Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takže to že je OS X odladěnější i na slabším HW je asi špatně že ? :D

Nicméněna 3D je dle mě lepší stejně WIN... ale vím o tom prd;)

Odesláno

myslíš tím podvoníkem uživatele \"michal-coupe\" ? :myslim A prosím tě z jaké diskuse vyplynulo že je to podvodník a zloděj?:o Ja si to ted precetl a nejak mi asi něco uniká

Odesláno

Poslední příspěvek do téhle stupidní diskuze...

Když mám slabý hardware, tak mi software tolik nepomůže. A na MAC je dementní OS, kde programy, které potřebuji stejně nerozjedu... :papa

A neřeknu koho myslím. On to ví, a nejen on ;)

[upravil dne 16/6/13 16:55 od lukaro]

Odesláno

Kohouti na dvoře :D

Tak co jsem se dozvěděl z téhle diskuze tak to je to, že Apple je jednoduchý, \"stylový\", nemá zmatené menu a milion nastavení, cena přestřelená.....ale stále jsem se nedozvěděl o tom perfektním softwaru, který dělá Apple tak vyjímečný. (jen tak do větru, ano jsem uživatelem androidu, tak samo brácha i otec a že by nám nevydržela baterka pomalu ani jeden den, to se mi nějak nezdá, já nabíjím co třetí den, bratr co druhý (ale z PC ne ze sítě) a otci telefon vydrží skoro týden uživatelského používání)

A pánové, srovnávat Apple a ostatní aparáty s Peugeoty a Škodovkami 120 je dosti zcestné.

Tento příspevěk nemá rozšířit už tak velký flame, jenom o mé vyjádření k věci.

ps: Apple už jsem v ruce měl a to že je tak strašně jednoduchý mi absolutně nevyhovuje, narozdíl od Androidu, který si můžu přizpůsobit k obrazu svému.

pps: a to nemluvím o iTunes - největší debilita :roker

Odesláno

Celá sranda spočívá v tom, že když je diskuze o androidech apod. tak nikdo z \"druhýho břehu\" necítí potřebu se vyjadřovat. Kdežto když je řeč o iCokoliv, všichni z opačnýho břehu mají potřebu se rozčilovat o funkcích a nakonec z toho vyjde, že nejlepší je Nokia 3210.

To je ale zcela možný, já si taky nekoupím Iveco na nákupy v Tescu. Zároveň se ale nepletu Ivecářům do toho, na co ho mají.

Ještě teda k itunes - komukoliv sem s ním pomáhal, vždy byl problém v neznalosti a neochotě. Nakonec ale dávno není potřeba itunes používat.

[upravil dne 16/6/2013 18:22 od Fusion]

Odesláno

Fusion: :D přesně.

BTW to srovnání o Ivecu mi přijde adekvátní i ke KingSpadeovu otci a jeho Androidu. Aby jakýkoli moderni smartphone vydržel týden nabitý, tak to chce 5 sms denně a jinak šuplík, vyplá a zakázaná data a max 10min hovoru denně. Pak je reálná šance že i TŘI dny vydrží. A na toto používání opravdu není potreba operační systém s moznostmi Androidu.

Týden je scifi, pardon. Navíc: nevím , ja treba doma ani v práci elektřinou nešetřím, nevadí mi nabíjet mobil.

KingSpade: SW je perfektní v tom že nepadá a je svižný i na starším zařízení. Což o androidu nelze tvrdit ani po 12tým pivu.

AD Itunes: od té doby co je česká lokace tak mi je vůbec nevadí používat..

[upravil dne 16/6/13 17:27 od Mohy]

Odesláno

Fusion: v tomhle máš pravdu, souhlas...

offtopic: tohle je ve všem, jeden má tohle druhý to nemá tak to bude pomlouvat, nadávat na to a já nevím co všechno, vyjádřit svůj názor je ale v pořádku ale v mezích samozřejmě.

offtopic2: věčně propírané téma žánru hudby na Youtube například....lidé na sebe nadávají už jen z toho důvodu, že ten či onen poslouchají takový a takový žánr hudby a budou na sebe házet špínu tak dlouho dokud jeden neustoupí....a tohle vcelku vidím i v tomhle vlákně :roll

Odesláno

Mohy: jedná se o Sony Xperia Tipo Classic, takže to nejlevnější co můžeš u Sony zrovna pořídit ale to je vedlejší. Za prvé nepsal jsem týden ale skoro týden. tzn 5-6 dní, jistě když je otec v práci, kde telefon nesmí používat tak jenom leží ač zapnutý, ale když je doma, hraje na něm hry, je připojený k wifi a přehrává hudbu, což bych řekl, že tohle používání je časově delší než poslání pěti sms denně s max deseti minutovým hovorem, ale je fakt, že telefon je nový, takže baterka je ve skvělé kondici.

A k tomu SW....jak jsem psal, měl jsem telefon v ruce, všemožné věci zkoušel a souhlasím, svižné rychlé, neměl jsem s tím žádný problém, problém mám akorát s tím, že pro mě iOS nemá, nebo má (tohle mi řekněte vy uživatelé) žádnou kustomizaci.

ad iTunes: českou lokalizací je myšleno přesně co..jenom český jazyk (podpora háčků a čárek) nebo se jedná i o české popř. slovenské interprety na iTunes?

[Edited on 16/6/13 18:36 by KingSpade]

Odesláno

King: Tipo znám;)

no jo nicméně pokud pracuje denně alespon 8hodin a 8 hodin spí, tak tím pádem je přístroj 3/4 dne nevyužívaný;) To by asi šlo:myslim Ale je to irelevantní;)

Spíš řekni co ty bys potřeboval/ vyžadoval ke spokojenosti z pocitu customizace ;)

EDIT: itunes: je myšlen český jazyk. Co se týče interpretů , nevím, nenakupuju:myslim

Elton: SIII je chválená za výdrž, je to takový diamant na baterky :D

[upravil dne 16/6/13 17:42 od Mohy]

Odesláno

Mohy: je to irelevantní ale podloženo důkazem, vyřešeno pryč od tématu výdrže

Co si představuji pod pojmem customizace? Absolutně překopat vzhled OS.

Odesláno

můžeš být detaillnější? Jako co přesně? nebo jen jsi plácl do větru něco? ;) Poučíš mě k čemu je to dobrý? Mám 407..ale taky bych jí rád překopal aby vypadala jako Lambo :roker:D

Odesláno

Mohy: myšleno změnit např. témata vzhledu? Změnit si ikony, barvu menu, pozadí displeje (tohle asi půjde i na iOS takže nebrat v potaz), prostě přispůsobit si vzhled operačního systému k obrazu svému, odlišit se od ostatních.

To že máš peugeot 407 je krásný, ale jestli bys ho chtěl překopat na Lambo, musel bys mít 406 coupé ;):D ....a vůbec tohle není to samé co jsem psal já, neměním vzhled telefonu, ale vzhled operačního systému.

Odesláno

ale OS dělá telefon;) A přístroj , treba i ntb.

Na změnu ikon jsou ruzny instalery co vím, a ikonový sady (když sem brouzdal po marketu tak mi to něco vyplivlo) , a vím že kdysi mi jedna zakaznice ukazovala iP s uplně jinejma ikonama, ale byli takovy animovaný, tak sem to neresil . Ale lze. Pozadí ano , jistěže, libovolná fotka. Co dál? :D

Lambo byl humor:roker:P

Odesláno

Samozřejmě že OS dělá telefon, počítač atd atd....bez OS by ti to bylo k ničemu, no není pravda, telefon můžeš využít jako excentrický podtácek pod pivo nebo kafe čí něco ostřejšího, Case pc můžeš využít jako grill a další, využití je nekonečné a závisí jen na představivosti...ale to jsem odbočil :D

Mimochodem ty nevíš kdy přestat co? :D .....iOS jsem měl v ruce, ale že bych začal měnit všechno možné a díval se na appstore market, stáhnul miliardu skinů hodin, appky na počasí či skinu zámku telefonu a já nevím co ještě, jsem nedělal, takže to uděláme obráceně...ty mi všechno napiš co se dá změnit na iOS aby přestal vypadat jako iOS :roker

Fusion: výborně...konečně kloudná informace, díky :super

[Edited on 16/6/13 19:30 by KingSpade]

Odesláno

Kingu, no moment jako...měnit něco jen proto že to měnit jde...:myslim Myslím že (byť asi nerad) se řadíš k ostatním co se snaží obhájít svou pravdu že \"Apple je krám co nic neumí\" ... a žádný důkaz s tebou nepohne co? :roll;)

Nechci bejt za rejpala,ale jako u Androidu je normálně v menu \"nastavení\" změna ikon, skinu? ;) Nebo spíš to taky musís stahovat, lovit, vybírat, instalovat ? :D oba víme jaká je pravda.

Začínám mít dojem že jsi typickej ..... (nemám slušný pojmenování a jelikož diskutuješ slušně tak tě rozhodně nechci urážet:papa ) co má vlastní telefon v továrním settingu + pár aplikací/her a tady nutně potrebuje aby Apple mohl měnit ikony a ruzně personalisovat jinak je to šunt:roker:D

Musíš ty prece říct co požaduješ, když už chceš personalisaci. Pro každého to znamená něco jiného...mě stačí ferrari hardcase a jiný vyzvánění a jsem spokojen :D:myslim:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...