lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Okej, Apple šetří za HW, který si kupuje, proč jsou ale ceny takové, jako kdyby investovali do vývoje?? Samsung a jiné firmy do vývojů investují, přináší na trh nové věci a ceny nejsou takové jako u Applu, to je zajímavé, co? Prostě APPLE je pro mě jen hromada šrotu, nic víc. Lidi to kupují, protože si myslí, že s tím budou frajeři a vynahradí si tak ty nabuchané ramena, které nemají. Já raději sáhnu po cenově levnějším telefonu, který má bohatší výbavu a ne takový nudný design. Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 nechci tu pusobit jako iOvce, ale nekteré argumenty jsou vážně usměvné které nové věci myslíš že (napriklad) Samsung přináší? myslím tim užitečné věci, ne treba tu super kamerku co pozná tvou tvář : neoholíš se , vezmeš si čepici, jiné brýle, přibereš, etc... a jsi v prdeli:D ceny jsou takové protože to lidi za ty ceny kupují! to je prostě ekonomika:roll Taky neprodáš auto za 50 000 když víš že máš kupce za 100 000..nebo ano? všude ve světě jsou ceny nižší.. [upravil dne 16/6/13 09:52 od Mohy] Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 to sou věci co se člověk tady dozví Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Tak každý má svůj názor, že s mým nesouhlasíš, nemusíš mě tady urážet tím, že se zeptáš jestli beru drogy.... Já svůj názor nikomu nenutím. Tady tohle je zase inteligentní diskuze opouštím to tu raději... Citovat
MirekCC Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Kdysi se dalo mluvit o tom, že android je zasekaný, ale ty doby jsou už dávno pryč . Mimochodem iphony a ostatní \"i\" zařízení nejsou krámy, to může tvrdit pouze člověk, který apple nikdy neměl Citovat
Pechy Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Lukaro je nejvíc anti-iphone člověk, který si ho minulý týden tady na fóru chtěl kupovat. Teď bude tvrdit, že to měl pro kamaráda :D Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 neeeeeee, Lukaro si někde na \"odborný\" diskusi PŘEČETL že je to krám Citovat
safi1 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Precital som si cele vlakno a niektore prispevky noo pobavili Mam Ipad2 a nic ine by som nechcel... Mam aj ajfoun a samsung s androidom ale u mna vyhrava samozrejme apple andriod celkom pomaly nestiha stale otravuje s vynutenim zatvorenim :/ toz u ipadu ci ajfone sa mi este nestalo Ja nemam vyhrady k apple veciam ) A ten kto hovori ze su to sunky tak apple nikdy nemal [Edited on 16/6/13 13:33 by safi1] Citovat
Fusion Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Každý takový vlákno začíná stejně. Člověk se zeptá na radu a hned se ozvou \"antiapplisti\", že je dotazující debil, že mu pomůže jedine zařízení zahodit a koupit si korejskou napodobeninu. Kdysy to dělali linuxáři, že si mysleli jak jsou alternativní, když nedají Gatesovi kačky. Pak dali naštěstí pokoj. Jinak k dotazu: Stáhni si prve Snapseed. Skorošvagrová říká Šnapšíd. Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 děkuju za relevantní příspěvek:papa:D ten už mám stažený dávno Jediný co mě fakt láká na iPhoto je česká lokace... Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Kdysi se dalo mluvit o tom, že android je zasekaný, ale ty doby jsou už dávno pryč . Mimochodem iphony a ostatní \"i\" zařízení nejsou krámy, to může tvrdit pouze člověk, který apple nikdy neměl Já měl iPhone 3G, dostal jsem ho tenkrát k narozeninám. Jenže telefon, kde vydrží baterka když hodně, tak 2 dny, je totálně na nic přešel jsem k obyčejným telefonům a mám klid... Hrotit internet na takovém malinkém displeji je kravina, hry nehraju, tak na co takovou placku tahat.. Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Lukaro je nejvíc anti-iphone člověk, který si ho minulý týden tady na fóru chtěl kupovat. Teď bude tvrdit, že to měl pro kamaráda :D Zvažoval jsem koupi, jenže prodávající je místní podvodník, takže z toho nic nebylo... A trochu zklidni hormon, do tebe se nikdo nenaváží, a to že nedokážeš respektovat něčí názor, nemusíš dávat najevo jako nějaký trouba Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Lukaro, nezlob se na mě ale málokterej , resp žádnej soudobej smartphone nevydrží nabitej víc než 2 dny při používání, šíříš bludy :bojim A protože TY nevyužiješ výhod OS tak je to krám? BTW tim pádem je krám i Android, Win ... taky vydrží \"prd\" . A který prodávající je místní podvodník ? Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Nebudu jmenovat, kdo, dotyčný ví... Jo a já netvrdím, že jiný vydrží déle, ale na co je mi mobil, který musím každý den nabíjet jak ocas? Když jsou to tak výborní výrobci, co takhle vyvinout konečně lepší baterie? Prostě takové telefony jsou na prd.. A co jsem viděl Galaxy Note, nebo jak se jmenoval, to byl giga telefon, obrovská placka, že u ucha by to člověk musel držet oběma rukama... Kam ten svět spěje.. A co se produktů od Apple týče. Krámy to jsou na MAC nefungují všechny aplikace, to je jedna věc a pak, nějaký notebook od Applu, který má slušný výkon, koupíš za 40 000kč když mohu mít za polovičku téměř výkonnější stroj prostě podle mě to je jen značka pro ubohé, co neví co s penězi a musí si vyhonit tím ego, že mají jablíčko... A doplním, že já si chtěl macbook kupovat, ale když jsem chtěl něco silného, na čem budu moci pracovat, dostal jsem se na cca 47 000kč. Koupil jsem si Acera, který je ultratenký, vydrží na baterce skoro 8hodin a nestál ani 22 000kč... A funguje 2 roky bez problému, jako nový. [upravil dne 16/6/13 16:31 od lukaro] Citovat
Mohy Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 mám z tebe divný pocit chlape někoho tu obviníš že je podvodník..ale ani nemáš koule na to ho označit jménem at se může bránit...A prozradíš alespon jak jsi \"odhalil\" toho \"podvodníka\"? A jak tě chtěl podvést? No vidíš ...a Note má spousty spokojených uživatelů, a dokonce i nástupce..Note II. A možná sis všiml že Apple užívá vícero místních...asi je to tady samej ubožák Chci tě jen ujistit že si ego honit nemusím, je dost velké i bez APPLU.. SILNÉHO na práci? a ULTRATENKÝ Acer ti na práci stačí? NÁZORNÝ příklad toho že mluvíš o něčem o čem nemáš páru, ale prostě ty to pomluvit musíš Na každém HW je nejduležitější SW... je jedno kolik má procesor jader nebo jak vysoká je operační pamět..pokud je systém neodladěný tak to bude pomalá srač..plečka. Ty bydlíš na menší vesnici vid? Sláma ti čouhá i z bot.. [upravil dne 16/6/13 15:40 od Mohy] Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Tak jde vidět, že někteří lidi z Prahy se nezměnili.... Řeší se tu APPLE a ne kdo kde bydlí. Měl by sis dávat bacha na tlamu, aby se ti to pak nevymstilo A nebudu tu řešit podvodníka, když to je mimo téma a já ho neodhalil, já byl o něm informován a po předešlých zkušeností to pak z toho vyplynulo... Citovat
lukaro Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 A to že ten Acer je takový tenký je jen plus čtyřjádro, 2Gb grafika... Tohle potřebuji na práci - konstrukce - kreslení v 3D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.