Návštěvník Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 oooh co to ku... bylo? asi maš na auto špatný vliv jim to určitě fungovalo normálně, co ty s tím autem děláš?? Přesně,jim to startovalo normálně \"údajně\" Citovat
Kubis009 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 To fakt neni normální...špatná diagnostika v servise... ale mě se už 2x rano stalo,že když jsem se rozjel,nechtělo auto jet,prostě kuckalo a musel jsem ho vytočit aby jel...musím to odsledovat jestli to třeba nebylo benzínem...teď mi to nedělá... Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Je mi líto, že máš s novým vozidlem P508 takové problémy a navíc, že kompetentní místa (servis) není schopen určit závadu, i když vozidlo (výrobek) měly dostatečně dlouhou (nevím, zdali adekvátní) dobu na zjištění závady. Poskytl jsi jim viedozáznam? Zkoušel si nastartova podruhý? Jinak se ti samozřejmě prodlužuje záruka vozidla o dobu , kterou bylo v servisu. Ale toto ti asi nepomůže vyřešit tvůj problém. To je ze strany právní. Držím ti palce, aby se daný problém vyřešil. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Je mi líto, že máš s novým vozidlem P508 takové problémy a navíc, že kompetentní místa (servis) není schopen určit závadu, i když vozidlo (výrobek) měly dostatečně dlouhou (nevím, zdali adekvátní) dobu na zjištění závady. Poskytl jsi jim viedozáznam? Zkoušel si nastartova podruhý? Jinak se ti samozřejmě prodlužuje záruka vozidla o dobu , kterou bylo v servisu. Ale toto ti asi nepomůže vyřešit tvůj problém. To je ze strany právní. Držím ti palce, aby se daný problém vyřešil. Videozáznam jsem poskytl již dříve.Jak přijela odtahovka tak už to nastartoval a najel si sám na auto.Jinak doba strávená v servise dle obchodních podmínek se neprodložuje.Takže smol pachol. [upravil dne 10/8/13 12:15 od ivopav] Citovat
ozzy1 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Pozor, obchodní podmínky se musí řídit zákonem a v něm je něco naprosto jiného. Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Pokud to mu dobře rozumím, tak záruka se se neprodlužuje o dobu reklamace? To znamená, ža mohou mít auto v servisu 30 dní a o to se mi sníží záruka? To je trochu padlé na hlavu a nebo vychcanost! Omlouvám se za uvedené slovo. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 jenomže auto je kupované na firmu,aji D-test to potvrdil Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Takže na právnickou osobu. I tak je to zvláštní, při dodržení všech podmínek. Citovat
marko306 Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Kurva drát, to je teda v riti. Človek si kúpi nové auto, aby nemal problémi aké sú pri jazdených autách a ono je to ešte horšie ako pri jazdenke Dúfam, že teraz ti to už nejako konečne vyriešia k tvojej spokojnosti. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Přesně jak píšeš,aby odpadly starosti,ale mám jich 1000x víc než s multiplou za 4.roky provozu a ještě ojetou:fnuk [upravil dne 10/8/13 12:51 od ivopav] Citovat
Návštěvník Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Tak vozidlo se odtáhlo do RM Servisu a vzhledem ke 4.reklamaci se jedná s Peugeot ČR o odstoupení.Díky vstřícnosti RM Servisu nejsem alespoň bez vozidla. Zapůjčily mě již 3.vůz.Nejdříve 308 1,4 5hb,301 1,6 a nyní 308 SW 1,6 Hdi 112 koníků. Opravdu se snažily co mohly a co jim v rámci garance bylo umožněno a hlavně pořád jsem mobilní i když na vůz dle podmínek Peugeot ČR nemám nárok. Citovat
marko306 Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Čo bude pre teba odstúpenie? Vrátia ti peniaze alebo dostaneš druhé auto? Citovat
Návštěvník Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Ten stejný model vozu již nechci,jedná se o vrácení peněz. Citovat
Kubis009 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Tak to je pech... tato reklamace nedělá jméno značce Peugeot...ani si stím nevý rady....ale snad že ti vrátí peníze o jakém autě uvažuješ? Citovat
ozzy1 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 ivopav- to bych asi zvažoval lehce jetou 308 v ropě. Citovat
marko306 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Alebo sa skús popýtať tam na nejakú predvádzačku 308, možno by ti šli v ústrety za tie patálie. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Jasně,že jsem i nad touto varintou uvažoval,ale to by utoho byl blbec ten RM Servis,spíš by to měl nabídnout Peugeot ČR.On sem ty auta dováží.Problém je v čisté diagnostice,žádná hláška a Peugeot pokud nemá černé na bílém,tak jej nic nezajímá.RM Servis třeba ukáže dobrou vůli,ale stejně by mu to auto zůstalo a musel by někoho najít aby to jako lehce jeté koupil a doufal,že se nevrátí s reklamací.Od samého začátku jsou největší křiváci Peugeot ČR. Dělal se zatím nějaký online velký test jednotlivých komponentů apod.,který budou vyhodnocovat patrně v Sarbrickenu nebo nevím kde a ještě rozbor benzínu.Jinak zatím se jim závada neobjevila,ale v takové počasí to nedělalo ani mě.Dělalo to po noční,po bouřkách zkrátka když bylo auto orosené a takové chladnější počasí.Takže zatím si užívám silného 308 ropáka;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.