Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Hosi , rozmyslal som ze by som si dal do kufra na osvetlenie led pasiky. To svetielko tam je o hovne :o. Viete mi povedat co vsetko na to budem potrebovat, resp. ake by som tam mal dat ? Chcel by som studene biele.

Zeptej se u Gabriel 307, ten si ho tam dával. Já o tom taky silně uvažuji (zespod na roletku), ale teď mám torchu jiné starosti :papa

Odesláno
Hosi , rozmyslal som ze by som si dal do kufra na osvetlenie led pasiky. To svetielko tam je o hovne :o. Viete mi povedat co vsetko na to budem potrebovat, resp. ake by som tam mal dat ? Chcel by som studene biele.

Miko 2609: koukni do mého vlákna na fotky link je v podpisu je to :super svítí to perfektně to co mám je studená bílá 2x50 cm

Veverka:tak držíme palečky ;)

[upravil dne 1/6/13 20:59 od Gabriel 307]

Odesláno
Tak vítej. A je to opravdu SW? Nemá mít prosklenou střechu? :papa:papa

No jo vlastně ;) Ani hagusy nejsou stříbrné... :myslim

To vypadá na \"brejka\" :bacha

Odesláno

No a babo raď. Ale téměř o nic nejde. Mi by ani nevadilo, kdyby SW nemělo prosklenou střechu, v létě horko, někdy problémy s roletou, já ji mám 3/4 roku stejně zataženou a 3 seda:papa:papačky vůbec nepotřebuji.

Odesláno

Praveze ja som tu presklennu strechu chcel aspon by sa moj krpec mohol pozerat na hviezdy a oblohu :cool:. Sedacky mi viac vyhovuju ako su teraz ale tak je to teda odrb ako ***** :D

Odesláno

Ja mam v malom TP napisane 307 a realne mam 307 SW. Skor si daj pozor na tazne, 7 miest atd., aby si to mal v TP napisane. Ja som mal napriklad problem na STK, ze som nemal vo velkom TP napisane ABS a pritom ABS mam.

Odesláno

Ani vo velkom TP nemam SW, mam iba 307 a osobni kombi.

Ide teda o cesky TP, ale s tym poctom miest, ABS a tak, si daj pozor. Kvoli spominanemu ABS som mal STK iba na 1 mesiac.

Odesláno

No jestli máš \"ofiko\" SW, tak je papírově sedmimístné, takže se Ti prodraží \"pojištění sedadel\" - alespoň mě tedy vysvětlovali, že v TP je 7 i když ty dvě sedadla navíc v kufru nemám (ergo tam nemůžu ani nikoho vozit), ale papír říká 7, takže pojistit 7 sedadel :(

Jiná věc je, nechci malovat čerta na zeď, zda je ten (velký) TP skutečně od Tvého auta... :myslim

Odesláno

Podla vypisu o aute to vsetko sedi a v papieroch mam 5 miest len je tam pravdepodobne pridane to sw no ktore tam nema co hladat podla toho co mi aute nasiel gabriel tak sa o to vozidlo jedna

Odesláno

Tak ako som pozeral nebol som prvy co si cez vikend zmyslel trosku v aute upratat :) ako z vonku tak z dnuka ...+ na kolieska som pouzil strieborny lestiaci sprej (ano ja viem frklo mi aj na gumy ale to sa strati :D ) Pouzival som to prvy krat ale zanechalo to podla mna dojem ... skoro sa stratili nedostatky z obruvnikov a farbu to nezmenilo.

+par fotiek

201306091227131024x768.jpg

201306091227321024x768.jpg

201306091227421024x768.jpg

201306091227541024x768.jpg

201306091228011024x768.jpg

201306091335531024x768.jpg

201306091336351024x768.jpg

201306091336571024x768.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...