Barstone Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Zdraavím jsem nový peugeoťák,snížil jsem na mojí 306 předek ale potřeju ještě shodit zadek ale potřeboval bych vědět jestli se dá překroutit torzka aníž bych tam dal sportovní tlumiče (jestli se tam vejdou seriový) předem díky za rady Citovat
MilanF1 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Tak ji hodíš o zub, což je asi 4 cm ... mohly by to ustát sériové, případně člen StibTo nabízí snížené zadní tlumiče, ty by asi byly ideální. Citovat
F.I.K Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Snižování \"o zuby\" je na houby, když se torzka vytáhne uplně, tak si to nastavíš o dost jeměji. Sériový tlumiče se ti vejdou, ale prý pak dřív odejdou, ale nevim, s tím zkušenost nemám. Citovat
Barstone Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Mě jde o to aby auto teď nebylo nakoplý do měsíce koupim tlumiče ale s autem musím jezdit :/ Citovat
wooody Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 samozřejmně že se dá, přesadit buď o zub, cca 4 cm, to seriový vydržej, větší snížení už nesnesou, ale vejít se budou, každopádně si v servisu připrav tak 2000 kč dá se to udělat i v garáži doma, ale jestli si to nikdy nedělal tak bych se do toho moc nevrtal, jestli máš doma vercajk tak se ozvy do sz a můžem se domluvit že bych ti to přijel pomoct udělat, už sem jich pár přesadil Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 1 zub je asi 4,8cm a seriove tlumice moc nadsene asi nebudou. Co jsem slysel uz zde zaznelo = ze drive odejdou. Jinak me clen Gombi loni presazoval torzku v Litomericich za 500,- Citovat
Barstone Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 uz to mam hotove diky za reakce Citovat
Bloodeye Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Neni tu niekto z Bratislavy, kto by mi znizil torzky na 206 2.0i? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.