Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

spíš se chci \"pochlubit\" než zeptat. :)

Dneska při cestě po rychlostní silnici mi zničehonic padl plynový pedál až na zem, a to jsem plyn opravdu jen lechtal. Naštěstí se mi podařilo setrvačností dojet ke sjezdu a odparkovat na parkovišti a jal jsem se se svou technickou imptencí zjistit, co se stalo. Lanko se zdálo býti v pořádku. Po chvilce pátrání jsem zjistil, že se pedál odpojil od takového toho bílého bazmeku, na který je potom napojeno lanko.

Díky kamarádovi se podařila provizorní oprava pomocí drátu a izolačky a dojelo se domů. Zítra objednávám lanko v Kelly a někdo mi to snad na počkání udělá.

Docela mě to vyděsilo, je to vůbec poprvé, co mě 406-ka za skoro 5 let někde \"nechala\".

Můžu si za to vlastně sám, nemám se v ní bavit o tom, že uvažuju o koupi 307 SW :D Tak mě takhle vytrestala.

Děkuji za pozornost :D

Odesláno

to jsem takhle onehda dupnul na plyn, ze jeste projedu krizovatkou a pedal na zemi a motor ve volnobehu :) me ulitnul ten valecek zahaknutej do kolecka skrtici klapky, zleva auta, zprava tramvaj a ja uprostred kodrcajic se na jednicku a na volnobeh nekam do ustrani tise chcipnout :D Od te doby vozim nahradni lanko plynu v kufru, smotane u rezervy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...