Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obracím se na všechny machry přes auta na tomto foru s prosbou o pomoc.Moje současný autí pomalu dosluhuje a proto sháním náhradu.Do oka mi padlo tady toto http://auto.bazos.cz/inzerat/25092605/PEUGEOT-308-SW-20HDI-100KW-PANORAMA-1majitel.php .Mohl by mi někdo autí prolustrovat ,hlavně co se týká servisní historie VIN:VF34HRHRH9S117895.Pokud někdo zná i prodejce byl bych rád za jakékoliv info i o něm.Předem díky za ochotu.

Odesláno

prodano v IT 23.7.2009, na lustraci je tu jine vlakno, ale tohle auto stejne nema zadny zaznam, tak tam ani nemusis dotaz vkladat

podle dvou fotek se stejne neda prilis mnoho zhodnotit, takze jedine osobni prohlidka a vzit kdyztak jeste nekoho s sebou

Odesláno

Chodím sem poměrně často,přesto jsem nevěděl kam ten dotaz dát.To že je to dovoz z Itálie mi řekl prodejce .Mě spíš zajímala historie servisní ,tzn.zda už bylo něco zásadního měněno v rámci servisních prohlídek apod.To že auto nemá žádný záznam znamená,že je bez oprav nebo že to někdo flákal a do servisu nejezdil?Údajně je k tomu servisní knížka.Má to být referentský vůz pravidelně servisovaný v origo servisu Peugeot.Chtěl jsem víc informací než bych tam jel proto ten dotaz.Může mi někdo poradit na co se při případné prohlídce zaměřit,co je achilovou patou tohoto krásnýho vozítka?

Odesláno

Pokud ti to něco říká tak z blízkého okolí hradu Bouzov tudíž oklomoucko ,konicko ,mohelnicko.Nevím co to má za souvislost,ale prostě potřebuju do baráku 2 auto a mám 2 možnosti.Buď si koupím já jiný a synovi nechám svoje auto který potřebuje investici v řádech tisíců,ale pro mladíka na rozjezd dobrý,nebo si ho opravím pro sebe a synek bude shánět něco pro sebe.Protože už ho mám 7 let tak jsem si říkal,že bych si trošku polepšil a klučík by měl auto s jasnou historií a cekem OK.

Odesláno

když auto ,nemá záznam\', znamená to, že nejezdil na servis do autoriz. opraven, nebo do opraven majících oprávnění zapisovat do servis. knížky, takže nic nezjistíš o autu, ani o ujetých kilometrech..., poctivý stav kilometrů je ve hvězdách, z toho vycházej...,zbývá jedině ta osobní prohlídka a případná prohlídka v servisu (diagnostika)auta :myslim

[upravil dne 22/6/13 21:43 od ozzy56]

Odesláno

toto ví i prodejci :), takže nejvyšší cenu mají auta prodaná v ČR a s plnou servis. knížkou--historie se dá lehce prověřit v databázi servisů)

auta z ciziny se tu tahají v 95% pro ošulení lidí, ale zase mají převážně ,,kolem 100 tisíc KM\'\' :D a jsou levnější...

Odesláno

Toto pro mě začíná poněkud smrdět tak bych to zkusil jinak.Moje představa je P 308 2 HDi 6tikvalt 2009 a může být i hatchback. Neví někdo z Vás o něčem takovým.Výbava nehraje roli i když vím,že výbava takovéto motorizace bývá vyšší.

Odesláno

Neměl jsem odvahu tuto prosbu vyslovit,ale určitě bych byl rád kdyby mi někdo dokázal tímto způsobem pomoct .Já to mám trochu z ruky.Neznáš náhodou toho pana Fišera co je to zač.Já dělám takový rozhodnutí průměrně jednou za 8-10 ,taky je to pro mě strop co se týká ceny a nerad bych se spálil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...