Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém se startováním - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

mám docela solidní problém se startováním.Týden auto stálo před domem, dnes ráno se pokouším nastartovat..při prvních dvou pokusech to škytalo, jakoby by byla vybitá baterka, přitom je nová.Při třetím pokusu se ozýval už jen cvakot.

Nevíte někdo čím by to mohlo být? Benzínu je dost, baterka je nová :myslim

Děkuju ;)

[upravil dne 31/5/13 23:54 od Malcon]

Odesláno

Malcon: zkus nechat dobít tu baterku ač je nová....další věc by mohla být, že ti jí něco vybíjí.

[Edited on 30/5/13 23:28 by KingSpade]

Odesláno
Malcon: zkus nechat dobít tu baterku ač je nová....další věc by mohla být, že ti jí něco vybíjí.

[Edited on 30/5/13 23:28 by KingSpade]

Baterku jsem dával na měřák, ukazuje 100%.

Jinak je možné, že je problém ve startéru?

[upravil dne 30/5/13 22:34 od Malcon]

Odesláno

Já osobně bych problém s baterkou vyloučil, je stará 3 týdny a není s ní žádný problém.Kamarád se mi na to letmo díval, říkal že stačí bouchnout to startéru, něco se přetočí a vše je OK, jenže já ani nevím jak startér vypadá a kde ho najdu..

Guest servisman
Odesláno

já si už zvykl každý čeká že dostane odkazy než by hledal :D

Guest servisman
Odesláno

piny nemusíš, u rádia se přehodí dva drátky jsou tam trubičkový spojky ,jinak u rádia se dá nastavit jako uspání aby nevybíjelo baterku ,mám taky Pioneer a musel jsem to nastavit neboli zapnout v menu

Guest servisman
Odesláno

měl jsem to taky tak zapojený a po týdne jsem nenatočil ,až to najdu dám to jsem ,Mám to v autě na lístku napsaný ,když se odpojí aku musí se to nastavit.

u rádia se dá nastavit režim úspory energie PW SAVE

Nastavuje se to tak že vypnete radio. Pak podržíte zmáčknutý tlačítko \"s\"(OFF/ON) Vyskočí vám menu pro základní nastavení(AUX ON/OFF, USB ON/OFF...) No a pomocí kolečka najedete na již zmiňovanou fci PW SAVE. Dáte ON a je hotovo.

[upravil dne 31/5/13 12:47 od servisman]

Odesláno

OK, díky..mezitím dám pro jistotu baterku domů nabíjet, pak zkusím to rádio a snad to půjde.Jen se modlím ať to není tím startérem no..

Odesláno
Nastartuj pomocí kabelů, je to mnohem jednodušší, než vyndavat baterku a někam ji nosit. Pak nechj nastartované 10 minut, altík to dobije.

Bydlím v domě, který je plný důchodců, jsem jediný, kdo má auto, takže kabely vyloučeny:D

Nabíječka jediná možnost..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...