enikybeniky Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Zdravím, spíš se chci \"pochlubit\" než zeptat. Dneska při cestě po rychlostní silnici mi zničehonic padl plynový pedál až na zem, a to jsem plyn opravdu jen lechtal. Naštěstí se mi podařilo setrvačností dojet ke sjezdu a odparkovat na parkovišti a jal jsem se se svou technickou imptencí zjistit, co se stalo. Lanko se zdálo býti v pořádku. Po chvilce pátrání jsem zjistil, že se pedál odpojil od takového toho bílého bazmeku, na který je potom napojeno lanko. Díky kamarádovi se podařila provizorní oprava pomocí drátu a izolačky a dojelo se domů. Zítra objednávám lanko v Kelly a někdo mi to snad na počkání udělá. Docela mě to vyděsilo, je to vůbec poprvé, co mě 406-ka za skoro 5 let někde \"nechala\". Můžu si za to vlastně sám, nemám se v ní bavit o tom, že uvažuju o koupi 307 SW Tak mě takhle vytrestala. Děkuji za pozornost Citovat
Ferry Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 to jsem takhle onehda dupnul na plyn, ze jeste projedu krizovatkou a pedal na zemi a motor ve volnobehu me ulitnul ten valecek zahaknutej do kolecka skrtici klapky, zleva auta, zprava tramvaj a ja uprostred kodrcajic se na jednicku a na volnobeh nekam do ustrani tise chcipnout Od te doby vozim nahradni lanko plynu v kufru, smotane u rezervy Citovat
enikybeniky Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 No já jsem se dost divil, že je ten pedál jenom na takovým kousku bílýho plastíku... No a jedna část to jaksi nevydržela, ani jsem jí nikde nenašel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.