Chajda Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Zdravím, ozývalo se vrzání od horního uložení předních tlumičů, po rozdělání komplet rezavé a kuličky z ložiska vysypané na obou stranách. Vše vyměněno a vrzání co bylo už není, ale při pomalém zatočení doprava to vrže jakoby jen přes tu gumu, při rychlejším točení volantu je klid. Jsou vyměněné obě ložiska a obě horní misky a oba tlumiče. Je možný, že jsem nahoře tu jednu matici na tlumiči moc utáhl ? Jak moc má být utažená ? S citem jsem to dotahoval ráčnou. Díky. Citovat
greg Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 tuším že je tam 65 nm, mrknu se. Něco podobného jsem teď řešil, jako by se něco třelo o gumu ale všechno je tak jak má být. Ta matka by na to vliv mít neměla ale přetáhnout na moment jí můžeš. j, podle manuálu je tam 65 Nm [upravil dne 16/6/13 14:46 od greg] Citovat
mily citroen saxo 1,4 VTS Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 skús pozrieť tie tri matice 13-ky zhora pri uložení tlmiča.:myslimskús pozrieť tie tri matice 13-ky zhora pri uložení tlmiča. Citovat
Chajda Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Nahoře je vše jak má být, uložení sedí jak má a drží ho tři šrouby na torx. Tam není nic co by mohlo být špatně. greg: Dík, až si půjčím moment. klíč zkusím přetáhnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.