Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 sw - neotvorí kufor + oprava zadného stierača

Recommended Posts

Odesláno

s autom sa len zoznamujem. ale už sa mi 2x stalo, že auto bolo zamknuté otvoril som centrálom. všetko v pohode. zrkadla sa vyklopili 4 dvere odomkli ale kufrové dvere sa neodomknu, to vrchné sklo ide v pohode otvoriť. stretol sa niekto s tým hľadať som hľadal ale nič som nenašiel =(

[upravil dne 2.8.2013 11:03 od tomik1987]

Odesláno

a ako mas na diagnostike nastavene otvaranie kufra? da sa nastavit otvorenie skla alebo kufra, ale v tvojom pripade zrejme len zly kontakt, skus skontrolovat kablove priechodky, ci niekde nieje prelamany kablik...

Odesláno

bol som teraz pozriet, ak otvoris len sklo, tak uvidis priechodky, ale vela s nimi nespravis, maximalne tak pohybes... :/

skus auto zamknut a odomknut tlacidlom v aute... stalo sa aj mne uz, ze pri odomknutom aute ostal kufor zavrety, ale pri zamknuti a odomnknuti s tlacidlom uz siel...

Odesláno

no tak dnes som sa nažil otvoriť kufor. nejako nie a nie =( nepodarilo sa mi to. otvoril som aj len sklo a snažil som sa hýbať prechodkami. taktiež som skúšal odomknúť zamknúť odomknúť zamknúť. jednoducho počuť aj že kufrové dvere neotvorí =(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ještě bych dodal že u kurfu ti mohl odejít mikrospínač co je ve dveřích. Dle mě kufr nezamyká, pouze při uzamčení nejde do mikrospínače proud a tudíž nejde otevřít. Kdyby se ti podařilo otevřít kufr jak píše Judes, tak ti kouknu an schémata kam kouknout dřív :)

Odesláno

no dnes to pôjdem pozrieť . inak ono to zblblo. hned pri kupe nešlo otvoriť ale išli sme sa previezť a zrazu išlo. potom v pohode 3 dni. potom som auto nechal stáť a zas to nejde otvoriť. ale dnes to poskúšam ako zatiaľ som to ešte nepotreboval využiť ale čo nebolo môže byť =)

Odesláno

Nemal som tú potrebu zatiaľ núdzovo otvoriť kufor ale podľa manuálu by malo stačiť ten malí skrutkovač len vsunúť a tak odistiť zámok.

Odesláno
Ještě bych dodal že u kurfu ti mohl odejít mikrospínač co je ve dveřích. Dle mě kufr nezamyká, pouze při uzamčení nejde do mikrospínače proud a tudíž nejde otevřít. Kdyby se ti podařilo otevřít kufr jak píše Judes, tak ti kouknu an schémata kam kouknout dřív :)

tak kufor sa mi dá otvoriť :D ale len núdzovo šroubovákom :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no tak postupim ďalej mikrospínač spodný je OK. neotváralo kufor len kvôli kontaktom . to mám vyriešené. čo sa týka vrchného spínača na 5 okno tak ten je zas KO. ten by som potreboval nový. poprosím niekoho kto by vedel kde sa taký spínač dá zohnať. ak len v Peugeote poprosil by som číslo dielu. ešte mám problém. pretože tá .... predomnou asi nevedela že auto má aj zadný stierač. ledva sa to rozhýbalo ale aj teraz to jednoducho nejde tak ako má. chcel by som to celé rozobrať a dať dokopy. ale problém nastáva teraz s 5 oknom. ten stierač čo je tam prichytený je uplne zahrdzavený. a nieje možné odkrútiť tú skrutku, celé sa mi to točí. čo teraz?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Samotný mikrospínač zrejme v Peugeote nekúpiš ,je tam uvedený zámok ako celok s OEM 8719 84. Niekde tu bola uvádzaná náhrada ktorú si chalani kupovali.

[upravil dne 9/9/13 16:20 od baffy]

Odesláno

no tak ak by sa našla tá nahrada bol by som rád určite by som nechcel celý zámok meniť keď sa to dá krásne vymeniť =) ako okno sa mi dá otvoriť kľúčom ale jednoducho to nieje ono :D chcem aby všetko fungovalo ako má =)

Odesláno

Ahoj, je to tenhle, jen se musí trochu zakrátit ty kolíky, stačí štípačkama. Mám ho tam cca půl roku, jsem zvědavej, jak přežije zimu, ale za 17 Kč už se vyplatil :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...