rikki Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Ahoj všem,mám v tom nějaký zmatek.Mám 306 z roku 1997 a dole pod panelem krabičku na číselný kód.K autu jeden klíč s jedním tlačítkem.Mám v něm imobilizér nebo je to v té krabičce s číselným kódem?Mohu si nechat udělat tím pádem jen obyč klíč a půjde startovat nebo musím mít drahý přímo z Peugeota s čipem?Na aukru jsem našel klíč s čipem ID 46 http://auto.aukro.cz/klic-peugeot-206-306-406-akcni-cena-s-cipem-id46-i3254063887.html bude to fungovat a když,co se vše musí udělat,aby to fungovalo správně? K autu mám jeden klíč s jedním tlačítkem,které je vypadlé a funguje jen u auta a zřejmě universální dálkové ovládání,které je funkční na několik metrů. Předem děkuji za odpověď. Citovat
Ferry Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 krabicka s ciselnym kodem je co ? jako klavesnice ? a ta je odpojena ? jeslti ano, nepripojovat, pokud neznas kod a jestli je odpojena, tak je immo mimo provoz Citovat
rikki Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Krabička s číselným kódem je funkční a zadávám tam normálně 4 místný číselný kód,který je potvrzen zeleným světlem a nastartuju.Jde mě spíš o klíč.Mám jen jeden a raději bych měl náhradní a nevím,jestli by stačil obyčejný nebo s tím ID čipem.Klíč jsem rozebral a jsou tam 2 baterky a planžeta není na nic připojená,tak právě nevím,co pořídit,aby náhradní klíč fungoval. Citovat
Andreww Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Pokud zadáváš kód na klávesnici, tak v klíči už žádný čip na immo není. Je tam už jen centální zamykání Citovat
rikki Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Aha,tak že by mi stačil nechat udělat obyčejný klíč a s ním po zadání kódu to normálně nastartuju?To by bylo super. Citovat
rikki Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 OK tak moc děkuju za radu a ochotu.Nechám si udělat náhradní pro jistotu.Centrál v klíči funguje,ale jen těsně u auta,druhý ovladač na X metrů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.