Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,mám v tom nějaký zmatek.Mám 306 z roku 1997 a dole pod panelem krabičku na číselný kód.K autu jeden klíč s jedním tlačítkem.Mám v něm imobilizér nebo je to v té krabičce s číselným kódem?Mohu si nechat udělat tím pádem jen obyč klíč a půjde startovat nebo musím mít drahý přímo z Peugeota s čipem?Na aukru jsem našel klíč s čipem ID 46

http://auto.aukro.cz/klic-peugeot-206-306-406-akcni-cena-s-cipem-id46-i3254063887.html

bude to fungovat a když,co se vše musí udělat,aby to fungovalo správně?

K autu mám jeden klíč s jedním tlačítkem,které je vypadlé a funguje jen u auta a zřejmě universální dálkové ovládání,které je funkční na několik metrů.

Předem děkuji za odpověď.

Odesláno

krabicka s ciselnym kodem je co ? jako klavesnice ? a ta je odpojena ? jeslti ano, nepripojovat, pokud neznas kod a jestli je odpojena, tak je immo mimo provoz

Odesláno

Krabička s číselným kódem je funkční a zadávám tam normálně 4 místný číselný kód,který je potvrzen zeleným světlem a nastartuju.Jde mě spíš o klíč.Mám jen jeden a raději bych měl náhradní a nevím,jestli by stačil obyčejný nebo s tím ID čipem.Klíč jsem rozebral a jsou tam 2 baterky a planžeta není na nic připojená,tak právě nevím,co pořídit,aby náhradní klíč fungoval.:myslim

Odesláno

OK tak moc děkuju za radu a ochotu.Nechám si udělat náhradní pro jistotu.Centrál v klíči funguje,ale jen těsně u auta,druhý ovladač na X metrů.:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...