Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohy, máš pravdu v tom, že se mi to asi trošičku zvrtlo :D a ano oba víme jaká je pravda.

No jestli v továrním nastavení to netuším, právě používám UI3.O Theme Go Launcher EX 2.06, a nebýt tady toho launcheru tak se mi Android OS absolutně nelíbí, v základu \"nic\" neumí, ale kdo neví tak to neřeší, kdo ví tak si nainstaluje tyhlety appky a najednou jeho OS umí o dost více věcí, než základní OS, jestli jde tohle u iOS fakt nevím tak daleko jsem se nedostal, ale jestli jde, tak je to jen a jen dobře.

Nejsem ovce, a rád se odlišuji, aspoň minimálně....a bohužel koupí sortimentu z řad Apple ač člověk chce či nechce se tou ovcí v očích ne-majitelů stane.

Asi takhle, nejsem lover ani hater, zaujímám neutrální postoj ke všemu, kdybych tohle nedělal tak už několikrát asi sedím v chládku (trošku přitažený za vlasy :D )

Odesláno

Taky se rád odlišuju...proto jezdím Pežotem :D Android v základu MOC NEUMÍ? :myslim:o

kamaráde, beznadějnej případ, promin:papa :roker:D

A tos neslyšel ještě o \"vlastním názoru\"? :D:D:D co si myslí ne-majitelé ti může byt uuuuuuuuuuuplně volný :P

Odesláno

Jistě vlastní názor, ale zkus například metalistovi vysvětlit proč posloucháš hip-hop...nemožné :D

ano moc neumí, musel jsem si stáhnout např. aplikaci aby mi základní ikony ukazovaly nepřijaté hovory a smsky (verze firmwaru 2.1 update 1)

Odesláno

tak tady to je zraly na LOCK :D....

Jen dodam, ze je krasny, ze Macbook stary 4 roky je stale podporovany, ale ze na nem ten novy OS X je zasekany jak krava, to uz nikdo neresi, pac je to apple...

Trochu premyslejte, ac je to dokonaly apple tak proste novy OS X nebezi na 4 roky starem macbooku dual core stejne, jako na i7 macbooku.... proste to fyzicky nejde...

klidne vam prinesu ukazat svuj prvni Macbook Pro 13 (5,5), kde i s 4GB RAM proste novy OS X, ac podporovany, nebezh uz tak ladne, jako stary dobry Snow Leopard....

To samy s iPhonama....

Ac koukam jak chci a ac mamm apple vazne rad, a vazne vyuzim vsechny jeho zarizeni, tak Mohy je to nejvetsi iOwce :D (neber si to posim zle, jen rejpu :D)

[upravil dne 16/6/13 22:26 od h4wk3y]

Odesláno

Upgrade není povinnej a je potřeba se rozhodnout jestli novinky stojí za to (podpora SSD apod.).

Já mám Core2Duo se 4GB RAM na WinXP a nevidím jedinej důvod se pokoušet o Vista, 7 nebo 8.

iPhone 3G se dost zpomalil s posledním možným upg, ale jak říkám, nebylo to nutný. 3GS zvládal. iPhone 4 mám na nejnovější verzi a jestli je vůbec nějaká změna v rychlosti, pak některý věci otvírají rychleji. Nikdy se nestane že by se nějak vypnul nebo jebnul. 6+ navíc krásně zvládá HTML5, CSS3 a nejnovější jquery, na 5.x se sem tam seknul.

Odesláno

Super debata :D :D :D

Každá s týchto spoločností, ma niečo do seba ... Každá má trocha inú politiku, a iné spôsoby. Niekde vedie Apple, niekde Google ...

Popravde, keby Microsoft troška viac zainvestoval do marketu, a udobril sa s googlom, tak by tu bola zaujímava konkurencia aj z ich strany...

A hlavne by som si odpustil \"žvásty\" typu, že bez Apple, by sme nemali Android :D Ano, a možno by iphone nebol, keby nebola nokia, alebo keby nebol Alexander Graham Bell :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...