Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím u p 106 s16 16v rok vyroby 99 jake tam je euro prosím poprípade jaky poplatek za prepis a dalsi vec auto ma cca 2roky propadlou technickou jak vyresit technickou nebo nema nekdo nejakou jinou radu abych na ni treba nemusel ? kdyz tak napiste zavolam je to celkem akutni diky moc Tommy773512211

Odesláno
Prosím u p 106 s16 16v rok vyroby 99 jake tam je euro prosím poprípade jaky poplatek za prepis a dalsi vec auto ma cca 2roky propadlou technickou jak vyresit technickou nebo nema nekdo nejakou jinou radu abych na ni treba nemusel ? kdyz tak napiste zavolam je to celkem akutni diky moc Tommy773512211

Na technickou budeš muset autem, bez auta to nikdo už neudělá, když tam fotěj/natáčej.

Pokud se bojíš jet po silnici, tak plaťák. Pokud se nebojíš, riskni to po ose a doufej, že Tě nezastavěj.

Odesláno

Peugeot 106 r.v.:1998 motor: 1.2 norma:96/69 Euro II daň: 3000 Kč

Peugeot 106 r.v.:1999 motor: 1.6 norma:94/12 Euro I daň: 5000 Kč

Peugeot 106 r.v.:1999 motor: 1.0 ze SRN norma:96/69 Euro II daň: 3000 Kč

Peugeot 106 r.v.:2001 motor: 1.6 norma:96/69 Euro II daň: 3000 Kč

Takže tak... Ale našel jsem, že je to Euro II, tak nevím čemu věřit :myslim

Odesláno

Jak píše Marcel, na technickou musíš :) a spíše než po ose bych to hodil na podvalník :) aspoň tak by jsi na STK měl správně přijet s autem...

Odesláno

dobry dejme tomu ze to risknu a dojedu po Ose a kde to moc nehlidaj v okoli liberce :-D neni za to nejakej poplatek kdyz to je 2 roky propadle a povezu to na stk ? nebo neco tak

Odesláno

verit tomu, co mas napsano ve velkem technicaku, podle toho se to odviji a taky plati, je jedno, co se da najit na googlu, plati, co je na papire

Odesláno

no, urednice vymeri ekodan podle toho co je v technicaku napsano, takze je fakt ztrata casu hledat kdesi cosi a coby kdyby

Odesláno

Mrkni do TP, co máš v kolonce předpis EHK apod. A modli se, abys tam něco měl.

TK: Jo, měl bys tam přijet na podvalu, ale to je jim jedno. Zaplatíš normální cenu TK a ME.

Já taky dojel s tři roky propadlou a vůbec je nezajímalo, odkud jedu.

A že jsi to složil za rohem zjišťovat nebudou.

Mě jednou jeden vynadal, že jsem se odvážil s tím jet...

Okolí Liberce - snad najdeš někoho, kdo Ti udělá cestu ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...