Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od kupy auta, som mal pokazene dialkove ovladanie.

V Peugeote som si dal spravit novy kluc aj s dialkovym ovladanim a konecne som mohol aj zatvarat okna pri zamknuti auta..

Nevedel som sa dokochat touto mozostou :D

Od dnes mi nejde dotiahnut soferove okno pri zamknuti auta:grr:grr

Ostatne okna dotiahne normalne, aj v dverach ako keby nieco tuklo a soferove dvere nic, ticho a nic sa nedeje..

Poradte kde hladat chybu please.... Rozobral som v dverach tu prechodku gumu, konektor vyzera byt Ok a kable tiez a akurat som tam dolamal ten umely drziak tej gumy :potlesk

Odesláno

urcite si pouzil hladanie :aut skus nastavit koncove polohy okna, vytiahni uplne hore a drz to tlacidlo 2s (budes pocut cvaknut rele) a tak isto stiahni okno uplne dole a podrz 2s...toto sa stava ked sa odpoji akumulator

Odesláno

Prepac hladanie som nepouzil :mad: myslel som si ze som prvy s tymto problemom :D

A dakujeeeeem hned to idem odskusat :mrk:mrk

Mal som odpojenu baterku den predtym lebo som rozoberal pristrojovu dosku a hladal v nej ziarovku na tlak oleja kedze mi nesvieti :papa

[upravil dne 18/6/13 18:53 od Dark69]

Odesláno

Měl jsem stejný problém, zas mě to tak netrápilo, řešení jsem odložil na někdy. Všem děkuji, ve snu by mne nenapadlo, že je řešení tak jednoduché. ( Jo v prosinci jsem měnil baterku, ale v zimě tak často s otevřeným oknem nejezdím.) Takže díky.

Odesláno

to sauromalus: som rad ze moj problem pomohol aj tebe :)

to kocurik: no ked som vybral pristrojovu dosku a videl len plosak na ktorom zozadu nebolo nic, tak som usudil ze tam budu len zvnutra pricinovane ledky... Asi sa to neda ani vymenit a ani neviem ci tam je ta ziarovka oleja... Mozno niekto poradi :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...