KingSpade Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Mohy, máš pravdu v tom, že se mi to asi trošičku zvrtlo a ano oba víme jaká je pravda. No jestli v továrním nastavení to netuším, právě používám UI3.O Theme Go Launcher EX 2.06, a nebýt tady toho launcheru tak se mi Android OS absolutně nelíbí, v základu \"nic\" neumí, ale kdo neví tak to neřeší, kdo ví tak si nainstaluje tyhlety appky a najednou jeho OS umí o dost více věcí, než základní OS, jestli jde tohle u iOS fakt nevím tak daleko jsem se nedostal, ale jestli jde, tak je to jen a jen dobře. Nejsem ovce, a rád se odlišuji, aspoň minimálně....a bohužel koupí sortimentu z řad Apple ač člověk chce či nechce se tou ovcí v očích ne-majitelů stane. Asi takhle, nejsem lover ani hater, zaujímám neutrální postoj ke všemu, kdybych tohle nedělal tak už několikrát asi sedím v chládku (trošku přitažený za vlasy ) Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Taky se rád odlišuju...proto jezdím Pežotem Android v základu MOC NEUMÍ? kamaráde, beznadějnej případ, promin:papa A tos neslyšel ještě o \"vlastním názoru\"? :D:D co si myslí ne-majitelé ti může byt uuuuuuuuuuuplně volný Citovat
KingSpade Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Jistě vlastní názor, ale zkus například metalistovi vysvětlit proč posloucháš hip-hop...nemožné ano moc neumí, musel jsem si stáhnout např. aplikaci aby mi základní ikony ukazovaly nepřijaté hovory a smsky (verze firmwaru 2.1 update 1) Citovat
KingSpade Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 No vidíš to, tak se potom nediv tomu, když napíšu že android toho v základu moc neumí Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 ja rikam furt že android je s.r.a.č.k.a a nikdy bych si to nekoupil [upravil dne 16/6/13 19:20 od Mohy] Citovat
KingSpade Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 je to s.r.a.č.k.a pokud zůstane v základu...to klidně řeknu i já, ale řekl bych že stále lepší jako windows Citovat
h4wk3y Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 tak tady to je zraly na LOCK .... Jen dodam, ze je krasny, ze Macbook stary 4 roky je stale podporovany, ale ze na nem ten novy OS X je zasekany jak krava, to uz nikdo neresi, pac je to apple... Trochu premyslejte, ac je to dokonaly apple tak proste novy OS X nebezi na 4 roky starem macbooku dual core stejne, jako na i7 macbooku.... proste to fyzicky nejde... klidne vam prinesu ukazat svuj prvni Macbook Pro 13 (5,5), kde i s 4GB RAM proste novy OS X, ac podporovany, nebezh uz tak ladne, jako stary dobry Snow Leopard.... To samy s iPhonama.... Ac koukam jak chci a ac mamm apple vazne rad, a vazne vyuzim vsechny jeho zarizeni, tak Mohy je to nejvetsi iOwce (neber si to posim zle, jen rejpu ) [upravil dne 16/6/13 22:26 od h4wk3y] Citovat
Fusion Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Upgrade není povinnej a je potřeba se rozhodnout jestli novinky stojí za to (podpora SSD apod.). Já mám Core2Duo se 4GB RAM na WinXP a nevidím jedinej důvod se pokoušet o Vista, 7 nebo 8. iPhone 3G se dost zpomalil s posledním možným upg, ale jak říkám, nebylo to nutný. 3GS zvládal. iPhone 4 mám na nejnovější verzi a jestli je vůbec nějaká změna v rychlosti, pak některý věci otvírají rychleji. Nikdy se nestane že by se nějak vypnul nebo jebnul. 6+ navíc krásně zvládá HTML5, CSS3 a nejnovější jquery, na 5.x se sem tam seknul. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Super debata :D Každá s týchto spoločností, ma niečo do seba ... Každá má trocha inú politiku, a iné spôsoby. Niekde vedie Apple, niekde Google ... Popravde, keby Microsoft troška viac zainvestoval do marketu, a udobril sa s googlom, tak by tu bola zaujímava konkurencia aj z ich strany... A hlavne by som si odpustil \"žvásty\" typu, že bez Apple, by sme nemali Android Ano, a možno by iphone nebol, keby nebola nokia, alebo keby nebol Alexander Graham Bell Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.