Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poud to nehodláš vytlumit tak tam ty repráky vůbec nedávaj. Pokud to bude trochu basovat tak to bude drnčet jak plechovej hrnec. To raději nech tak...

chuck11: za mých mladých let se daly koupit repro Tesla a to bylo tak všechno. Takže \"Tuning\" reproduktorů byl docela zajímavé odvětví. Upravovalo se vše od cívek po vyztužení koše až po napouštění membrán. Takže jsem po vytlumení vyzkoušel nalakovat membrány těch obyčejných repro a děly se zajímavé věci. 1. den hrály normálně, druhý den se mi zdálo, že se něco změnilo, 3. den jsem musel stáhnout Subwoofer v kufru, protože se rozehrály ty repráky ve dveřích ....asi vytvrdnul ten lak :D.

[upravil dne 22/9/13 20:10 od koblih69]

Odesláno

no až bude chuť zase sundávat tapeci tak to vyskouším,stačí normální průhledný lak ve spreji nebo musí být ten na nechty(to by moje polovyčka nebyla ráda-že se jí nějak vypařuje :D )

Odesláno

Lak na nehty je nevhodný i na opravy - sice se to občas dělá, ale dobře to není. Doporučuju nějaký řídký lak ve spreji, ve 2 tenkých vrstvách. Určitě nenatírat to by se zdeformovalo.

Odesláno

no mne se to vobec nezdeformovalo ani nic... a hoc to budes robit aj so sprejom to budes potrebovat viac krat lebo sprej je velmi riedky aby to pekne rozprasovalo... ja asiroky som pouzival ten reprak a ziaden problem som snim nemal... len hlavne ze natu gumu nestriekaj co je okolo menbrany... ja som mal paprierovu menbranu..

ale nechapete ze mam len repraky v aute a to cisto na **** tak musim najprv kupit reprak aby aspon daco hralo a az potom to vylepsovat.., a tlumex mozem tiez pouzit???

(je kvalitní antikorozní a antiabrazivní nátěr vyrobený na bázi disperze syntetických pryskyřic a inhibitoru koroze. Je určený k ochraně spodních částí karoserie a podvozku automobilu. Má vynikající odolnost proti účinkům posypových materiálů, takže plně vyhovuje požadavkům antikorozní a antiabrazivní ochrany během letního i zimního období. Černý pololesklý nátěr je trvale elastický a má výbornou přilnavost i na předchozí ochranné nátěry (např. Plastisol nebo Gumoasfalt).)

Odesláno

To co jsem použil se používá na místa kolem komínů, na okrajích apod. takže je to samolepící. Tím pádem se s tím pracoje snadno a dobře to drží. Není potřeba nijak nahřívat, jen sundáš fólii.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...