LeF Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Zatéká mi do 306ky HDi pod nohy spolujezdce.. Vypadá to, že to kape z něčeho, na čem je nálepka \"BEHR recambio original\". Je to pod tím spodním deklem nad místem, kde má spolujezdec nohy. Nevíte někdo, co je to za bazmek? Nikde to nemůžu vypátrat.. Ďýq. [upravil dne 2/6/13 03:04 od LeF] Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 tak to je asi kabinovej ventilator ne ? Behr je vyrobce autodilu, vyrabeji veci do aut, ktere se tykaji topeni, chlazeni a vetrani Citovat
LeF Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 ..že by byl tak nízko a trčel z něj zespodu nějaký \"odvodňovací\" vývod..? Jinak firmu Behr a slovo \"original\" jsem taky rozluštil.. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 něco mi říká,že v těch míste teče vždy, když je nějaký bordel (listí atd.) v místě nasávání vzduchu pro topení/větrání, nebo někde kolem motorku stěračů--zkus to tam vyčistit Citovat
LeF Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Jo, bývá to ucpané u motorku stěračů, ale že by se ta voda pak vyšplhala až přes tu mřížku k ventilátoru..? Citovat
miroja Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 To co popisujes bude zrejme ventilator v kabine. Mam to asi rovnako (pozri fotku, ci je to tak ako u teba). Je mozne, nie je dostatocne tesne prikruteny. V priestore kufra je tam kanal, kde steka dazdova voda, ako sa tu spominalo. Odtokove otvory su na oboch stranach, ustia do vnutra blatnikov za predne kolesa. Vyskusaj tam naliat vodu a skontrolovat, ci sa ti tam nehromadi a vyteka von. Je tam aj radiator kurenia a vyparnik klimy. Moze tiect kondenzat klimy ak mas odvod nejako zle zalozeny. Este by to mohla byt chladiaca kvapalina, ak sa ti straca zo systemu a to, co ti tecie \"ma specificku chut\". Citovat
LeF Odesláno 7. červen 2013 Autor Odesláno 7. červen 2013 miroja: jo, nejspíš to bude tak, jak říkáš. Teče to přes něj nebo kolem. Zkusím ho dotáhnout a napojit na něj tu hadičku a někudy ji vyvést ven. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.