Přejít na obsah

Malcon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Malcon's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám problém s levým světlem a osvětlením palubovky.Od doby co mi auto vykradli a ukradli autorádio, mi tyto 2 věci nesvítí.Kontroloval jsem žárovky, pojistky, kabeláž a nenašel jsem nic.Pak mi nějaký známý říkal, že na autě měl naprosto totožný problém a dělalo mu to rádio, které zkratovalo.Jenže teď tam žádné rádio není.. Nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji.
  2. Brý den přeji, měl bych dotaz..propojil jsem si PC a televizi HDMI kabelem, přes ovládací panely->zvuk nastavil reproduktory televize jako výchozí, vše ok, ale: hudba puštěná z programů v PC (Winamp, WMP,..) se přehrává z repro v TV v pohodě, ale jakmile si pustím něco na YT či jiném online přehrávači, tak obraz jede, ale zvuk ne..nevíte, kde by mohl být problém?
  3. Tak teď aspoň vím, že problém není ve startéru.Dnes si na rádiu zkusím nastavit ten PW MODE a poměřím ty proudy, jen co na to seženu náčiní.
  4. Ah díky bože, nastartování pomocí tvého návodu pomohlo, díky moc! Spadl mi obrovský kámen ze srdce.. Moc díky!
  5. Dobře, zkusím to podle tohoto postupu, díky.
  6. Hm, vypadá to bledě, auto nenastartuje ani přes kabely.Ale možná je chyba u mě, protože jsem přes kabely nikdy nestartoval, ale použil jsem klasický postup, který najdu na netu po 2 sekundách hledání..
  7. Jo, za rádio díky, za chvíli mi přijede kámoš, nahodíme a uvidíme.Za 10 minut dám vědět jak to dopadlo.Ještě jednou díky:super
  8. Bydlím v domě, který je plný důchodců, jsem jediný, kdo má auto, takže kabely vyloučeny:D Nabíječka jediná možnost..
  9. OK, díky..mezitím dám pro jistotu baterku domů nabíjet, pak zkusím to rádio a snad to půjde.Jen se modlím ať to není tím startérem no..
  10. Pokud se nemýlím, tak se rádio vypne samo pokud vypnu baterku a vytáhnu klíček ze zapalování ne? Nijak jsem v menu nic nenastavoval..
  11. Piny jsem nijak nepřehazoval, jak jsem rádio rozbalil z krabice, tak jsem ho zapojil. Změřím, díky
  12. Ano, mám tam Pioneer DEH-4500BT. [upravil dne 31/5/13 10:41 od Malcon]
  13. já to fakt hledal, tuším že to zas není neobvyklý problém a určitě ho tu někdo řešil přede mnou:)
×
×
  • Vytvořit...