Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdraavím jsem nový peugeoťák,snížil jsem na mojí 306 předek ale potřeju ještě shodit zadek ale potřeboval bych vědět jestli se dá překroutit torzka aníž bych tam dal sportovní tlumiče (jestli se tam vejdou seriový) předem díky za rady :)

Odesláno

Tak ji hodíš o zub, což je asi 4 cm ... mohly by to ustát sériové, případně člen StibTo nabízí snížené zadní tlumiče, ty by asi byly ideální. :myslim

Odesláno

Snižování \"o zuby\" je na houby, když se torzka vytáhne uplně, tak si to nastavíš o dost jeměji. Sériový tlumiče se ti vejdou, ale prý pak dřív odejdou, ale nevim, s tím zkušenost nemám.

Odesláno

samozřejmně že se dá, přesadit buď o zub, cca 4 cm, to seriový vydržej, větší snížení už nesnesou, ale vejít se budou, každopádně si v servisu připrav tak 2000 kč :( dá se to udělat i v garáži doma, ale jestli si to nikdy nedělal tak bych se do toho moc nevrtal, jestli máš doma vercajk tak se ozvy do sz a můžem se domluvit že bych ti to přijel pomoct udělat, už sem jich pár přesadil

Odesláno

1 zub je asi 4,8cm a seriove tlumice moc nadsene asi nebudou. Co jsem slysel uz zde zaznelo = ze drive odejdou. Jinak me clen Gombi loni presazoval torzku v Litomericich za 500,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...