Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

od kupy auta pred 6rokmi mi nejde centralne uzamykanie.mal som to v servise peugeot kde stalo cely den a ked som si ho bol vyzdvihnut tak mi oznamili ze si mam vymenit baterku v kluci.este v ten den som ju vymenil a nic neslo.v servise sa na to ani nepozreli alebo nevedeli kde hladat chybu.moj plan je taky ze kupim z vrakoviska funkcny modul vysielaca a prijmaca signalu.vysilac je v kluci ale prijimac nemozem najst.hladal som ho pod stropnym osvetlenim kabiny ale tam nie je.vie mi niekto poradil kde sa nachadza?p-306 break diesel 51kw 1999.VIN VF37EWJZT3276137

Odesláno

Při dálkáči na infra je skutečně ve stropním světle, ty při roce 1999 budeš mít nejspíše rádiovou dálku (dosah na několik metru, ne na metr jako u infra). Tam by se jednotka měla nacházet ve středovém tunelu, za popelníkem. :myslim

Odesláno

clovek ktory mi menil bateriu v kluci mi tiez tvrdil ze je to radio system,lebo na kluci nie je dioda ktora vysiela infra luc.skusim to pozriet za popolnikom len neviem ako to vyzera.

Odesláno

vyzerá to takto, je to kombinácia rádiovej diaľky a imobilizéra.

musel som vybrať celý stredový panel medzi sedačkami vrátane tej prednej časti, čo je pod hodinami a teplomerom.

myslím, že je to prišróbované troma torzkami zo spodku stredového panela kúrenia.

teraz pozerám, že máš 1,9D, takže to asi nebude ono.

môžeš ho ešte nájsť pod zadnou pravou sedačkou, v koberci je taký okrúhly výkroj a pod ním plastová zátka.

ale ten vin si napísal asi špatne, sevice box ho nepozná!

post-23788-14109631526995_thumb.jpg

[upravil dne 31/5/13 23:47 od limar]

[upravil dne 31/5/13 23:49 od limar]

Odesláno

VIN VF37EWJZT32761371 na konci chybala jednotka.myslim ze to bude ono.vela veci mam v aute takych ake maju hdi motory.dakujem ,teraz uz viem co mam hladat.ale mozno predchadzajucemu majitelovi blbol imobilizer tak to odpojil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...