FrantaCV Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Ahoj přátelé \"Pežoťáci\" Máte někdo zkušenost s tímto přípravkem? Funguje to nebo jsou to jen vyhozené peníze. Případně radu co použít. Dík. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Myslim ze Prema nekde psal ze tohle nekdo pouzil a pak hura hned do servisu ... i kdyz nevim zda to byl presne tento pripravek Citovat
LORD_mapiv Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 osobně jsem toho názoru, že pokud čistit vstřiky, tak ven s nima a do ultrazvuku.. mě to dělá kousek od bydliště týpek do tisícikoruny a má to obrovskej účinek.. tomuhle vůbec nevěřím.. vyčištění ultrazvukem bude určitě i trvalejší.. Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 obcas davam cistic od sonaxu. a znat to asi bude. auto lepe jede ma lepsi zvuk a min to zere :-D ale to co mas ty jsem jeste nezkousel. Citovat
vojcapek Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Tak to zkusim, v práci máme ultrazvuk tak to vymontuju a hodim to tam. Snad to nebude mít spíš negativní účinky, než ty pozivitvní Jinak já sem dávaů čistič vstřiků a výsledek teda nic moc. Že by byl nějak extra znát rozdíl se říct nedá. Citovat
jofo Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Nemam skusenosti s tymto pripravkom. ja som pouzival TEC a rozdiel bolo vidno. Len musis nechat bezat motor len na ten pripravok. Ak si to nalial do nafty tak cistiaci ucinok to teda nemalo. Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 tec uz mam take za sebou . a zase se na nej chystam :-D to bylo fakt hodne znat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.