. Takže se víc najedli rackove. Na Bolu super koupání, jen těch lidí tam bylo moc. Letos plánujeme snad Korculu. Porad to odkladame z duvodu vysokých teplot, přece jen je to výlet na celý den. Jak jste to vedro snaseli? [upravil dne 1/8/13 08:18 od JirkaMTPO] Citovat
davidekcz Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Tak prekracuju caru do A. tak v patek Citovat
radim.1008 Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Předloni jsem byl na Korčule, čtyři hodiny plavby tam, tři hodiny rozchod a zase zpět. Teplo se dá, včera foukal vítr, takže to bylo v pohodě. Tady na té si může člověk vybrat, já si dal kuře a opečené brambory, takže jsem se najedl. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 A jak to tam vypadá,stojí to za to, nebo zvolit něco jiného/Stari Grad.../? Citovat
radim.1008 Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Mě se tam líbilo, pěkný starý město, hezké koupání. Za výlet to stojí. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Doporočuji výlet na Svaty Jure nad Makarskou. Je to super cesta pořád do kopce a v zatáčkách Vám nepomůže kolikrát ani nadjíždění. Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 Pánové, spolu dovolenkáři peugeotáci, malá změna v programu, sejdeme se na odpočívadle nad obcí Promajnou po právé straně směrem na Makarskou. Z důvodu parkování a točení se zase zpátky. Jsou nebo budou rozeslány esemesky. Za dvě hodiny naviděnou. Citovat
radim.1008 Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 Díky moc všem za účast na chorvatském srazu. Bylo to fajn. Pěkné místo na focení, fajn pokec v baru na pláži. Docela mě mrzí, že zítra jedeme domů, ale už i tak se domů těším. fotky jsem hodím až budu doma na pc. Díky moc a zase někdy někde. Třeba v Jičíně. Citovat
elton Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Velmi příjemný srazík, skvělej pokec. Nějakou tu fotku sem hodím jak dojedu domů.... Citovat
JirkaMTPO Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Ahoj. Já taky moc děkuju. Nemělo to chybu. Rád to kdykoli zopakuji. Počítejte se mnou. Šťastnou cestu domů a za rok opět na Jadranu. Citovat
Roky Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Ahoj všem zúčasněným na dnešním srazu u Jadranu,zase jsme poznaly partu skvělých lidí,bylo to super:papa Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Tak hodinu už jsem doma a už se mi stýská po Jadranu ....bylo nádherně...Zase za rok:papa Citovat
Roky Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Co že to muselo být Lučko volné kolem poledne hlásily až 19 km fronta od moře.Dnes jsme udělaly ten výlet do Imotsky na ty dvě krasová jezera ,příjemné ochlazeni ve sladké vodě teploměr ukazoval 37 st.Příští rok zase v HR. Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Roky, díky tomu že jsme vyrazili už v sedm ráno a jel jsem místy kolem 180jsem byl ve 12,25 už na hranicích s rakouskem. Ale jak jsem viděl ty zácpy v protisměru a jak houstlo Lučko, tak jsem nezáviděl Radimovi, který mi psal že stojí v zácpě na Lučku. snad už dojel v pořádku. Jinak prvních pár obrázků. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 to vypadá,jako sraz někde u moře.Tipnu si:Chorvatsko? Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Když tě tu tak vidím;) Jak je to s podporou minisrazu:myslim:D:D:D Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2013 Autor Odesláno 3. srpen 2013 ... Ale jak jsem viděl ty zácpy v protisměru a jak houstlo Lučko, tak jsem nezáviděl Radimovi, který mi psal že stojí v zácpě na Lučku. snad už dojel v pořádku... Ano dojel v pořádku v 0:30 Vyjížděli jsme o půl osmé, střihli to tunelem pod Biokovem na dálnici a upalovali rychlostí 120 - 140km/h k Záhřebu. Cestou dali dvě čůrací pauzy a když jsme byli cca 12km před Lučkem, zůstali jsme v koloně, ale ne kvůli mýtnici, ale nehodě. Český motorkář z jižních Čech a polská 307SW. Motorka ležela rozsekaná vpravo za příkopem cca 10m od příkopu ve stráni. Hezký to nebylo. Stáli jsme tam asi 45minut na fleku nebo popojížděli přískoky vpřed v 38stupních. Potom to pustili jedním pruhem. Když jsem dojel k Lučku, tak to bylo komplet prázdný na placení kartama, ale na cash byla docela dlouhá kolona. Tím pádem jsme všechny předjeli a upalovali k domovu. Proti směr teda skoro celé Chorvatsko popojížděl nebo stál, jako kolem Záhřebu. Poté cesta již ubýhala. Pár omezení v Rakousku, při kterých bylo menší zdržení. Ale stačilo projet v Mikulově bývalou celnici a poznal jsem, že jsem doma. Hned jsem vymetl jámu jako prase Na jižní Moravě jsme se stavili u kamarádky pro vínko ve sklípku (proto ta pozdní hodina příjezdu) český hranice jsme přejížděli nějak před devátou. Jinak po krajnicích při zpáteční cestě stála jen německá auta Audi, VW a taky starší BMW a myslím jednoho Renaulta jsem viděl. Kousek za Šestanovačem vyválel polák středový svodidla a poté skončil s Passatem kolmo narvanej ve skále. Předek moc teda neměl. Dal jsem zpáteční cestu bez nutnosti střídání sám. Najeli jsme tam a zpět krásných 2150km se spotřebou 6,6l/100km. Celou cestu zpátky šla klima. Ještě, že je automatická. Ford se tedy projel. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2013 Autor Odesláno 3. srpen 2013 Příští rok zase v HR. Já jsem pro, bylo to fajn a pátek neměl chybu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.