ujomarian Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 http://auto.sme.sk/c/6825266/test-kolko-vydrzi-peugeot-301-na-autokrosovej-trati.html Citovat
poldiss Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Snad to není fake jinak je to Peugeot jak se patří Citovat
Miko2609 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 nadhera ale te gumy na konci fakt ze uzas to som sa divil ze ziaden defekt nechytil Citovat
parlament Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Paráda.Páčila sa mi tá hláška,že by mu mali v servise dotočiť +km,aby to zodpovedalo bežnému opotrebeniu:D Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Doufám,že to budu moci taky říct,že je to gut peugeot. Momentálně u týden starého vozu řeším netěsnost dveří,drží se mi na prazíh regulérně voda a samovolně mi po nastartování zhasl motor a dokonce to na volnoběh jelo ne na tři,ale na dva válce:fnuk [upravil dne 5/6/13 23:52 od ivopav] Citovat
Guest tokynecko Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Fuha, prva kritika co registrujem. Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 To jsou ty poporodní bolesti u nového auta... podívej se na skuciho.. ten na 508 má tolik oprav, až se divím, že takové auto jde koupit a cenově jsi o několikrát výše... Nicméně věřím, že ti to v servisu vyladí a budeš spokojený Jinak test dopadl jak jsem předpokládal a věřím, že si mnoho zákazníků najde, ale né u nás.. u nás je fanatismus ze škodovek.. v této cenové relaci u Rapida... ale osobně bych nechtěl kupovat novou felicii v základní výbavě za cenu 301 skoro v plné Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Já v to taky pevně doufám,že to jsou nepatrné bolesti,které se vychytají.Na jedné straně to mrzí,protože jsem se staré plečky zbavil,abych u nové měl klid.Ale 5.let záruka takže relativní klid;) Citovat
robozv Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 skvele, mozno to niekomu pomoze pri vybere auta a dali autu za pravdu za akym ucelom bolo skonstruovane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.