Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Mám jeden dotaz. Když spustím klimu, z průduchů v kabině se ozývá kovový zvuk tření. Když běží obyčejné topení tak není nic slyšet. Poradí někdo prosím???

P307 BREAK, 2007, 1.6 HDi, 80 kW, aut. digiklima

Odesláno

Teď jsem si to byl ještě jednou poslechnout. Když přidám plyn, zvýší se otáčky motoru a ten zvuk ustává. Chystám se vyměnit drážkový řemen, protože už dosti šustí. Je možné, že by se ten zvuk přenášel na klimu??? Myslím, že se ten zvuk objevil hned potom, co jsme zkoušeli trochu stříknout řemen WD.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kadiaľ ti to unikalo? Mne robí niečo podobné, raz za čas akoby zasyčí cez prieduch u spolujazdca a tuším sa znížila účinnosť klímy. Neviem,či je to normálne klímu som začal používať cca pred mesiacom a toto som si všimol tak pred dvoma týždňami.

Odesláno

Mě se to taky právě objevilo po pár týdnech od naplnění klimatizace. Je to takovej syčivej zvuk až kovovej zvuk tření. Účinnost chlazení se také samozřejmě snížila. Kde to uniká ještě nevím, zatím nemám čas s autem někam dojet. Buď to bude chladič klimy nebo spoje nebo ventilky. Nejpravděpodobnější u 307 faceliftů je chladič klimy. Je dost otevřenej a většinou naproti sahaře je díra.

Odesláno

Zdravím na fóru. Taky mám dotaz. U benzinové 1.6 se po zapnutí digi klima výrazně sníží výkon motoru. Připadá mi že dřív to tak citelné nebylo. Chladí stále dobře, pazvuky žádné. Může to být tedy standardní stav?? :myslim

Odesláno

Tak som bol v Peugeote s klímou, vybrali 525 chladiva 4 oleja a naplnili 550 chladiva a 5 oleja, tak neviem, podľa typu auta by tam malo ísť 585 minimálne, ale ked som chlapíkovi hovoril tak povedal, že 550 je v poriadku. Môže mi tých chýbajúcich 35 robiť problémy, či je to zanedbateľné? Nemám s tým žiadne skúsenosti, preto sa pýtam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...