Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyřízení mé reklamace

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
oooh co to ku... bylo? :myslim asi maš na auto špatný vliv :D jim to určitě fungovalo normálně, co ty s tím autem děláš?? :D

Přesně,jim to startovalo normálně \"údajně\"

Odesláno

To fakt neni normální...špatná diagnostika v servise... ale mě se už 2x rano stalo,že když jsem se rozjel,nechtělo auto jet,prostě kuckalo a musel jsem ho vytočit aby jel...musím to odsledovat jestli to třeba nebylo benzínem...teď mi to nedělá...

Odesláno

Je mi líto, že máš s novým vozidlem P508 takové problémy a navíc, že kompetentní místa (servis) není schopen určit závadu, i když vozidlo (výrobek) měly dostatečně dlouhou (nevím, zdali adekvátní) dobu na zjištění závady. Poskytl jsi jim viedozáznam? Zkoušel si nastartova podruhý?

Jinak se ti samozřejmě prodlužuje záruka vozidla o dobu , kterou bylo v servisu. Ale toto ti asi nepomůže vyřešit tvůj problém. To je ze strany právní.

Držím ti palce, aby se daný problém vyřešil.

Návštěvník
Odesláno
Je mi líto, že máš s novým vozidlem P508 takové problémy a navíc, že kompetentní místa (servis) není schopen určit závadu, i když vozidlo (výrobek) měly dostatečně dlouhou (nevím, zdali adekvátní) dobu na zjištění závady. Poskytl jsi jim viedozáznam? Zkoušel si nastartova podruhý?

Jinak se ti samozřejmě prodlužuje záruka vozidla o dobu , kterou bylo v servisu. Ale toto ti asi nepomůže vyřešit tvůj problém. To je ze strany právní.

Držím ti palce, aby se daný problém vyřešil.

Videozáznam jsem poskytl již dříve.Jak přijela odtahovka tak už to nastartoval a najel si sám na auto.Jinak doba strávená v servise dle obchodních podmínek se neprodložuje.Takže smol pachol.

[upravil dne 10/8/13 12:15 od ivopav]

Odesláno

Pokud to mu dobře rozumím, tak záruka se se neprodlužuje o dobu reklamace? To znamená, ža mohou mít auto v servisu 30 dní a o to se mi sníží záruka? To je trochu padlé na hlavu a nebo vychcanost! Omlouvám se za uvedené slovo.

Odesláno

Kurva drát, to je teda v riti. Človek si kúpi nové auto, aby nemal problémi aké sú pri jazdených autách a ono je to ešte horšie ako pri jazdenke :grr

Dúfam, že teraz ti to už nejako konečne vyriešia k tvojej spokojnosti.

Návštěvník
Odesláno

Přesně jak píšeš,aby odpadly starosti,ale mám jich 1000x víc než s multiplou za 4.roky provozu a ještě ojetou:fnuk

[upravil dne 10/8/13 12:51 od ivopav]

Návštěvník
Odesláno

Tak vozidlo se odtáhlo do RM Servisu a vzhledem ke 4.reklamaci se jedná s Peugeot ČR o odstoupení.Díky vstřícnosti RM Servisu nejsem alespoň bez vozidla. Zapůjčily mě již 3.vůz.Nejdříve 308 1,4 5hb,301 1,6 a nyní 308 SW 1,6 Hdi 112 koníků.

Opravdu se snažily co mohly a co jim v rámci garance bylo umožněno a hlavně pořád jsem mobilní i když na vůz dle podmínek Peugeot ČR nemám nárok.:myslim

Návštěvník
Odesláno

Ten stejný model vozu již nechci,jedná se o vrácení peněz.

Návštěvník
Odesláno

Jasně,že jsem i nad touto varintou uvažoval,ale to by utoho byl blbec ten RM Servis,spíš by to měl nabídnout Peugeot ČR.On sem ty auta dováží.Problém je v čisté diagnostice,žádná hláška a Peugeot pokud nemá černé na bílém,tak jej nic nezajímá.RM Servis třeba ukáže dobrou vůli,ale stejně by mu to auto zůstalo a musel by někoho najít aby to jako lehce jeté koupil a doufal,že se nevrátí s reklamací.Od samého začátku jsou největší křiváci Peugeot ČR.

Dělal se zatím nějaký online velký test jednotlivých komponentů apod.,který budou vyhodnocovat patrně v Sarbrickenu nebo nevím kde a ještě rozbor benzínu.Jinak zatím se jim závada neobjevila,ale v takové počasí to nedělalo ani mě.Dělalo to po noční,po bouřkách zkrátka když bylo auto orosené a takové chladnější počasí.Takže zatím si užívám silného 308 ropáka;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...