Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
asi ano... teď přemýšlim, jestli to nechat zavařit (prý to jde) a nebo rovnou vyměnit...

toto su tak tenke \"sracky\" ze to väcsina odmieta zvarit a hlavne preto ze to neni cisty hlinik a z coho to presne je, je vzdy loteria...

vymenit kus za novy, a ako ti poradili tahokov:)

cudujem sa ze na toto uz neprisli hned...u mna to v neznackovom mali zdiagnostikovane za 2 minuty a bez PC...a for free:)

Odesláno
daj si za prednu masku tahokov...

kazdemu to radim ;)

Ja povýmene chladiča som to tak urobil.Do prednej masky tahokov 4x2 mm,kylelinovzdorný nerez.So teraz spokojný-žiadne kamienky,mušky,sneh ani posypová soľ:roker

Odesláno

v tom videu je to pekne zabite...inak skuci ak budes davat ten tahokov daj nejake specifikacie.silne nad tym uvazujem ze si tam aj ja hodim nejaku ciernu mriezku aby sa nieco podobne nestalo.

Odesláno

no napr.to ze v bazaroch kazde druhe auto nema spravne fungujucu klimu a aj kvalita vyhotovenia klimatizacii.a tak to ide so vsetkym v dnesnych autah.nejde o kvalitu ale kvantitu

• O 1 měsíc později...
Odesláno
daj si za prednu masku tahokov...

kazdemu to radim ;)

Tak potom co jsem tady přečetl a podíval se na chladič kde je spousty zaseknutých kamínků mezi lamelkama ,raději jsem namontoval tahokov z nerezu. Práce hrozná, když jsem nechtěl sundavat nárazník. Dával jsem ho tam ze zhora po demontáži dvou plastů nad chladiči, muselo se trochu páčit protože se mě nechtělo vyndavat světla která měla jít ven dřiv ale je to tam a kupodivu nic jsem neulomil.

Tady jsem ho koupil.

http://www.eplechy.cz/home/102-tahokov-z-nerezoveho-plechu-14301-tk-1000-500-100-050-x-1000-x-2000.html

Bohužel pouze tabule 2mx1m , použil jsem 0,5mx1m a ještě jsem to zmenšoval , tak že mě zbylo na 3 auta kdyby měl někdo zájem.

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Ahojte, da sa cez diagnostiku zistit ci funguje spravne kompresor klimatizacie? Potreboval by som to preverit v okoli Bratislavy, najde sa nejaka pomoc?

Upraveno uživatelem Mitko25
Odesláno (upraveno)

Zdravim pezotaky,

mozna to neni k tematu ale potreboval bych poradit. Prisel jsem ke sve P508sw a zjistil jsem, ze na prave strane za kolem mi neco kape z auta. Kdyz jsem na to prisel poprve, tak jsem si myslel, ze to jen odchazi voda ze steracu, ktera se na horni casti krytu motoru steka dolu. Ale na stejny unik jsem prisel kdyz byly ted ty horka a odsrikovace jsem nepouzil. Nekdo mi rekl, ze by to mohlo byt z kondenzovani vody z klimatizace. Je fakt, ze posledni dobou jsem ji mel na plno. O vikendu chci odmontovat kryt a podivat se, jestli tam neni nejaky problem na hadickach. Nebo byste mi poradili jeste neco?

Diky

J.

Upraveno uživatelem Noves
Odesláno

Je to kondenz z klimatizacie. Najjednoduchsie budes mat ked pojdes s klimou a niekde odstavis auto, tak ti to znova vytecie, tak prejdi cez tu mlacku prstami a ovonaj to, ale aj toto je zbytocne, lebo prave na tom mieste vyteka ten kondenz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...