Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prosimvas dnes se mi objevil problem...kdyz jedu rano do prace nastartuje jak ma otacky drzi ale jak sou tedka vedra tak odpoledne nenastartuju...nastartuju jenom se seslapnutim plynu...po nastartovaní a znova chcipnuti uz chytne i bez plynu...prijde mi ze krokac nenastavi..ale proc kdyz rano bez problemu...mimochodem cidlo chl.kapaliny je nove cca 2mesice

Odesláno

no vidíš mě to startuje nestartuje už 2 týdny laborujeme a zatím sem nic nenašli čidla všechny nový vše dle pc vpoádku vše funkční ale nechytne to. až zjistíme příčinu řeknu.

Odesláno

mně to dělá něco obdobnýho na 406-ce. Když na to dlouho praží horký slunce, tak to škytá až to nastartuje. Už jsem zkoušel snad všechhno. Ještě jsem slyšel názor, že by to snad mohly dělat zpuchřelý benzínový hadičky, že to horko na to bude mít vliv...

Odesláno

zase tolik se v motorech neorientuju ale přikláněl bych se k názoru spochřelým hadičkám a podobně.... někde netěsnost pal. soustavy... je horko, palivo se začne rozpínat a nadměrně odpařovat prasklinkama ve spuchřené hadičce.... pak nemá motor dostateečný tlak na jednoduché zapálení apřidáním plynu to dožene ....

muj názor

Odesláno

já bych to vyzkoušel ale mam k vyzkoušení 2 problémy :-D ani na horku mi to nedělalo :-D a auto už nemam :-D

• O 1 měsíc později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Mal som to iste co Peta-k.

Vymemene cidlo teploty chl. kvapaliny pre RJ, nove sviecky (Bosch Super+8), vycisteny krokac, klapka, cidlo tlaku vzduchu a cidlo polohy kluky. A hlavne nove tesnenia na vstrekovacoch, jeden vstrekovac mi presakoval a tak som ich vymenil. Boli uplne na sracky (rozleptane a potrhane). Natankovany Evo benzin (20 litrov Eva do 20 litrov 95).

V teple sice trochu dlhsie točí (3sekundy), ale chyti uz bez plynu a na 1x.

[upravil dne 26.4.2014 08:52 od jojtik]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...