Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vyřízení mé reklamace

Recommended Posts

Odesláno

A takhle z druhé strany,zhruba jsem načrtl pozici rezervy

To znamená,že ti nákup prohýbá koberec :blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 19/7/13 13:04 od ivopav]

post-49934-14109632359194_thumb.jpg

post-49934-14109632359506_thumb.jpg

Odesláno

A to jsem si myslel,že pojedu v utajení na dovolenou. To jim budu ještě dělat za to všechno reklamu:fnuk:grr

post-49934-14109632369613_thumb.jpg

[upravil dne 19/7/13 19:32 od ivopav]

[upravil dne 19/7/13 19:32 od ivopav]

Odesláno

Určitě blahopřeji.Jenom mne mrzí,že má některé vychytávky které bych nečekal na úkor nedostatků,které bych už vůbec nečekal.Viz.chybějící barva na některých dílech a tragédie na dně kufru,foto víš.;

Odesláno

Přečetl jsem celý vlákno a jak vidím tak 301 je buď úplně totálně ošizený auto a nebo jsi fakt narazil na mizerný kus z první várky...doufám,že se to vyřeší a bude to ok.

Odesláno

Já nechci působit jako neskutečně zaujatý,ale opravdu v něčem je až nečekaně vybaven a v něčem zase jsou nedostatky.V nejmenovaném dealerství mě řekly,že sami mají strah z toho,že tento model nebyl vůbec pro náš i SK trh určen.:myslim

Odesláno

Já osobně si myslím že nějaký svinčík kolem dveří je jen buzerace, dno kufru no nikde se nepíše kolik tam mužeš naložit, tzn. že když se prohýbá tak ho přetěžuješ :D a zvuk toho motoru to je teda nestravitelný. Ale zase za ty prachy co to stojí (myšleno auto) je to asi odpovídající. Jednou kdysy jem četl vyjádření ruského technika k vozu LADA 1200 na příliš hlučný diferenciál a to znělo něslušat nět radia eto avto :D. A měl pravdu po 50 tis.km byl klid. Tak třeba v Peo je to to samý, jedzdit a neposlouchat.

Odesláno

Já opravdu nevím,ale včera mi v servisu řekly,aby spravily spáry dveří na jedné straně tak se zvětší mezera mezi dveřmi.Takže voda se tam asi bude objevovat,ale teď mám model výroby z prosince a dveře sedí úplně jinak a mokro nebylo.:(

Odesláno

Vratil som sa z chorvatska.Cesta tam 920 km spotreba 4,7 a cesta spet 5,6 s pustenou klimatizaciou podla počitača.Auto šlapalo v celku dobre,len kopce mu dobre moc nerobia ale to som očakaval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...