Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S našimi autami isť do autokina nie je dobrá voľba. Prvýkrát to vydrží hrať max. 45 min. a potom len často štartovať.

Neviem prečo peugeot má také riešenie, mohli to predĺžiť aspoň na 3 hod. Neverím, že by sa za tan čas vybila baterka kvôli rádiu. Viem je to aj kvôli ostatným spotrebičom, ale aj tak.

Odesláno

45 minut ?? cozee..mne po max 10 minutach :D

..merlin - na to som myslel, ale ked sa naseriem, tak to vyriesim inak a to tak ze zistim ktore kable idu z reproduktorov do radia, tam ich rozdvojim a dam autoradio do skrinky pred spolujazdca a štavu natiahnem z priamo z baterky a hotovo :)

Odesláno
:D no ja som raz bol a nikdy viac :D najlepsia sranda bola, ze nemam original autoalarm, takze stale ked som nastartoval (po cca 20min) tak sa mi rozblikali smerovky na 30sekund :D to bolo blikania a trubenia na mna, ze ci mi drbe :D
Odesláno

ak to bol nejaky erotikus film a prislo to na vas, mohol si sa vyhovorit na spolujazdkynu :D, ze ti zadkom stucha do smeroviek :D

a mozno blba, ci zasadna otazka, kde taka to vec u nas funguje?

RIESENIE: do kufra baterku z Pve3sky alebo tatry, prehodit kable od radia do kufra a mozte pozerat aj televizor :D bez ekorezimu :D

[upravil dne 3/6/13 18:39 od alihen]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...