zabit Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Tak zacalo vrzni od zadni napravy, zda se ze me ceka repase zadni napravy, ale kdyz jsem to vice zkoumal tak jsem prisel na to ze to vrzani je od zadniho praveho tlumice. zabrousil jsem na nahradni dily a nevim ktery typ koupit http://www.autodily-cardo.cz/podvozek/tlumic-perovani-monroe-mo42054-mo-42054-zadni-citroen-xsara/ http://www.autodily-cardo.cz/podvozek/tlumic-perovani-sachs-200-904/ zajimalo by me jaky je rozdil v tom jestli na zadni naprave bude plynokapalinovy a nebo jen kapalinovy tlumic. podle servisboxu mam na aute typ : 5206K6 to by sedelo na ten plynokapalinovy, ale kdyz vlezu pod auto vidim kapalinovy prosim o par rad Citovat
Andreww Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Můžeš tam dát oboje. Já mám plynokapalinové, ale do Monroe bych nešel Citovat
zabit Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 monroe spatny ? a jeste jsem se chtel zeptat jestli staci koupit tlumic a vymenit nebo se meni i nejake uchyceni ? nejake gumy nebo neco ? Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Monroe nemají dobrou pověst, především jako horní uložení tlumičů ...já té značce taky nevěřím. Vzadu se mění jenom tlumič, tam nic jiného není, stačí se ohnout pod auto Citovat
zabit Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 ale ten sach je dobrej ne ? ja mam pocit ze predek jsem delal sachs, tak bych ho na zadek dal taky, nemate nekdo nejaky \"navod\" nejlepe ve foto jak na to ? :-D Citovat
Tantor-BN Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 vzadu ked sa nato len pozries tak to hned uvidis to je jednoducha praca:)) Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Při koupi byly na autě Sachs vpředu i vzadu, dopředu jsem opět dal Sachs a jsou OK. Zadní jsem ještě neměnil Kdyžtak mám doma v záloze jeté originál Peugeot Sachse se nebojím, myslím, že to je dobrá volba. Citovat
Lubo181 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 ja som dal Magneti marelli cena za dve kusy 38 € uz su tam rok a dobre Pocujte neviete kde sa daju objednat torzne tyce ? Citovat
Tantor-BN Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 torzky jedine cisto nove predavaju sa aj cisto nove napravy za 400e ... Citovat
zabit Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 a ještě jeden takovej dotaz, ma cenu měnit tlumiče a čekat až odejde naprava nebo to mam udělat všechno při jednom ? Citovat
Lubo181 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 to je jedno tlmice mas vymene za 15 minut na dvihaku a co sa tyka repasu ked uz treba robit tak ho sprav cim skor lebo dopadnes ako ja ze ta naprava bola uz v takom stave ze sa zrepasovala ale vydrzala mi pol roka do slaka Citovat
zabit Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 jak ti muze po repasu vydrzet jen pul roku ? ja myslel ze repas je aspon na polovicni zivotnost nez ma nova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.