Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potvrdzujem, aj ja som mal problém s páčkami (MUX). Vymenil som ich. Nové stoja takmer 300 €, kupil som bazárové za 65 €, momentálne rok bez problémov. Riešením môže byť aj zapnutie denného svietenia.

Odesláno

Ja resil v tomto vlakne

jinou fci ale po prohlednuti/rozebrani packy je mozne ze to na chvilku pomuze???

Nam to zatim funguje ale pokud by to melo delat to co popisujete byt jednou meni se za nove protoze nebylo by lepsiho adrenalinu kdyz by nekde v noci na dalnici ve 150 \"zhasli svetla\" :D

To ty \"drobne\" za to nestoji.

Ale jak pisu po oprave jine fce je vse Ok (momentalne najeto cca 2600km) a pravda je taky takova ze moc s packou netocim mame deni svetla LED a pokud se jede tak spis uz za tmy a nebo \"do svetla z noci\" tedy si to ridy jednotka sama.

[upravil dne 8/6/13 10:55 od Lihous]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak svetlá zhasínajú stále viac a viac, len 350€ za nové dávať nehodlám /je to posledný model s ESP/ keďže 406 je tretie auto v rodine. ešte ma napadlo čo by sa stalo ak by som spravil nový obvod pre svetlá - nový vypínač niekde do palubnej dosky a z neho do relátka a do žiaroviek. úplne by som obišiel páčky. nebol by problém na stk?

Odesláno
tak svetlá zhasínajú stále viac a viac, len 350€ za nové dávať nehodlám /je to posledný model s ESP/ keďže 406 je tretie auto v rodine. ešte ma napadlo čo by sa stalo ak by som spravil nový obvod pre svetlá - nový vypínač niekde do palubnej dosky a z neho do relátka a do žiaroviek. úplne by som obišiel páčky. nebol by problém na stk?

Aktivuj si denne svietenie a máš po probléme.

Odesláno

Mal som podobný problém. Pred dvoma rokmi som to riešil kúpou použitých páčiek, no problém sa začal sporadicky znovu objavovať. Nedávno som mal požičanú diagnostiku a tak som si aktivoval denné svietenie. Od vtedy svetlá nemusím vôbec páčkou zapínať a tak ani nemôžu kvôli opotrebovaným kontaktom v páčke zhasínať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...