tomanino42 Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 To vím taky já tam mám jen tlačítko ESP a vedle toho krytku Citovat
Agrafik Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Že by existovala 607 bez alarmu? :myslim Dej sem VIN a zjistíme. Citovat
Agrafik Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Nevím co si pod tím představit. Já mám ALARM - S alarmem U tebe je ALARM - elektrická úprava alarmu ???? Citovat
vipp123 Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 (upraveno) Co to je? Upraveno 5. leden 2015 uživatelem vipp123 Citovat
tomanino42 Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Jak mám tomu rozumět? Já tam nemám ani ukládání řidičova sedadla do paměti to musím dodělat. A neměl jsem tam ani elektrickou roletu ale tu jsem tam už dodělal. Citovat
Agrafik Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 (upraveno) TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA PARSIFAL + KŮŽE CLAUDIA "RZ" ALARM ELEKTRICKÁ ÚPRAVA ALARMU ZAPALOVAČ CIGARET PŘEDNÍ+ZADNÍ ZAPALOVAČ CIGARET ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁS S PŘEDPÍNAČEM SE SIGNALIZACÍ PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 250 KM/H NEBO 150 M/H POZADÍ SVĚTLÉ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK BEZ UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK ISO VZADU VPRAVO REPRODUKTOR 4 REPRO VPŘEDU (2 TW + 2 REP) + 4 REPRO VZADU STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) BEZ ZAD ROLET NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIH ZAŘÍZENÍ SPOL PODÉL SEŘÍZENÍ+PŘED OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED ELEKTRICKÉHO SEDADLA ŘIDIČE OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED ELEK SEDADLA SPOLUJEZDCE KOMPAKTNÍ DISK BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU NAVIGAČNÍ SYSTÉM BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ VÝBOJKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (RÁDIO+HODINY, TEPL.,CD) VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAKY HRUDNÍKOVÉ VPŘEDU+VZADU + HLAVOVÉ AIRBAG SPOLUJEZDCE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY AUTOM SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS "RD4" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNITŘNÍ ZPĚT ZRCÁTKO DEN - NOC BEZ AUTOMAT CLONY VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (ZAKŘIVENÉ NA STRANĚ ŘIDIČE) ASFÉRICKÉ SKLO VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA U ŘIDIČE DETEKCE PŘEKÁŽKY RADAROVÝ DETEKTOR PŘEKÁŽKY VPŘEDU I VZADU BOČNÍ ROLETKY BEZ BOČNÍCH ROLET UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘEDNÍ OPĚRKA HLAVY (FUNKCE) PŘED ELEKTRICKÁ OPĚRKA HLAVY VRCHNÍ KOBEREC S PODLADOVOU PODL KRYTINOU ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OKNO (TYP) ČS+ZAD BOČ VÍCEVRS ODS KROMĚ SINGAPOUR VOLANT VOLANT PERFOROVANÁ KŮŽE 4 RAMENA VENTILÁTOR 2 VENTILÁTORY 1 RYCHLOST 150 W AERO PAKET VARIABILNOST / ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA BEZ PAKETU VARIABILITA ERGONOMIE PŘEDNÍHO SEDADLA Upraveno 5. leden 2015 uživatelem Agrafik Citovat
tomanino42 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Díky. Chci se zeptat když si koupím sedadla z vyhříváním tak jestli mi tam půjdou zapojit a budou mi vyhřívat a když koupím kabeláž do předních řidičových dveří v které jsou kabely i na ukládání řidičova sedadla do paměti a zapojím ji tak jestli mi to bude fungovat. A jestli budu muset eště něco aktivovat v řídící jednotce? Děkuji Citovat
tomanino42 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 (upraveno) Jo a mám eště jeden dotaz. Mám tam tlačítko na nastavení podvozku tam kde je ruční brzda ale to tlačítko mi nereaguje. Když je zmáčknu tak se mi na něm nerozsvítí to malý světýlko a ani na přístrojové desce se mi nic neukáže žádná chyba a ani auto nevykazuje žádný problém jen prostě nemůžu zapnout režim sport. Není to taky nějaký zádrhel tak jak s tím alarmem? Jo a psal si že v té své výbavě nemám cd changer což je pravda ale známý ho doma našel a dal mi jej a byl jsem překvapen když jsem našel v kufru konektor na zapojení. Tak mám eště dotaz zda mají ty 607 z výroby vyvedeny všechny možný konektory na vyšší výbavy? Dík Upraveno 7. leden 2015 uživatelem tomanino42 Citovat
Agrafik Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Po stisknutí tlačítka tlumičů se ti na displeji mezi budíkama zobrazí překřížené tlumiče a ztuhne ti řízení. V případě poruchy by dioda na tlačítku měla bikat? Máš rádio RD4 - zvládá měnič CD? Ohledně kabeláže pochybuju, že by se vyplatilo dělat různé svazky. Obecně by bylo dobré to dát na diagnostiku. Citovat
tomanino42 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Tam se právě nic neobjeví a ani na tlačítku nic nebliká. Rádio RD4 mám a na měnič jsem měl vzadu konektor tak jsem ho tam zapojil jenom to musím nechat zapnout na diagnostice. Citovat
tomanino42 Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 (upraveno) Mám eště dotaz. Koupil jsem si originál zadní reprapráky do zadního plata ty který tam montovali JBL a chci se zeptat jak je tam připojím a jestli musím koupit zesilovač ten JBL když ho tam podle VIN nemám? dík Upraveno 10. leden 2015 uživatelem tomanino42 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.