Veverka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Hosi , rozmyslal som ze by som si dal do kufra na osvetlenie led pasiky. To svetielko tam je o hovne . Viete mi povedat co vsetko na to budem potrebovat, resp. ake by som tam mal dat ? Chcel by som studene biele. Zeptej se u Gabriel 307, ten si ho tam dával. Já o tom taky silně uvažuji (zespod na roletku), ale teď mám torchu jiné starosti Citovat
Veverka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Ne ne, ale jsem napnutej jak šle ...a pít taky (ještě) nemůžu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Hosi , rozmyslal som ze by som si dal do kufra na osvetlenie led pasiky. To svetielko tam je o hovne . Viete mi povedat co vsetko na to budem potrebovat, resp. ake by som tam mal dat ? Chcel by som studene biele. Miko 2609: koukni do mého vlákna na fotky link je v podpisu je to svítí to perfektně to co mám je studená bílá 2x50 cm Veverka:tak držíme palečky [upravil dne 1/6/13 20:59 od Gabriel 307] Citovat
Otan Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tak vítej. A je to opravdu SW? Nemá mít prosklenou střechu? :papa Citovat
Veverka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tak vítej. A je to opravdu SW? Nemá mít prosklenou střechu? :papa No jo vlastně Ani hagusy nejsou stříbrné... To vypadá na \"brejka\" Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 A v třetí řadě nemá pásy, bude to Break. Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 No nvm nvm podla mojho TP je to predajny model SW Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 A máš v zadu tři samostatné vydělávatelné sedačky? Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Podla toho co som sa docital by to mal byt break, preto mi zostava zahadou preco je v tp napisane SW....nema rozdelene sedacky ma 2+1 Citovat
Otan Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 No a babo raď. Ale téměř o nic nejde. Mi by ani nevadilo, kdyby SW nemělo prosklenou střechu, v létě horko, někdy problémy s roletou, já ji mám 3/4 roku stejně zataženou a 3 seda:papa:papačky vůbec nepotřebuji. Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 Praveze ja som tu presklennu strechu chcel aspon by sa moj krpec mohol pozerat na hviezdy a oblohu . Sedacky mi viac vyhovuju ako su teraz ale tak je to teda odrb ako ***** Citovat
vaksi Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Ja mam v malom TP napisane 307 a realne mam 307 SW. Skor si daj pozor na tazne, 7 miest atd., aby si to mal v TP napisane. Ja som mal napriklad problem na STK, ze som nemal vo velkom TP napisane ABS a pritom ABS mam. Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 diky za rady. Ale ja nehovorim len o malom tp aj vo velkom mam napisane sw a na to abs sa potom este pozrem... take veci som si nepozeral to je pravda Citovat
vaksi Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Ani vo velkom TP nemam SW, mam iba 307 a osobni kombi. Ide teda o cesky TP, ale s tym poctom miest, ABS a tak, si daj pozor. Kvoli spominanemu ABS som mal STK iba na 1 mesiac. Citovat
Miko2609 Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 takze podla vsetkeho sa jedna o o model break Citovat
Veverka Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 No jestli máš \"ofiko\" SW, tak je papírově sedmimístné, takže se Ti prodraží \"pojištění sedadel\" - alespoň mě tedy vysvětlovali, že v TP je 7 i když ty dvě sedadla navíc v kufru nemám (ergo tam nemůžu ani nikoho vozit), ale papír říká 7, takže pojistit 7 sedadel Jiná věc je, nechci malovat čerta na zeď, zda je ten (velký) TP skutečně od Tvého auta... Citovat
Miko2609 Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Podla vypisu o aute to vsetko sedi a v papieroch mam 5 miest len je tam pravdepodobne pridane to sw no ktore tam nema co hladat podla toho co mi aute nasiel gabriel tak sa o to vozidlo jedna Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Tak ako som pozeral nebol som prvy co si cez vikend zmyslel trosku v aute upratat ako z vonku tak z dnuka ...+ na kolieska som pouzil strieborny lestiaci sprej (ano ja viem frklo mi aj na gumy ale to sa strati ) Pouzival som to prvy krat ale zanechalo to podla mna dojem ... skoro sa stratili nedostatky z obruvnikov a farbu to nezmenilo. +par fotiek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.