King WC Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Zdravím. Mám nějaký problém s pp dveřmi. Když sedím na místě řidiče a nastupuje spolujezdec, tak se nerozsvítí stropní svělo, což by podle mně mělo. Dále když je otevřu , tak na displeji se mi neobjeví hláška, že jsou pp dveře otevřeny. u ostatních dveří mi to hlásí, že jsou otevřeny. Dále když odemknu auto a otevřu pp dveře, ta se stropní světlo rozsvítí a ačkoliv dveře nezavřu, tak se asi po15 sec. auto uzamče. Prosím o radu co byto mohlo být. a jěště jedna zvláštní věc. Po vytažení klíčku ze zapalování neustále svíti, sice velmi jemně tlačítko od uzamykání vozidla ze vnitř. Děkuji Citovat
Mojo2 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 typoval bych to na zamek ci cidlo ve dverich Citovat
King WC Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Zatím díky za odpověď. Budu to sledovat. Citovat
ChouLu Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Spínač v zámku nebo zlomený kabel v průchodce Citovat
Ajap Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Řekl bych, že sledovat není co. Buď opravit svépomocí, nebo do servisu. Citovat
King WC Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 A dá se zámek včetně čidla opravit, nebo je nutné vyměnit komplet všechno. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.