Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to video, nevěděl jsem kam s tím ;) a můj úvodní příspěvek není rýpavý vůči autu, náhodou si myslím, že to je pomalu konkurent Rapida, nebo i 307ky. Výbavu nemá špatnou, kufr řešený podobně....sice to je stále Dacia, ale aspoň se mi na cestách nebude tolik hnusit.

Odesláno

Imho... jen takovej dodatek.. za těch 5 let nebo jak dlouho mají záruku dáš na garančkách skoro jak za to auto... to si radši koupím 301, kde to sice zaplatím taky, ale mám s P zkušenosti a diagnostiku :)

Ale kdo chce kam :myslim

Odesláno

Je to pěknější než ten minulý, to jo. Ale máme tady 301 a C-Elysée, tak to trochu postrádá smysl. Přeplňovaný zážehový tříválec, k tomu není moc co říct. Pořád říkám, že je lepší koupit jeté za 50k a za 30k ho opravit, než kupovat nové sociální za 230k, ony ty garančky taky nejsou zadarmo, že.

Ale souhlasím s tím, že hodnotit člověka podle majetku je pěkná hovadina hodná retardovaných tupců. Tuším, že to někdo psal v komentářích pod tím článkem \"více si vážím dobrého učitele v Loganu, než rádoby finančního poradce v Mercedesu\".

Odesláno

Za ty prachy to neurazi jen by me sral ten low cost interier ... Ale jinak taky nechapu co to dela ve srandickach, pokud jde cloveku o ultranizkou porizovaci cenu a nepotrebuje se designem auta chlubit )coz tady stejne porad nejde) nevidim duvod proc do toho nejit :papa

Odesláno

Počkám si až z toho vznikne kombajn a pokud do toho budou dávat naftu a celková cena bude zajímavá, pak to může být vcelku rozumné auto pro rodinu.

P.S. Taky bych to ze srandiček přesunul, ne každý je milionář ....

[upravil dne 25/5/2013 09:13 od Medvěd]

Odesláno

řekl bych, že i toto auto stahuje dolů cenu ostatních automobilových značek, už proto bych se mu nesmál, je dobře, že jsou na trhu nová auta pro chudší vrstvy, možná se mezi ně propadneme i my...,časem...,a možná by ti rýpalové byli po.raní štěstím,kdyby jim stálo doma :aut

Odesláno

Radši než koupit si novej Logan si za stejnou cenu koupím lepší, ale jetý. Na druhou stranu, když bych chtěl nový auto na nějaký podnikání a měl ho využívat jako pracanta, tak Formana v dobrým stavu neseženu a tohle by byla jasná volba... 5let záruka, pak prodat a koupit novej, nashle. A zepředu už nevypadá tak otřesně jak starej Logan, ale zase na obrázku nám ukázali max palbu, když tam bude v nejnižší výbavě půl auta bez laku, tak to bude vypadat o poznání hůře, ale jako pracant proč ne?! Hlavně aby to něco vydrželo. Ono, kdyby se dneska někdo probral a udělal jednoduchý, ale fakt odolný a levný auto (o což se možná právě ten Logan snaží), tak si myslím, že je to trhák, protože se mi zdá, že čím dál tím většímu procentu lidí se začíná nelíbit fakt, že moderní auta sou v servisu pomalu víc než na silnici...:myslim

Odesláno

Odee - na starého Logana jsem v žádných diskuzích nezaznamenal stížnosti na kvalitu a poruchovost - takže ho z mého pohledu hodnotím jako funkční a provozně relativně levné auto. Je fakt, že \"babolep\" to není, ale ani na to nokdy neaspiroval - soused si z něj taky na p*del nesedne, ale aspoň nebudeš mít nové auto podepsané náhodnými vrypy klíčů od závistivců.

Co se bezpečnosti týče, určitě bude nový Logan na tom v případě kolize lépe než 8ti letá 407a, kterou koupíš za podobné prachy. Jak jsem psal výš - až bude v jiné karosářské verzi s naftou pod kapotou, určitě by mě takové auto před domem neuráželo (o prvním Loganu jsem neuvažoval právě proto, že jsem nebyl přesvědčen o poruchovosti - vzhledem k tomu, že se nikde Dačka neřeší víc než jiné značky, už nemám důvod tolik pochybovat).

Odesláno
...

Co se bezpečnosti týče, určitě bude nový Logan na tom v případě kolize lépe než 8ti letá 407a...

tak to si sa hlboko zmylil. to ten logan dopadne horsie nielen ako 407ma ale aj ako 15 rocne volvo...

logan sice nejaky kvazi ncap ziskal ale vo svojej low zakladnej triede, nie v triede kde je 407ma...

celny naraz logana so 407mou a dovolim si tvrdit ze aj so 406 kou, by pre logana dopadol hoooodne spatne...

s ostatnym plne suhlasim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...